💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 746
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Стана ми интересно, че актьорът, който ще играе брата на  Ханде / Лорин Мерхарт в ролята на брата на Мейра, Харун / е от агенцията на Gunfer. От целият актьорски състав,   по - някаква причина не ми харесва

# 91
И на мен не ми харесва актьорът, който ще играе брат на Мейра. Но пък с бившия й любовник ми се струва, че ще има искри.
Дано да има и малко да се раздвижи обстановката, че с Баръш ще бъде тривиална скука.
Иначе по отношение на Керем и М.С. явно отново ще “скандализирам” някои момичета тук в темата, но не мисля, че ще се стигне до нещо по-сериозно, камо ли до годеж и женитба.
До сродяване с Ханде няма да се стигне.
Просто моите усещания са, че причината Керем да е с М.С. е доста по-повърхностна,  отколкото ни се представя и тя е свързана с отношенията на Ханде.
По същата причина се появи и във Венеция с Хадисе.
Сега вече може да ме разпнете на кръст - позволявам 😃😍

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 21:12 от Vi_hi

# 92
ВиХи, аз си мисля, че ще се задълбочи връзката им. И двамата са си взаимноизгодни и имат интерес да са заедно. Феновете следят всяка нейна дейност и популярността и се увеличава. ( До преди Керем ако пуснете хаштаг с нейното име в Туитър излизат не много приятни неща - обобщено била е палавница 🫣, която е имала връзки и с двата пола). Сега вече с Керем е вдигнала нивото и гони летвата на Ханде и нейната връзка с Хакан.
И Керем има изгода от Мелиса - освен финансова така ще е в полезрението на Ханде, която явно все още му е слабост, като гледаш или четеш какво лайква и какво намеква. Но му е пределно ясно, че този кораб вече е отплувал. Но явно му харесва да е в същото пристанище 😎

# 93
Нови/стари снимки на Керем, които изглежда са направени по време на фотосесията на  Saloni shoot в дома му

# 94
Още една нова/стара

# 95
Именно tini, пак стигаме до момента, че причината е пристанището на Ханде.
М.С. не ми е симпатична, както и да се опитва да се представи. 48 хил. последователя не я правят популярна. А колкото до летвата на Ханде - огромна е разликата във височините и денонощно да скача и да я копира - няма как да я доближи дори.
А пък Керемчик, явно е съгласен да замени (за временно ползване) например ето този младеж😜
 (за втори път я пускам тук тази снимка)
Иначе как пък едно общо фото не публикува, ако беше с толкова сериозни намерения към нея. Този път няма да се повтарям за кашлицата и любовта🙂

# 96
На мен Мелиса по принцип ми е симпатична и доста се разхубави последната година, но си личи, че използва популярността на Керем и неговите фенове. Скоро беше ми излязло колко са били последователите на нейния профил и този на НПО-то й gate27 – преди и сега , ами има разлика. За една година връзка с него, влиза в тренда. И получава нужното взаимодействие, за да си популяризира нещата.

Керем като го гледам се е премерил, че в този живот няма да срещне голямата си любов – дали я е изпуснал или просто не я е срещнал,  Божа работа. То в такъв случай поне да намери човек ( в нашия случай Мелиса) , с който да си прекарва добре и да са си взаимнополезни. Като няма любов, поне да има уважение

# 97
Керем, за съжаление/радост така и не порасна. Не е преживял Ханде. Но и не мисля, че ще свие гнездо с Мелиса. Той за нея е ниска топка. Тя за него - заместител. Мъж със сериозни намерения няма какво да крие от света.

Скрит текст:
Много често съм наблюдавала в живота мъже от сплотени семейства, с двама родители и сестра как не успяват да изградят същото за себе си. Просто получават топлина, уют и разбиране от майка и сестра и не са склонни да правят компромиси, за да получат същото от външен източник - приятелка/съпруга.
В някакъв момент (за Керем още не е дошъл) ги тресва нагона за размножаване, тутакси на момента. Пипват под мишница първата (често не особено красива, умна или скопосна), нацвъкват едно, две дечица и се кротват в името на децата. Без тръпка, любов или особена дълбочина на чувствата. С мама и сестрата дирижиращи парада.
Дано да не позная сценария за остатъка от живота на Керем.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 20:22 от dariVale

# 98
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сестрата на Керем, по-досадна стана от Гамзето,
навсякъде в нещата му, вири си нослето.
Този път снахата, взе че я хареса,
от Канада даже, знае си го интереса. Animal Monkey Face
За едни Малдиви станаха горчиви, People Walking
други се завърнаха оттам щастливи. People Couple
Но стари истории, сега на други им се търсят очила и гривни,
пасуваме си ние, главите са ни мирни. Smirk
На есен чакат ни нови сериали,
ако вържат по десет епизода, късмет ще се извади. Satisfied
Че при тази конкуренция и рейтинги подозрителни,
добрите резултати леко са съмнителни.
Единият презаснема сцените си вече,
личи че сценарий читав нямат отдалече.
Другата партньора взе че го потретва,
с него пък уцелихме къса клечка.
И ще хвалим, и ще хейтим вероятно,
че са малко темите, в които се пише адекватно. Animal See No Evil

И ще хвалим, и ще хейтим вероятно,
че са малко темите, в които се пише адекватно.

Права си, Слънце, голям отбор сме се събрали,
напоследък се забелязва изключителна липса на похвали. Cry
И нас не ни е приятно, но не можем очите си да затворим,
когато нещо не ни харесва - мърморим. Grinning
Шефката е ларж и всичко разрешава, никой мнението си да изказва да не се притеснява.
Новите проекти очакваме с повече пратеснение, отколкото вълнение.
Времената вече не са това, което бяха,
сериалите бърже се финализират,
ако от рекламодатели не се финансират.
Но няма страшно, бъдете оптимисти, все пак нашите патрони в инфлуенсърството станаха специалисти.Sunglasses
Ако сериалите им спрат преждевременно,
С реклами ще наваксат приходите си своевременно. Money
Темата ХанКер за мен отдавна е приключена,
но който желае да пише по нея, нека си каже, темата не е заключена.
Семейство Сабанджъ в играта влязоха
и феновете с различни теории излязоха.
Някои очакват сватби и годежи,
а пък други залагат кой кого първи ще зареже. Thinking
Каквото и да случи, ние сме тук да го отразим, защото реала ни е по-интересен от сериала. Grinning

# 99
Като сме на темата:
В Туитър имаше една мацка -  фенка на Керем ( от месец профилът и е изтрит или блокиран, затова няма да го слагам – понеже е неактивен), която беше писала обстоен анализ, в който бе посочила, че славата не му повлия добре. Взел се прекалено на сериозно и е мислил, че светът е в краката му и може да прави каквото си иска без последствия.

Голямата промяна в поведението му е започнала през седмицата на модата – Gran Canariq Swin week – 21-24.10.2021 г. И оттук е бил препъни камъка в отношенията му с Ханде .

# 100
Dari, напълно съм съгласна с теб, изцяло.
Това е положението с Керем към момента.

# 101
Инфо:
Адба обяви обяви кой са най-популярните актьори на екрана за периода 23-29 юли. Керем тази седмица  е на 3-та позиция Simple Smile

Gift Heart

П.С.
Да си кажа, че си чакам сватбите на ХанКер Сабанджъ ... Stuck Out Tongue Winking Eye
( Четворката ми допада Sunglasses )

# 102
Какво пък толкова е правил 2021. Не си спомням нищо отличително описано в клюкарските блогове и преса. Към феновете си е бил винаги уважителен. Не съм сетила възгордяване. Но пък не ми е бил в къщата 🤣
По принцип сякаш не се разбра защо настана такъв разрив в отношенията с Ханде. Тогава се появи някаква снимка, анализираха се детайли за еднократна забежка.
Истината е, че в техните отношения той беше много по-хлътналия. Или така изглеждаше от снимките и видеата. След края на сериала, когато излязоха от изкуствената среда на сетовете и влязоха в реалността според мен на Ханде и дойде в повече лековатия му характер. Те просто са двама много различни човека.

# 103
Точно там чичото на Керем го е запознал със  Стефани Кайо.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:03 от tina-latina

# 104
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт