💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 948
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Да, наистина Керем го няма. Даже и откъсите, които дават са без него. Може би това е първа част....

# 646
Може би това е снимано в първите дни, когато Керем го нямаше на снимачната площадка, защото си печаха дупенцата на Малдиви с Мелиска Grinning Там след четенето на сценария.
Не вярвам да е умишлено от продукцията.

# 647
Не е оттогава.
Май е от миналия петък , когато от руската ИВИ правиха репортаж. Керемките сравняват облеклата и са бесни на продуцентите , че са изрязали Керем.

# 648
Ами не е същото облеклото на Лизге Grinning
Продукцията няма защо да изолира Керем
Не е оттогава.
Май е от миналия петък , когато от руската ИВИ правиха репортаж. Керемките сравняват облеклата и са бесни на продуцентите , че са изрязали Керем.

# 649
  • София
Момичета, извинявайте, че отново ви нахлувам в темата, правя го рядко, но ви чета често. Някои от вас са гледали Рибарчето, поне донякъде. Изобщо не се изненадвайде на такива ходове на продукцията и вярвайте ми, нарочно е. Ще покажат и Керем, но със сигурност искат да предизвикат коментари Simple Smile
Един от спойлерските акаунти, управляван от OGM, писа, че ще се завърне. Ако е заради този сериал, ще ви го изпратя Simple Smile

# 650
# 651
Мистери, и по-често се включвай. Hug
Аз съм от тези, който гледаха Рибарче и съм съвсем наясно с противния им начин за предизвикваяне на взаимодействие, както и с работата на режисьорката.
Сложи, ако ти попадне отново акаунта.

За това и писах, че Керем, ще е във втората част Grinning

Редакторска история с надпис:
„След натоварена седмица, първият епизод от сезона е готов. Желая ви страхотен сезон на DiziTv утре в неделя по ATV.“ ❤️‍🔥

Утре в 12:20 по канала ATV ще има интервю, зад кулисите на снимките на рекламния плакат и четене на сценария. Не го пропускайте! Точната дата, на която ще излезе първият епизод, все още не е известна.
Интересно, уж бяха обявили датата Сълзите.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 20:02 от Бл@гуна

# 652
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Nature Dizzy

Nature Dizzy

Мики, все още не мога да намеря подходящ за твоите нужди постер на "Сърцебиене", намерих за друг проект на Керем, "Platonik". Но ще продължавам да търся! Smiley

Скрит текст:

Дилеми, изпратиха ми на лично колаж на Сърцебиене, не търси повече, ще го видите в следващата тема. Blush

# 653
Мики, ще е много яко с новите картинки!
Убих се да търся нещо подходящо и не намирах. Готино, че си получила помощ Simple Smile

От снимките на Сърцебиене.
Все излизат от бедната част, нищо от имението Grinning

# 654
Стори от Дениз

# 655
Изгледах интервюто. Ако утре имам възможност ще го преведа.
В него са включени само историите на Аслъ и двете майки Рейхан и Хюлия.
Изобщо не се споменава героят на Керем, ще има продължение със сигурност.
Общо взето Рейхан е била удобната снаха в богато семейство, вдовица, основно привързана към детето си.
Хюлия е станала майка на Аслъ, която е болна и след това на близнаци, когато е била на 20 и нито едно от децата няма баща. Не разбрах от различни ли са, не споменаха да е вдовица. Цял живот се е борила за оцеляване и е жестоко обидена на света, че някои имат това, което тя смята, че ѝ се полага и на нея.
Аслъ се оплаква, че няма особено емоционална връзка с майка си.
Сърцето ще свърже двете майки и ще се разкрият доста тайни скрити дълбоко във времето.

# 656
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 657
Добро утро!🌺
mi_si, сигурно си го чувала много пъти, но и аз да си кажа: колажите ти са чудесни, зареждат ме винаги с настроение. С удоволствие сутрин бързам да отворя, за да видя с какво ще ни изненадаш.
Приятен ден, момичета!

# 658
Здравейте, 🌞

# 659
От сет вчера, Баръш е много освежен.

Ето и семейството на Аслъ. Актрисата, която играе майката е много красива. За първи път я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт