💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Превод на интервюто. Опитавам се по всякакъв начина да се захвана за нещо, което да ме накара да го гледам този сериал и не намирам честно казано. Двете майки са разкошни актриси, момичето което играе Аслъ е красиво, явно и талантливо. Обаче никаква емоция не ми предизвикват. За сега нямам намерение да го гледам. Ако се задържи на екран и имате добри отзиви, тогава с удоволствие.

Скрит текст:
Посетихме снимачната площадка на сериала Сърцебиене.
Питахме Лизге Д., която играе Аслъ как се развива снимачния процес.
Аслъ: Снимките са много приятни, въпреки че снимаме драма на площадката сме се събрали прекрасен екип както пред камерата така и зад нея. Всички вече свикнахме един с друг. Много добре вървят снимките.
Питаме я за нейната героиня.
Аслъ: ще ви разкажа за Аслъ. Това е жена, която стои пред живота твърдо и уверено. Трябва да ви разкажа кратко, защото мога с часове да разказвам за нея. Според мен в очите на Алсъ ще видим решимост „ще се справя с всичко“ и същевременно ще видим страх „Ами ако не успея?“
Аслъ за мен е много особена, тя е приятна и силна жена.
Продължаваме да се запознаваме с персонажите на сериала. Става дума за сърцето, благодарение на което Аслъ продължава да живее. Рейхан майката на Мелике. В сериала тя се играе от Сибел Т.
Рейхан: Снимаме сцени с огромно емоционално натоварване. Това е много напрегната работа, понякога емоционална, понякога весела. Така ни минават снимачните дни, но е много приятно. Работим много добре.
Рейхан е вдовица в семейство Алкан. За това семейство тя е буквално идеалната снаха. Реално е любимата и обичана снаха. Казвам го като оставям настрана всички вътрешни конфликти в къщата и всичко останало. Според мен Рейхан е персонаж, който не е успял докрай да намери себе си в това семейство. Това което я държи на крака е любовта към детето ѝ. Тя е много силно привързана към дъщеря си. Но за съжаление след загубата на дъщеря си в живота на Рейхан ще се случат емоционални промени и вътрешни трансформации. Мисля, че след смъртта на дъщеря си, нейният път ще се имени и тя ще започне да се движи в различна посока. Разбира се отношенията, които тя изгражда с Аслъ според мен ще позволят на Рейхан да прояви много по-дълбоки чувства и проявления на майчината си любов.
Едно от най-големите изпитания в живота за Аслъ са отношенията ѝ с майка ѝ Хюлия.
Аслъ: Отношенията на Аслъ и Хюлия се намират на тънката граница между близост и емоционална дистанция, която разбира се формира във времето. Има обиди, незавършени разговори, може би това ги съпровожда. Имат разбира се и кръвна връзка, но емоционалната връзка е загубена до голяма степен. Аслъ винаги очаква силна майка, която ще се справи с всичко, но образът на майката, който стои пред нея е малко по-различен. Това е различна жена, жена с други приоритети. За това и Аслъ е придобила една вътрешна независимост, но все пак тя е млада жена и има нужда от грижа и одобрението на майка си.
Рейхан: Всичко върви прекрасно. От своя страна аз работа с млади актьори, техният ентусиазъм ми влияе много. Аз имам три деца, всички те са като скъпоценни камъни, много са мили. Прекрасната им енергия създава атмосфера. Имаме много млад екип и това доставя удоволствие.
Хюлия е живяла много сложен живот, станала е майка много млада, първо е родила едно дете и после близнаци. Животът не винаги е бил благосклонен към нея. Стигнала е до тази възраст преодолявайки много трудности. По тази причина ѝ е писнало да се бори и е започнала да се адаптира към обстоятелствата. Отвън тя може да ви се струва сурова, но всъщност тази суровост прикрива това, че тя е станала майка много млада и не е могла да поживее пълноценен живот, не е получила заслуженото признание. Тя смята себе си за много добра, но условията, в които живее не съответстват на заслугите ѝ и когато се огледа наоколо вижда много хора, които живеят в много по-добри условия от нея и това я мотивира много силно. Тя е много амбициозна жена, но това е свързано с това, което тя не е успяла да постигне в миналото, така че тя не е разглезена или има груба амбиция. Според мен погледнато от вътре, това е свързано с несправедливостите, които ѝ е поднесъл живота. Тоест, когато е на 40 години ние повдигаме завесата пред нейния живот.
Да допуснем, че имате болно дете, когато сте на 20 години, а после и близнаци и никой от тях не е имал баща и вие сте останали съвсем сама в живота. Кой от нас не би станал по-суров при такива обстоятелства? Мисля си, че и самата аз бих станала толкова строга и сурова. И за това се опитвам да разбера Хюлия по моему. При това опитвайки се да я разбера, аз виждам, че тази жена всъщност е много весела. Разбирам, че това е истинска жена в нейния жизнен път. Преди съм играла лоши жени, нещо подобно, но при тази жена според мен има весела страна, свързана с това, което тя не е могла да преживее и как би искала да види себе си. Има страна в която присъства дързост. Това ми се струва много мило. Тя е реална жена от улиците на тази махала. Реална жена живееща на улица Балат. И за да направим това правдоподобно  например снимахме сцена където тя храни котки и по този начин е показна нейната игрива страна. По този начин аз успях по-истински да усетя Хюлия. Много ми харесаха тези черти на Хюлия. Опитвам се с моята игра да акцентирам на тези ѝ страни. И е много забавно, защото ме отвлича от мен самата. Жената е съвършено различна от мен. Аз не мога да съм толкова строга и безразлична. Искам го, но не съм в състояние да го направя. И много силно преживявам всяко нещо, а тя изобщо не е такава и това много ми помага. На снимачната площадка превключването от Дениз в Хюлия ми доставя удоволствие.
Сериалът Сърцебиене с необичайния си сюжет ще стане нестандартен проект с различни персонажи и дълбока история.
Аслъ: Имаме сценарий, който прекрасно съчетава напрежение и драма. Зрителите заедно с Аслъ и всички персонажи от време на време ще се чувстват със забавено, а понякога с ускорено биене на сърцето, който ще бие заедно с нас.
Рейхан: Две жени от различни социални прослойки чрез едно сърце ще се пресекат в живота. И е възможно разкриването на някои тайни. Така накратко мога да опиша историята.
Послания от актьорите на сериала.
Аслъ: Това е проект, който започнахме с голяма любов и вяра. Надявам се, че ще се наслаждавате на нашето пътешествие гледайки ни.
Хюлия: И ние с нетърпение чакаме заедно със зрителите. И на мен ми е любопитно, виждам нещата от моята гледна точка, опитвам нови неща, играя роля. Тоест опитвам се да внеса нови нюанси, различни от с което съм свикнала. Надявам се скоро да се срещнем със зрителите. Остана още малко, ние самите сме развълнувани.
Рейхан: Мисля, че зрителите ще бъдат много развълнувани от тази история. Мисля, че всеки ще намери в нея нещо свое. Пред екраните ще прекарват емоционални и приятни вечери гледайки ни. Вярвам, че всички зрители си имат любими актьори от нашия екип, които харесват и на които симпатизират. Това е видно и от коментарите на зрителите. Мисля, че ще бъде много приятен сезон. Надяваме се, че ще бъде така.

https://x.com/i/status/1959561926087745721

„История, изпълнена с надежда. Това не е просто любовна история, тя преплита семейни конфликти, интриги и вълнуваща семейна драма. Сериалът обещава да достави на зрителите истинско удоволствие. И след като го гледат, хората ще се замислят за факта, че всичко в живота – взаимоотношенията, чувствата и дори самите съдби – заслужава втори шанс. Мисля, че затова ще им хареса.“

# 662
# 663
Ханде и Хакан май са се разделили. Ханде трие общите им снимки от Инстаграм а си.

# 664
Поредна точка за Малдивите ... Sunglasses
Ханде и Хакан май са се разделили. Ханде трие общите им снимки от Инстаграм а си.

# 665
Новини от Туитър:
Пишат, че Арзу е в основата на раздялата между Ханде и Хакан. Не се вписвала в техния кръг.

В момента в Туитър започна залагане колко ще продължи връзката между Керем и Мелиса С. Залагат седмица след като Ханде официално отследва Хакан от Инстаграма си.

# 666
  • София
Новини от Туитър:
Пишат, че Арзу е в основата на раздялата между Ханде и Хакан. Не се вписвала в техния кръг.

В момента в Туитър започна залагане колко ще продължи връзката между Керем и Мелиса С. Залагат седмица след като Ханде официално отследва Хакан от Инстаграма си.
Тина и аз вчера попаднах на тази новина и я приех като поредната клюка. Но сега след като и ти си го прочела реших да вляза в инстаграм в нейния профил. Наистина Ханде яко е чистила от снимките и няма нито една останала с Хакан. Дори и по-старите от Уимбълдън, от концертите на които бяха двамата... Даже и от онази фотосесия в ретро-вагона на която ги имаше двамата. За сега Хакан още не е изтрил нищо.  Имаше снимки от първата година когато непрекъснато пътуваха на някъде, и те липсват. Явно наистина се случва нещо. Все още не е започнала да премахва и неговите лайкове. Ако това се окаже истина то мама Арзу ще се окаже "железна". Дали обаче ще направи синчето си щастливо.

# 667
Офффф… тъпа работа.
Дано Ханде да е добре Heart
Всичко останало няма значение.

# 668
От Бирсен:
"Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ, които бяха заедно близо три години, се разделиха."
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-ile-hakan-sabanci-ayrildi/62562/
Скрит текст:
Близо тригодишната връзка на Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел приключи. Раздялата беше разкрита, когато Ерчел изтри снимки на себе си и Сабанджъ от щастливите им дни. Докато новината за брака им се очакваше, новината за раздялата им пристигна. Относно раздялата Ханде Ерчел е приела раздялата, но не е коментирала причината. Ерчел и Сабанджъ, които пътуват често в чужбина през последните две години и половина, наскоро позираха щастливо на сватба в Ливан, на която присъстваха световните елит.

# 669
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Nature Dizzy "Любов и сълзи"

Nature Dizzy зад камера: "Platonik"

# 670
Да ни е здрава Ханденце Heart
От Бирсен:
"Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ, които бяха заедно близо три години, се разделиха."
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-ile-hakan-sabanci-ayrildi/62562/

# 671
На мен ми стана тъпо, че са се разделили. Харесвах ги като двойка..

# 672
# 673
В Туитър е някаква лудница. 🤯
Здраво се хейти по Арзу и Хакан.
Керемки, Ерчелки и Ханкери обсъждат раздялата, а не сериалите на Ханде и Керем... и очакват пак реала да стане сериал... Три години по- късно...

# 674
  • Плевен / София
Офффф… тъпа работа.
Дано Ханде да е добре Heart
Всичко останало няма значение.

Аз също се надявам, че това няма да я пречупи.
Жалкото е, че Арзу приема изневяра и извънбрачно дете на сина си, но не “ приема” момиче, което печели сама парите си. Да не говорим, че името и само по себе си вече е марка. Ханде заслужава мъж, който да се бори за нея, а Хакан се оказа мамино синче. Жалко за него.

Общи условия

Активация на акаунт