💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 694
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за превода прекрасни пчелички!
Да попитам обаче само при мен ли линка не се отваря и не зарежда сайта?

# 46
  • Плевен / София
СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 8 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/8-UtS1K6I0yxqvckaq

Приятно гледане! Heart Exl
Благодаря за превода на целия екип.
Започвам маратона от 1 до 8

# 47
# 48
Започнали са снимките за постера, надявам се скоро да видим поне зад кадър.

Да си кажа за сериала, няма да има спойлери, така че скрит текст не е нужен. Не ми хареса сценария. В първите епизоди бях възхитена, започна толкова динамично, историята се разкаваше по един интересен и интригуващ начин, епизодите свършваха драматично и ме караха да чакам следващия и така до 3-ти. След това си признавам, че гледах с досада през повечето време. Ако не се налагаше JoyJoyJoy даже и не бих или щеше да е с мишката. И не заради играта на актьорите, а заради самата история.
Но начинът на снимане, местата, музиката, някои от диалозите, особено статиите на Гюнеш, както и писмото на бабата (едно от нещата, които ме подразниха е оставянето на тази история в нищото, а уж от нея тръгна всичко)
ми доставяха огромно удоволствие.
Ханде ми хареса много в този сериал, хареса ми колко освободено играеше в повечето сцени, накара ме да повярвам в емоциите ѝ.
Баръш за мен в този сериал беше доста компромисен, приемам, че такава е била ролята му, но сцената в която ме остави без думи от липсата на реакция и емоция е когато разбра, че Умай го лъже за бебето. Потресаваща липса на емоция. Щом режисьорът го е одобрил, значи това са търсили.
Филмът им ми хареса много повече, него гледах с интерес, хареса ми и взаимодействието им там, бяха ми много по убедителни в това, че от врагове, стигнаха до миговете на плажа. В сериала въпреки така обсъжданите 18+ сцени аз привличане не видях.
Честно казано за Кралицата смятам, че ще се представят по-добре, защото там сценарият е съвсем различен, а и искам да ги видя в нещо сериозно, смислено. За рейтинги не разчитам, просто предишния сезон беше абсолютно непонятен за мен, сериали се спираха в нищото и той с рейтинг 4.5-5, продължаваха тотални тъпотии с безумно ниски рейтинги.
Интересно ще е при всички положения. Дано поне единия сериал продължи по-дълго.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 14:53 от Бл@гуна

# 49
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ново

Бегюн: „Мисля, че Ханде е една от знаменитостите, с които се работи на снимачната площадка с най-малко трудности. Всички, които работят с нея, казват тези думи. Тя наистина е човек, който издига хората около себе си, а не ги потиска. Вдъхновяващо е да има жени като нея в индустрията.“

https://x.com/TvDunyasii/status/1949190492492533844

# 50
Още от Любов под наем съм си съставил мнение за Баръш, но си мълчах когато започнаха проектите им с Ханде. За мен той е едно дърво, леко усмихнато, лежерно носещо се по реката на живота. Без израз и силна емоция. Не умее да ги предава. Така, че не съм очаквала чудеса и той не ме опроверга.
Куцат им сценариите отдавна на турските сериали. Премного се влияят от коментарите на техните зрители и рейтинга, имам чувството че пишат, за да угаждат на феновете. След което ефекта е, че забиват в девета глуха най-интересното от сценария.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:35 от dariVale

# 51
Бих казала, че до трети епизод сериала започна много добре. Ханде играе през цялото време много освободено и от сърце. Получи й се с тази роля, според мен.
Приятелките бяха досадни и малко излишни. Изоборът на актрисата, която участваше в ДЧ не беше подходящ за тук. И двете й роли са еднакви и еднообразни.
Баръш е следващото разочарование. През целия сериал гледа като умряла риба. Satisfied Лъжат Дениз, че ще става баща, а от него нямаше никаква емоция. Съсипват ти живота и мечтата да си с човека, когото обичаш. Заради, който ще гониш самолети, бля, бля... Иска Гюнеш, не я иска, после пак я иска. Преследва я в Кападокия, колети й праща, а накрая се прибра с Умай. Никаква логика и последователност няма в персонажа на Дениз. Да, Баръш играе каквото са му написали, но поне малко чувство можеше да вкара. Satisfied
Всичко идва от липсата на добър сценарий. Имаха възможност да развият историята с Кападокия по-много по въздействащ начин. За един епизод заметоха всичко, а уж трябваше историята на госпожата, която ги събира там да води сериала. Изобщо взаимотношенията между Гюнеш и Дениз са много сбъркани. Статиите на Гюнеш бяха много красиво написани, но не усетих, че тя пише за своята любовна история с Дениз. Гледайки сериала, сякаш пишеше за други хора, непознати.

Давам му 5 от 10, заради Ханде. Satisfied

# 52
  • София
Благодаря за превода, момичета!Hug

СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 8 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/8-UtS1K6I0yxqvckaq

Благодаря и за коментарите на Мики, Слънцето, Благи, Коко и всички, които са споделили мнението си за сериала на Ханде и Баръш. Satisfied Колкото за бъдещия им проект "Кралицата" много се надявам сценаристите да не залитнат по традиционните клишета от турските сериали - семейни вражди, отвличания, отмъщения, стрелби, изтезания, мафия и още и още...Mask И в оригинала има клишета, но са по-поносими!
Като се замисли човек, в живота всичко е клише, случвало се е някога и на някого, но от замесените в историята и как ще бъде написана от сценаристите и пресъздадена от артистите, зависи дали ще ни докосне, ще ни накара да им съчувстваме, да го съпрежяваме с тях, да го запомним!
Satisfied

# 53
# 54
 Изгледах финалния епизод. Проблемът не беше в линка, а в сайта. Явно е бил претоварен и поне 1 час не ме пускаше и не ми зареждаше сайта въобще. Още веднъж благодаря за труда и постоянството на нашите пчелички.

Хареса ми, че сериала свърши подобаващо, т.е. не е с отворен край, както си мислехме.  Аз оценявам продукцията 5/10 и то заради Ханде. Тя изнесе целия сериал на гърба си, но една птичка пролет не прави.

Баръш, откровено казано имах чувството , че е абсолютен бездарник. Нито емоция, нито чувство, нищо... , че то дори Боран (този актьор също не го харесвам) изигра ролята си по - адекватно от Баръш!
Няма да е добре за Ханде ако наистина продължава да играе още и още с Баръш, то по-добре да играе с актьора Бурак, отколкото този...

Сериала ми се стори леко безмислен, защото аз нищо не разбрах от него и нямаше никакъв замисъл. Беше хаотично и просто разглеждахме миналото и спомените...
Харесаха ми обаче статиите и бабата, която ги заведе на романтично пътешествие, защото и двете неща имаха послание откъм текст.
Всичко друго просто пълнеж. Дори може да мине за тийн сериал Grinning

Чакаме следващия проект на Ханде.

# 55
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 56
Здравейте, 🌞
Майката на Керем му пожелава успех и чака проекта с нетърпение

Керем е последвал още хора от екипа

Хубав ден на всички 😃

# 57
Ханде за списание Монако. (нямам идея дали е истинско)

С Хакан се забавляват в Капри

И феновете нямат търпение за съвместната снимка на Керем с новата партньорка.

# 58
# 59
  • София
Родителите на Керем заедно със семейството на сестра му са на почивка в Бодрум. Доколкото знам Керем преди няколко години купи къща там.

Общи условия

Активация на акаунт