Чудесна е! 

Не си разваляйте удоволствието със спойлери, изгледайте си епизода. Аз просто вече не издържам да си кажа какво мисля. 
Чудесно, обичам такива истории. Сюжетът е влюбени - врагове - влюбени. Само дето последното влюбване нещо ми се губи. То е ясно, че те не са се разлюбвали изобщо, но все чаках и очаквах някой да направи нещо за тази връзка. Нещо много повече от това, което показаха. Дениз направи жест, отиде с нея до Кападокия и се цупи през цялото време, накрая, когато леееееко затоплиха отношения, отказа да говорят повече. След това Умай каза, че е бременна и затоплянето между Дениз и Гюнеш си остана на ниво 3ти епизод до финала. А финалът, о, това беше наистина забавно. Оказва се, че големият жест на Дениз е бил да чака Гюнеш цял сериал да отвори един кашон. Кашонът го доставят в средата на първи епизод, върнах да видя, че не помнех точно. И така през всичките тези серии Дениз всъщност е бил готов да се сдобри с Гюнеш, но чакал тя да отвори кашона! Какъв голям жест, думи нямам, та той е същински мистър Дарси! През цялото време, единственото, което Дениз правеше, е да спори с Гюнеш. Накрая се оказва, че той бил чакал нея....
За мен това беше изключително нелогично и нелепо. Очевидно, че критериите ми за хубава любовна история са доста завишени, понеже съм изчела сигурно над 300 любовни романа.
Романите с история за втория шанс, винаги са ме разочаровали, затова вече ги избягвам. Наистина не ги разбирам. Били сте достатъчно глупави и твърдоглави да се разделите. След това оценявате какво сте имали и се сдобрявате, чудесно, но нека сдобряването да не е само защото имате хубави спомени заедно...За мен един мъж трябва да печели една жена всеки ден. Това, че днес е с теб, нищо не означава за утре. Трябват жестове, внимание, уважение и разбиране всеки ден. И когато си сгафил, ама наистина си сгафил, да се постараеш повече.
В последната серия дават спомен как Гюнеш и Дениз гледат тъжен филм с раздяла и Дениз й казва, че ако се разделят, ще я преследва и спечели отново. Мхм, видяхме как го прави, гледайки безизразно 8 серии.
Сега да кажа нещо положително, че само мърморя. Имаше много сполучливи сцени в сериала, прекрасно заснет, чудесна режисура, тези паралелните разговори, които се водеха постоянно. Как една сцена завършва и започва следващата с други герои, но със същата последна дума от предишния разговор. Гледа се с лекота по този начин. Спомените как изникваха в определени ситуации. Не са някакви нахвърлени сцени просто ей така. Статиите на Гюнеш бяха много хубави, посмото на починалата жена. Музиката в сериала като цяло. Играта на Ханде според мен беше чудесна! Според мен и Баръш си игра добре, каквото са му написали, това играе. Явно това се е искало от него, да е като дърво 8 серии.
В спомените от миналото изобщо не беше такъв и ми хареса много. 

Препоръчани теми