💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 627
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus Чудесна е!
В очакване сме на новини за сериалите им.

Керем започна да следва страницата на "Сърцебиене".

https://www.instagram.com/carpintidizi/?hl=bg

# 32
Аз сама да питам SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Пчелички, кога да очакваме финалния 8-ми епизод на сериала "Помни любовта", че тая мъка с Баръш да свършва.. ( за другия проект се надявам на чудо или по-бързата процедура... )
То бива бива дърво ... ама неговото е извън пътя ...

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 21:26 от mi_si

# 33
# 34
Миси, тази вечер. 😉

# 35
# 36
СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 8 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/8-UtS1K6I0yxqvckaq

Приятно гледане! Heart Exl

# 37
Благодаря! 💐

# 38
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 39
Здравейте, 🌞
Ханде с фенове в Capri,Itália. 🇮🇹

Хубав ден на всички 😃

# 40
Мерят си… гущерите😄
Ханде води с 2:1.
Нейните са по-големи, а и все още стои ръката на Керем при единия😃😃😃

Миналата седмица Мелиса С., тази Ханде..., явно ХанКер Сабaнджъ си пада по гущерите Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 09:08 от Vi_hi

# 41
Здравейте!
Ханде от снощи Heart Eyes

# 42
Здравейте Animal Bee

И понеже пуснахме последния епизод на Спомни си любовта. Искам да напиша накратко отзива си за сериала като цяло. Ще го сложа в скрит текст, за да може, който не е гледал все още последната серия, да ме прескочи. Blush Не си разваляйте удоволствието със спойлери, изгледайте си епизода. Аз просто вече не издържам да си кажа какво мисля. Joy

Скрит текст:
И така...това е сериал за втория шанс. За двойка, която е разделена от 6 месеца и след това се събира отново. Аз обаче през всичките тези 8 серии не видях причина тези хора да се съберат отново, освен прекрасните спомени между тях! Спомените бяха чудесни, изиграни чудесно, заснети, нямам забележки. Но настоящето ни на спомените ли се гради? Аз не видях в тази част на сериала, която беше в текущия период, не видях нито един от двамата да прави крачка към другия! Не видях извинение, прошка, сдобряване, поука от грешките, някакъв голям жест от някоя от страните. Видях двама души, които в секундата, в която се видят, почват да се карат. Grinning Чудесно, обичам такива истории. Сюжетът е влюбени - врагове - влюбени. Само дето последното влюбване нещо ми се губи. То е ясно, че те не са се разлюбвали изобщо, но все чаках и очаквах някой да направи нещо за тази връзка. Нещо много повече от това, което показаха. Дениз направи жест, отиде с нея до Кападокия и се цупи през цялото време, накрая, когато леееееко затоплиха отношения, отказа да говорят повече. След това Умай каза, че е бременна и затоплянето между Дениз и Гюнеш си остана на ниво 3ти епизод до финала. А финалът, о, това беше наистина забавно. Оказва се, че големият жест на Дениз е бил да чака Гюнеш цял сериал да отвори един кашон. Кашонът го доставят в средата на първи епизод, върнах да видя, че не помнех точно. И така през всичките тези серии Дениз всъщност е бил готов да се сдобри с Гюнеш, но чакал тя да отвори кашона! Какъв голям жест, думи нямам, та той е същински мистър Дарси! През цялото време, единственото, което Дениз правеше, е да спори с Гюнеш. Накрая се оказва, че той бил чакал нея....Joy За мен това беше изключително нелогично и нелепо. Очевидно, че критериите ми за хубава любовна история са доста завишени, понеже съм изчела сигурно над 300 любовни романа. Joy Романите с история за втория шанс, винаги са ме разочаровали, затова вече ги избягвам. Наистина не ги разбирам. Били сте достатъчно глупави и твърдоглави да се разделите. След това оценявате какво сте имали и се сдобрявате, чудесно, но нека сдобряването да не е само защото имате хубави спомени заедно...За мен един мъж трябва да печели една жена всеки ден. Това, че днес е с теб, нищо не означава за утре. Трябват жестове, внимание, уважение и разбиране всеки ден. И когато си сгафил, ама наистина си сгафил, да се постараеш повече. Joy В последната серия дават спомен как Гюнеш и Дениз гледат тъжен филм с раздяла и Дениз й казва, че ако се разделят, ще я преследва и спечели отново. Мхм, видяхме как го прави, гледайки безизразно 8 серии. Joy Сега да кажа нещо положително, че само мърморя. Имаше много сполучливи сцени в сериала, прекрасно заснет, чудесна режисура, тези паралелните разговори, които се водеха постоянно. Как една сцена завършва и започва следващата с други герои, но със същата последна дума от предишния разговор. Гледа се с лекота по този начин. Спомените как изникваха в определени ситуации. Не са някакви нахвърлени сцени просто ей така. Статиите на Гюнеш бяха много хубави, посмото на починалата жена. Музиката в сериала като цяло. Играта на Ханде според мен беше чудесна! Според мен и Баръш си игра добре, каквото са му написали, това играе. Явно това се е искало от него, да е като дърво 8 серии. Rolling Eyes В спомените от миналото изобщо не беше такъв и ми хареса много.
Уж щеше да е кратко, май доста дълго стана. Може би и това, което каза Слънцето е вярно, че правенето на субтитри отнема от удоволствието. Когато гледаш всяка сцена по сто пъти и в детайли, някак си очакваш все нещо между тези герои да се случи, а то не се случва. Нещо в настоящето! Има действие през цялото време, но в крайна сметка нищо съществено относно връзката между главните герои.

# 43

Благодаря за превода!!

# 44
Лизге и Керем се последваха в Инстаграм 😎

Керем последва и Дениз Чакър

Общи условия

Активация на акаунт