💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 900
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Гости, много ми хареса всичко, което си написала. Ако наистина Арзу е причината … странно и смешно!!!
Дано причината е друга, иначе 3 години на вятъра заради едно безумно мислене на богаташчета.
Не ми беше станало приятно от новината за извънбрачното дете на брат му, още по-неприятно ми стана от това как семейството посрещна новината, как снахичката няколко дни по-късно си пусна усмихната снимка с мъжа си. Цялата онази история хич не ми вдъхна доверие за предстоящото семейство на Ханде.

# 676
Хакан все още не е премахнал снимките с Ханде

# 677
Тъжно за Ханде, личеше дори от снимки само, че е изцяло отдадена на любовта си. Sad
Тук преди дни прочетох, че Хакан почивал с майка си някъде...

# 678
Хакан започна да губи последователи в Инстаграм 😎

# 679
Момичета, боли ме за Ханде, но в същото време съм радостна, че се освободи от бремето на фамилията Сабанджъ, в частност Арзу. Ханде заслужава най-доброто, а отношението на тази “буржоа” (бивша стюардеса) към нея беше обидно.
И другата радостна новина, като следствие е, че дните на Мелиска във “връзката” й с Керем са преброени.
По-запознати фенове твърдят, че нещата между Ханде и Хакан са се разсъхнали още във вторник, след интервюто на Керем, но едва днес има публични действия от нейна страна.

# 680
Че каква връзка да има интервюто на Керем с раздялата на Ханде и Хакан? Thinking

# 681
Аз си мислех, че се шегувате за Малдивите, но гледам, че и в Туитър пишат, че това е една от причините за раздялата..
Било нещо като прокоба...

# 682
# 683
Аз също се питам каква да е пряката връзка с интервюто на Керем, но няколко фенски акаунта в ИГ, в сторита го коментират.
Че каква връзка да има интервюто на Керем с раздялата на Ханде и Хакан? Thinking

# 684
На мен ми излезе инфо, че Ханде е дала ултиматум на Хакан или нещата между двамата стават много сериозни ( годеж) или и се разкарва от живота.
Не знам дали е вярно.

# 685
Офффф… тъпа работа.
Дано Ханде да е добре Heart
Всичко останало няма значение.

Аз също се надявам, че това няма да я пречупи.
Жалкото е, че Арзу приема изневяра и извънбрачно дете на сина си, но не “ приема” момиче, което печели сама парите си. Да не говорим, че името и само по себе си вече е марка. Ханде заслужава мъж, който да се бори за нея, а Хакан се оказа мамино синче. Жалко за него.
Жалко за него, наистина. 🤣 Като Керем и той май изпусна птичето.
Ханде да е добре, да си снима сериала, друго не е важно.

# 686
Тини, ако е вярно това с ултиматума, браво на нашето момиче! Отдавна трябваше да постави ребром нещата. Казах ви преди няколко дни, че фамилията Сабанджъ се отразява зле на живота на нашите двама герои. Ще видите, че много скоро ще научим от някъде, че и Керем е сингъл и това ще е едно закономерно следствие.

# 687
Ако се разделят Мелиса С. и Керем най- тежко ще го приеме сестрата на Керем, последните дни голямо подмазване на кандидат - снахата.. 😎
Много и се иска да е известна...

# 688
  • Плевен / София
На мен ми излезе инфо, че Ханде е дала ултиматум на Хакан или нещата между двамата стават много сериозни ( годеж) или и се разкарва от живота.
Не знам дали е вярно.
Ако е така браво на нея. Три години са предостатъчно време да чака приемане от “семейството”. Тя не е на 20 г. да чака Хакан още 3 г.
Никога не съм разбирала “висшето общество” техните претенции да определят кой става и кой не. И с най големите изисквания са обикновено тези, които са “забравили” от къде са започнали …
Надявам се Ханде да излезе по силна от тази връзка . За мен е ясно, че тя компромиси не прави относно човека, който иска да бъде до нея.

# 689
Не знам дали е вярно.
Ако е така браво на нея. Три години са предостатъчно време да чака приемане от “семейството”. Тя не е на 20 г. да чака Хакан още 3 г.
Никога не съм разбирала “висшето общество” техните претенции да определят кой става и кой не. И с най големите изисквания са обикновено тези, които са “забравили” от къде са започнали …
Надявам се Ханде да излезе по силна от тази връзка . За мен е ясно, че тя компромиси не прави относно човека, който иска да бъде до нея.
Аз мисля, че ултиматум не се прави чрез изтриване на всичко, свързано с него. Ултиматумът най-вероятно е бил преди изтриването и почивката с майка му.
Що се отнася до т.нар. "висше общество" - пълна снобария.

Общи условия

Активация на акаунт