Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 597
  • 916
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Ахааа, нещото насреща само във вид на пържола ли се брои? Или пари може би? За проституция ли говорим?

Авторе, и ти си прероден. Тези глупости, че сексът бил за бебета и на вечеря имало повече интимност, и друг ги е разправял тука. Тоест ти най-вероятно.

Смотльото как уговаря секса с топ красавицата с едно обаждане, и после го и прави, искам да го видя...

# 181
С един телефонен разговор дори и най-големия смотльо може да прави секс с топ красавица.
Е, щом вярваш в това, защо са ти дейтинг апове изобщо? Телефон нямаш ли?

# 182
  • Далечният изток
Той телефон има, ама няма номера на топ красавицата... Grinning

# 183
  • Somewhere far away
Колкото повече комплекси, толкова повече самочувствие без никакво покритие.

# 184
Сексът е лесната част, ама не искат да готвят, след това....Joy

# 185
Учудена съм, винаги се е тиражирало точно от мъжете, че съвсем ясно разграничават жени за забавление от жени за сериозна връзка и не ги смесват. Даже в тази тема го има.
Коментирам общоизвестните неща, личните делюзии може би после.
Между другото, непознаването на мъжкото мислене също беше характерно за другия профил.

# 186
  • София
Моят опит със срещите пък!
Един мъж колкото повече мрънка от жените, толкова повече не е читав!
"Тарикат мъж на мрънка".

# 187
  • София
Така е. Не съм видяла вървежен мъж да хейти жените. Напротив, много си ги харесват, защото получават от тях, каквото си поискат.

# 188
Изведнъж от сериозна връзка към проституция премина темата, защо ли така?!

# 189
  • Далечният изток
Ааа ма ти за ония ли?!
Оффф божеее, топ красавица каза.. Ма там се плаща бе колега.

# 190
  • София
Ама авторът какво търси точно?

# 191
Изведнъж от сериозна връзка към проституция премина темата, защо ли така?!
Дамите завъртяха разговора около това - секс за пари, търсене и предлагане.

# 192
Така е. Не съм видяла вървежен мъж да хейти жените. Напротив, много си ги харесват, защото получават от тях, каквото си поискат.
Както и мъже с възможности, да казват, че жените били меркантилни.
Ми не, авторе, секс за пари едва ли някоя прави, щот си имаме, ама отношението на един мъж, към тези неща е показателно.

# 193

И аз това казвам. Но тук възрастното поколение смята, че трябва да преминеш херкулесовите подвизи, само за да се отъркаш в тях. Не разбирам какъв е този култ към вагината. С един телефонен разговор дори и най-големия смотльо може да прави секс с топ красавица.

Всяка жена има пълното право да решава кой ще има достъп до вагината и.
Култ няма общо тука.
Ако иска ще спи на първата среща, ако иска на петата. Нейно право.
Жените не са длъжни да спят с всеки, който поиска.
И като можеш с един телефонен разговор да си намериш красавица, защо е цялото това мрънкане.
А я обясни един смотльо как ще се обади и ще има топ красавица.
Все пак красивите к*рви не са евтини. Пък смотльовците нямат много пари.
Ти уж си от другите дето имаш, ама не ти се дават.
Rolling Eyes

# 194
Е, ако се срещате с някой само за тръпка и секс, какво значение има той дали обича да черпи или не, или дали подарява подаръци. Аз няма да ходя с него да ям и пия, материално нищо не ми трябва.
Ако е за сериозна  връзка е друго.

Simple Smile Точно за единия секс най-много имат значенине характер, отношение, поведение и подобни нематериални. Особено, ако изискванията към този за единия секс са високи - пък възраст, пък външен вид, пък да готви и още какво беше.

Както и мъже с възможности, да казват, че жените били меркантилни.

Да, само като чуя как някой крие материалното си положение от златотърсачките, и е ясно, че става дума за остро кинтонямане.

Общи условия

Активация на акаунт