💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 953
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Много са красиви. Аз ги харесвам като двойка и с удоволствие ще гледам и сериала.

Скоро ще излезе и превода, и ще го сложа тук.

# 631
M@_ri, този вестник явно е собственост на фамилията Сабанджъ и статията е писана под зоркия поглед на госпожица ‘chatgpt’.
🤣🤣🤣Защото Керем нищо такова не каза в интервюто, дори и намек нямаше за нея.
Пресата за интервюто на Керем ( автоматичен превод) :

# 632
# 633
В новия епизод на Dizi TV ще видите най-трогателните моменти от четенето на сценария на един от най-очакваните проекти на годината - сериала "Любов и сълзи", както и ексклузивни подробности от снимките на плаката! Гледайте в неделя от 12:20 по Atv!

😊 🎬 🎥 Режисьор на сериала #Heartbeat Бурджу Алптекин и оператор Семих Курт.

Толкова ми е неприятна тази режисьорка, още от трейлъра включи любимите си техники.

От официалния акаунт с надпис: „РАЗБИРАМ, ЧЕ МИ ЛИПСВАШЕ СЪРЦЕ, НО НЯМАШЕ ЧОВЕК, КОГОТО ДА ОБИЧАМ.“ ❤️‍🩹

# 634

Много ми харесва този  колаж, тамън е за шапка на темата, но бих го ползвала, ако намерим подобен и за Сърцебиене, ще ги пусна като гиф да се сменят. Ако ви попаднат подобни колажи като размер и за Сърцебиене, споделяйте.

# 635
Много е чаровна 🩷

# 636
Прекрасни са!!!

# 637
Мики, това като размер добре ли е?

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 18:18 от tina-latina

# 638
Мини, това като размер добре ли е?

Не, изобщо. Трябва да е по-продълговато и дълго.

# 639

https://x.com/i/status/1958889894991790535

Превод:🥰

Баръш: „Отново имаме съвместен проект, много съм щастлив от това“

Ханде: „Много съм развълнувана, екипът ни също, надявам се всичко да е наред“

Ханде: „Това е любовна история, но едновременно с това разбива сърцето и е забавна любовна история“

Баръш: „Ценим връзката, но не се разбираме, според мен е добър проект“

Тина, права си, че към момента копират 1:1 с оригинала.

# 640
  • София

Аз пак ще изкажа колебание и съмнение, но все още не мога да "видя" Баръш в ролята на младия успешен адвокат, син на фермери и гордост на малкото си село, оженил се за жената, която обича, без да подозира, че е дъщеря и наследница на много богата и влиятелна фамилия. Тези дни изгледах отново оригинала, и силно се съмнявам, че той ще може да пресъздаде тази богата гама от различни емоции, които преживява героят. Не че не харесвам Баръш, гледала съм го в „Любов под наем“ и "Черна птица"/"Кузгун" и играта му ми допадна и в двата сериала. Но за този сериал, ако сценарият е 100 % копие на оригинала, изпитвам силно колебание и скептицизъм. Ще бъда много доволна, ако той ме опровергае. И ще му ръкопляскам!

# 641
Добре изглеждащи заедно

# 642
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 643
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Nature Dizzy

Nature Dizzy

Мики, все още не мога да намеря подходящ за твоите нужди постер на "Сърцебиене", намерих за друг проект на Керем, "Platonik". Но ще продължавам да търся! Smiley

Скрит текст:

# 644
Сърцебиене може и да не е в петък. Керемките в Туитър пишат, че снощи е трябвало да съобщят в кой ден ще се излъчва и датата на 1 еп.
Отлагането означавало промяна.

Пуснали са интервюта с главните актьори, Керем го няма.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 16:16 от tina-latina

Общи условия

Активация на акаунт