💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 47 934
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
От Туитър:

Според вас дали е истина?

Някакъв турски журналист е писал, че Ханде и Хакан не са разделени наистина, това било ПР ход за да се поддържа интереса на публиката към Ханде и предстоящия и проект. Конкуренцията щяла да е жестока, денят на излъчване - петък, и се налагало да се импровизира.

След известно време Ханде ще върне снимките, нямало да и е за първи път. Ще си пуснели общо стори с Хакан, че са се сдобрили и всички ще са щастливи.
Не, разбира се.
Аман от глупости.

# 706
# 707
Eх, и неделя мина, а си мислих, че тази седмица ще имаме официална дата за премиерата на “Сърцебиене”. В тази лудница в Туитър(пълен с откачалки), няма смисъл и да се влиза днес за подобен тип новини…

# 708
И постерът на " Любов и сълзи" се бави.

Странното в Туитър днес, че по- ненормални са Керемките, отколкото ханкерите. Има една поговорка - " къде го чукаш, а къде се пука".

# 709
Споделя се, че Ханде празнувала свободата с приятелки.

# 710
Арзу е публикувала стори, което според феновете се отнася за Ханде.
Явно проблемът не е Ханде - Хакан, а Ханде - Арзу..

# 711
Вай бееее! Тази жена се изживява като висша каста!? Направо гуру  някакъв, мислех, че е поне от от вайшите (търговците). Sweat Smile
Е, то невежеството действително е мрак, ама в истинския тъмен мрак пребивават онези, които смятат, че знаят всичко и издигат себе си в култ. Още по-трудно и болезнено ще е тяхното събуждане... Ъхъ...

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 22:32 от Katya_I

# 712
Хакан май ще трябва да избира или Ханде или мама 😉😎

# 713
Леле, като гледам социалните мрежи…
Пак в устите на всякакви злобарки е Ханде, и такива хора и мнения излизат наяве… лудите плъзват Grinning

# 714
Дреми и на Ханде ( на купон с приятелки),  топката ( нали си падате по футбола) е в полето на Хакан. 😎
Казвам ви аз, че не е лесна и неговата..  😂😂😂

# 715
Тя Ханде днес и форума превзе, през пет теми в десета. Satisfied Smirk

Ново ли е ?

https://x.com/allaboutercel/status/1959689492895608888

Всъщност, това е много голяма любовна история, която наистина може да ти разбие сърцето. Това е и любовна история, която ще се поправи, история изпълнена с надежда. Пълна е с интриги, включително семейни конфликти, много забавно семейство. И когато хората я гледат, всичко в живота, всяка връзка, това не е просто двустранна връзка, всичко заслужава втори шанс. Не е просто любовта и мисля, че ще им хареса заради посланието.

# 716
Мелис Бурсин и тя нещо се е развълнувала😅

# 717
Няма да крия че тайно се зарадвах че Ханде е скъсала с Хакан , просто не си отиваха заедно, но това си е мое мнение. Тайничко се надявам  някак си Керем да разбере за това и защо не да направи крачка към Ханде. Защо не?

# 718
  • София
Тина струва ми се, че Хакан вече е направил своя избор и това е маман. Бях убедена че тя ще направи избора на бъдещата снаха на мамин Хакачно. За какво ѝ е на Бамби такъв мъж, който непрекъснато ще се съобразява и ще пита мама за всяко нещо.
Колкото и да бях с огромни резерви към Арзу все се надявах, че е малко по-интелигентна. Това, че непрекъснато демонстрира някаква "класа" съвсем не означава, че я притежава. Класните хора не демонстрират. А тази жена не спира да ни показва, от колко неща се интересува и разбира. Е така е, когато дойдеш от провинцията и успееш да се внедриш във висшата класа. 

# 719
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт