💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 698
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Ханде с фенове. Направо я съжалявам, никъде не може да намери спокойствие.

# 61
Аз не знаех, че Керем има къща е Бодрум. Линде благодаря за информацията 💐

# 62
Остави го на вятъра е най-гледаният филм на платформата ИВИ в Русия (най-голямата там) за първите 6 месеца.

От първо до пето място Ханде и Керем с по един филм. Почукай на вратата ми е руската версия на сериала.

# 63
Flowers Herb БЛАГОДАРЯ, МОМИЧЕТА!
На Мики за поредната тема сътворена с много красота и на висчки, Ви за информациите, коментарите и на трудолюбивите пчелички превели и последния 8епизод.

Сбито ще, Ви изложа коментара си за  филм/пореден на Ханде и Баръш. Очакванията бяха непремерено високи, а то нещо съвсем съпунка за летните дни. С извинение, че ще повторя предишен мой коментар ... Ханде се чувства спокойно и донякъде комфортно, но понататъшното нейно представяне с Баръш, ще и носи само негативи или успиване ... Есенния сериял "Кралицата на сълзите", според мен ще сложи точка на това сътрудничесво. Лошото е, че негативите ще са за сметка на Ханде. /дано съм лош пророк и ме опровергаят/.
Радвам ѝ се за щастието с Хаки...

Чаровника - Керем ще е притиснат да ни покаже през есента, че е във върхова форма ...

Според усещането ми, неговия проект ще е по-добър от този на Ханде.

# 64
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 65
Здравейте, 🌞

Днес е четенето на сценария на Кралицата.

Хубав ден на всички 😃

# 66
Тази седмица Ханде е № 1 в Турция ( 2.358 в световен мащаб) в класацията IMDB, а Керем е на 2-ро място в Турция и (4.500 в световен мащаб  ) : Trophy

Nature Fire

# 67
Здравейте! Flowers Hibiscus

СЧК е достъпен в Португалия на Дисни+.

# 68
Здравейте! Hug

# 69
Това ново ли е:

# 70
Да, Ханде има нова реклама за дезодорантите и Ниебла е в нея. Азул беше на снимки на Ноктюрн. Само Ноче остана без изява за момента. Grinning

https://x.com/archermiyy/status/1950211137015841219

# 71
Blue Heart

🩵🐾 HANDE & NIEBLA 🩵🐾

Purple Heart

# 72
Дениз Чакър беше забелязана в Бебек. Актрисата, която заяви, че е много развълнувана от новия си сериал #Çarpıntı, каза: „Приех ролята, защото беше роля, която щеше да ме откъсне от себе си.“ (Muhabir Online)

Гореща есен с Керем

# 73
Да, Ханде има нова реклама за дезодорантите и Ниебла е в нея. Азул беше на снимки на Ноктюрн. Само Ноче остана без изява за момента. Grinning
Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 74
Днес са презаснемали сцени от сериала "Сърцебиене" ( проектът с Керем). Пренаписва ли са сценария..

Общи условия

Активация на акаунт