💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 742
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Този колаж ми попадна някъде в мрежата и отново ме порази приликата. Каквото и да правят, колкото и да бягат един от друг, невидимата връзка между тях няма как да бъде прекъсната и ще остане за цял живот.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 06:54 от Vi_hi

# 76
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 77
Този колаж ми попадна някъде в мрежата и отново ме порази приликата. Каквото и да правят, колкото и да бягат един от друг, невидимата връзка между тях няма как да бъде прекъсната и ще остане за цял живот.

Няма нито видима, нито невидима връзка между тях. Хванете коя да е активна инфлуенсърка и ще направите без усилие същия колаж.
Не следя Ханде много редовно, но откакто е с Хакан сякаш рязко спряха позите с изплезен език или дяволските рога. Което е голям плюс в моите очи.
Ханде, според мен е удовлетворена и щастлива в сегашната си връзка. Керем още търси себе си.
Ханде присъства на значими и отразяване събития, между хора с влияние. Керем разхожда каскет насам-натам. Никаква прилика не виждам в живота им след раздялата.
Остават нашите спомени от нашите емоции покрай СЧК. Както и една красива фотосесия, която за мен до днес е ненадминат символ на нежната влюбеност.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 07:25 от dariVale

# 78
Здравейте, 🌞

Ханде е на трето място тази седмица

Хубав ден на всички 😃

# 79
Не говоря за живота им след раздялата, а по принцип. Детайлите с изплезен език и дявол са подробности. И в случая нямат отношение позите на каквито и да е инфлуенсърки, а невидимата връзка явно не всеки може да усети.
Колкото до настоящето им - следя ги и двамата. Ханде е удовлетворена от живота - твори и надгражда себе си, а за Керем съм съгласна с Вашата теза за разхождането на каскета.

Няма нито видима, нито невидима връзка между тях. Хванете коя да е активна инфлуенсърка и ще направите без усилие същия колаж.
Не следя Ханде много редовно, но откакто е с Хакан сякаш рязко спряха позите с изплезен език или дяволските рога. Което е голям плюс в моите очи.
Ханде, според мен е удовлетворена и щастлива в сегашната си връзка. Керем още търси себе си.
Ханде присъства на значими и отразяване събития, между хора с влияние. Керем разхожда каскет насам-натам. Никаква прилика не виждам в живота им след раздялата.
Остават нашите спомени от нашите емоции покрай СЧК. Както и една красива фотосесия, която за мен до днес е ненадминат символ на нежната влюбеност.

# 80
Здравейте Animal Bee

Дари, има видима връзка между тях и това е фамилията на гаджетата им. Joy Както каза Миси като не им се получи връзката и приятелството, ще са роднини. Grinning

Толкова много време мина, че аз почнах да забравям вече, че Ханде и Керем някога са били заедно. Grinning Сега гледам, че феновете на Афра и Мерт са в нашето положение от преди години. Ужасно е. Радвам се, че не съм им следила сериала, защото се зарекох никога повече да не си причинявам отново този стрес. Grinning Направо е невероятно как двама напълно непознати могат така да ти повлияят на ежедневието, то нашето не беше харесване, ами направо обожание или не знам и аз как да го нарека, но определено беше извън всякакви граници и си научихме урока. Grinning

# 81
Проектът по сценарий на Ханде е на път Wink
"Ето официалното селфи от нашите партньори #İkiDünyaBirDilek: Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер. "

# 82
# 83
# 84
Ново от Мелиса Сабънджъ

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 14:45 от tina-latina

# 85
Ново от гримьора на Ханде (не разбрах дали е от Кралицата) Явно ще е с по-тъмна коса.

Сърцебиене нещо рязко спряха със снимките и селфитата. Чакам постера за сериала, уж го снимаха тези дни.

И новия филм на Ханде чакам. Някой да е срещал информация, кога ще го пускат?

# 86
Няма снимки от сета на Сърцебиене, защото презаснемат всичко отначало. Явно е изнервящо и на никой не му се занимава да пуска сторита.
С тези постоянни промени на сценария още в началото не мисля, че е плюс за проекта.

За филма на Ханде ( от Туитър) се върти късна есен ( каквото и да значи това).

# 87

Това с презаснемането сигурно ли е? Не съм срещала такава новина, но първите дни ни заляха със снимки и сега тишина. Да се размърдат.

# 88
Нещата стават сериозни. Скоро годеж ? 😎

# 89
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сестрата на Керем, по-досадна стана от Гамзето,
навсякъде в нещата му, вири си нослето.
Този път снахата, взе че я хареса,
от Канада даже, знае си го интереса. Animal Monkey Face
За едни Малдиви станаха горчиви, People Walking
други се завърнаха оттам щастливи. People Couple
Но стари истории, сега на други им се търсят очила и гривни,
пасуваме си ние, главите са ни мирни. Smirk