💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 904
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Тини, че тя сестра му има двойно повече последователи от кандидат-снахата?! Кой кого прави по-известен? Всъщност изобщо не мисля, че мнението на сестра му е меродавно за каквото и да е по отношение на живота на Керем. По-скоро кандидат-снахата прави опити за сближаване там, което от своя страна е признак на отчаяние и несигурност.
И друго се коментираше по отношение на Мелиса - онзи клип, който тя беше пуснала, че танцува с някаква леля, не е бил от ваканцията им с Керем, а от някакъв неин рожден ден. Естествено той не е присъствал, защото близки от семейството й са били там.
Това високомерно отношение ме вбесява, а в същото време е една безлична персона, която лежи на лаврите на фамилията си.

Ако се разделят Мелиса С. и Керем най- тежко ще го приеме сестрата на Керем, последните дни голямо подмазване на кандидат - снахата.. 😎
Много и се иска да е известна...

# 691
На мен не ми се вярва Ханде да е поставяла ултиматуми за годеж. Изобщо не ми изглеждаше и звучеше да се е засилила за сватби и бебчета.
Явно просто “непреодолими различия” ли как го казваха американците Grinning

# 692
Ханде продължава да трие снимки:
Преди 20 Мин.
817
Сега:

С помощта на ИИ 😎

# 693
# 694
  • София
Честно да ви кажа аз лично не ги виждам и Керем и Мелиса С. да стигнат до нещо по-сериозно. Защото и нейното семейство до този момент не е приело Керем, докато това на Керем винаги са били отворени към неговите приятелите. Нали преди време бяха се разделили за малко по същата причина, но после Мелиса е искала да си дадат втори шанс. Не мисля че ще се получи пък и не смятам че Керем е влюбен.

# 695
Аз не мога да разбера Керемките в Туитър, Ханде се раздели с Хакан, те веднага не я искали с Керем. Какво общо има едното с другото...
Че Керем си има приятелка в момента. Страшни фенове са, ако Мелиса С. чете как ще се почувства....

# 696
И аз не ги виждам нещата там, но кой знае, а Хакан и Ханде наистина напоследък даваха заявка, че ще вървят нагоре и изглеждаха щастливи…
Честно да ви кажа аз лично не ги виждам и Керем и Мелиса С. да стигнат до нещо по-сериозно. Защото и нейното семейство до този момент не е приело Керем, докато това на Керем винаги са били отворени към неговите приятелите. Нали преди време бяха се разделили за малко по същата причина, но после Мелиса е искала да си дадат втори шанс. Не мисля че ще се получи пък и не смятам че Керем е влюбен.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 19:37 от Cocodoggo_mom

# 697
Simple Smile
https://x.com/amoures_es/status/1959567242267328940
Ханде: „История, която кара зрителя да мисли, че всичко заслужава втори шанс.“

Баръш: „Добро произведение за разбирането на стойността на определени взаимоотношения (брак, семейство и др.).“

Sparkling Heart

# 698
От Туитър:

Според вас дали е истина?

Някакъв турски журналист е писал, че Ханде и Хакан не са разделени наистина, това било ПР ход за да се поддържа интереса на публиката към Ханде и предстоящия и проект. Конкуренцията щяла да е жестока, денят на излъчване - петък, и се налагало да се импровизира.

След известно време Ханде ще върне снимките, нямало да и е за първи път. Ще си пуснели общо стори с Хакан, че са се сдобрили и всички ще са щастливи.

# 699
Според мен - Не, ама знае ли човек в днешно време. Simple Smile
Все пак имаме пресен пример от БГ - "Драмата" с Торино и Пашата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 700
Лайк от Керем и Снахата за Мелис 😎

# 701
Надали човек от великото семейство Сабанджъ ще се занимава с ПР ходове …

# 702
  • София
От Туитър:

Според вас дали е истина?

Някакъв турски журналист е писал, че Ханде и Хакан не са разделени наистина, това било ПР ход за да се поддържа интереса на публиката към Ханде и предстоящия и проект. Конкуренцията щяла да е жестока, денят на излъчване - петък, и се налагало да се импровизира.

След известно време Ханде ще върне снимките, нямало да и е за първи път. Ще си пуснели общо стори с Хакан, че са се сдобрили и всички ще са щастливи.
Тина, това сме го преживели. Същите надежди таехме и при раздялата на Ханде с Керем. И тогава ни баламосваха с някакъв PR. Почти цяла година ни държаха в напрежение. Според мен почне ли Ханде да трие общи снимки значи работата се е разсъхнала. Тя е достатъчно търпелива, но вземе ли кардинално решение на ергена песента му е изпята. Пък и не виждам как ще се съберат отново при положение ча маминка е непреклонна. Хич да не си губи времето. Момичето ни е красиво и талантливо, ергени много.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 21:50 от БлагаВест

# 703
От сета на сериала "Любов и сълзи"

# 704
  • София
Лайк от Керем и Снахата за Мелис 😎

Скрит текст:
"melisbursin Това лято мислех толкова много за Тео и какво наистина означава за един невродивергентен човек да бъде щастлив в общество, което не е създадено за него. Мислих много за субкултурите и как те са по-гостоприемни и приемат нашите различия. Ако не друго, хора като Тео са напълно приети от артисти или музиканти, защото тези хора ценят неконформизма. С толкова скорошното отваряне на училищата, наистина се питам за алтернативен начин на живот за него в ежедневието. Нашите родители поколения и тези преди тях са изцяло за конформизъм и правене на нещата по „правилния“ начин, като училище, университет и превръщането в куп лекари и адвокати. Мисля, че брат ми и аз бяхме едни от първите, които разчупиха този калъп, защото родителите ни са живели алтернативен начин на живот, като ни карат да пътуваме по света през детството си. Това, което виждаме като единствения правилен начин на живот, е натиск, предизвикан от обществото, който не работи за повечето хора, камо ли за невродивергентните индивиди. Аз не търся и не търся решения, това е просто мисъл като твърдение. Понякога трябва да живеем в неизвестното и да не се опитваме да генерираме решения. -2025 "

Nature Dizzy"Любов и сълзи" от сета

и сравнения с оригинала Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт