Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 565
  • 916
  •   1
Отговори
# 315
Авторе, говори лошо за теб, че ти също излизаш с много жени, без да инвестираш в отношенията си с тях, но съдиш момичетата за същото.
В днешно време всеки коуч учи и двата пола да излизат с много представители на другия пол, да не се инвестират, да си държат опциите отворени.
Но няма как да третираш някого като опция, умишлено да се пазиш да не се инвестираш емоционално и да чакаш нещата да се случат.
В така създалата се ситуация си точно толкова виновен, колкото и тези жени.

# 316
  • По света и у нас
Съди едни пикли на по 23-26 години, които едва прохождат в кариерата, още са в преход между университета и навлизането в работата. И ги определя като еди какви си. Той - сериозения мъж.

Все едно да намеря два пича на по 26 и 29, и да очаквам, че те ще са ми "забавни".
Че кибиченето с приятели, плейстейшъните, гоненето на мацки по интернет,  мечтите им за лъскави коли, мечтите им за кариера с много пари,  приказките за последните музикални хитове, ходенето на кино да гледаме трансформърс, разговори от сорта коя певица/актриса е най-любимата им в момента, коя е в онлифенс, кой станал милионер, кой инфлуенсър какво казал и как се тренира във фитнеса ще задиволи моите потребноси за добро прекарване, мен като 40 годишна.

Не случайно такива се ползват само за кекс. Какво да ги мъча, да се правят на нещо, което не им е времето да са? Че и да ми шетат.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:21 от PriMadonna

# 317
Все едно да намеря два пича на по 26 и 29, и да очаквам, че те ще са ми "забавни".
Всъщност, да. Може би малко по-нерафинирано, отколкото ще са ти забавни на 2 пъти по толкова, но пак ще са (ако са ти забавни и на 2 пъти по толкова). Човек не се променя чак  от пълно дърво към приятна компания или обратно.

# 318
  • Out of the Mix
Това ли е "горещата тема" на седмицата?

Нямам време да чета, а и до ден, два ще е заключена, като гледам.

Бисер след бисер, прелистих.

Колкото и да им трудно на някои мъж на 40 и жена на 40 няма общо.

Има вървежни, красиви и поддържани, с прекрасни гени, и обратно - състарени, неподдържани, неугледни.

Оня ден си говорим с един от приятел, който след година, две на вършеене с най-различни, твърдо заяви (на 41 е), че баш сега може и е бил с всякакви от 20 до 40, дори с една на 45 се увлякъл.

В контекст на написаното от Тракиеца, има резон за някои неща, както отбелязаха и други от адекватните потребителки, но се усеща една мизогиния.

Горджъс
е много права.
Има страхотни жени, и изобщо не е нужно да е "пълна красавица", за да плени един мъж и емоционално, сърдечно, сексуално.
Всичко струва пари, дори на кафе да излезете, на по питие, но други неща са по-важни. Парите сами по себе си не са проблем, а да искаш с желание да ги харчиш за нещо, за някого, с някого.

Тракиец
, това, че си попадал на такива, не значи да задълбаваш отношения.
От теб си зависи. Не умееш да филтрираш.
Квалификациите на "изпаднали", "пропаднали", или каквото, ми е абсурдно.
Защо аз не попадам на такива?

лятящата, отдавна не съм те засичал, как са животът и любовта?

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:36 от Revoker

# 319
Чуек, не знаеш какво изпускаш. Дано има много мъже като тебе.

# 320
Съди едни пикли на по 23-26 години, които едва прохождат в кариерата, още са в преход между университета и навлизането в работата. И ги определя като еди какви си. Той - сериозения мъж.

Че кибиченето с приятели, плейстейшъните, гоненето на мацки по интернет,  мечтите им за лъскави коли, мечтите им за кариера с много пари,  приказките за последните музикални хитове, ходенето на кино да гледаме трансформърс, разговори от сорта коя певица/актриса е най-любимата им в момента, коя е в онлифенс, кой станал милионер, кой инфлуенсър какво казал и как се тренира във фитнеса ще задиволи моите потребноси за добро прекарване, мен като 40 годишна.

Не случайно такива се ползват само за кекс. Какво да ги мъча, да се правят на нещо, което не им е времето да са? Че и да ми шетат.

И обратното е валидно. Все едно двама ученика да излиза с учителката си. Освен да си направите веселото, друго май няма какво. Аз лесно намирам общ език с 25-35, нагоре от това ми е малко... като тук. Smile И по... хладно , отколкото ми допада. Ще ревизирам след няколко години, но в момента няма такъв вариант.

Тракиец[/b], това, че си попадал на такива, не значи да задълбаваш отношения.
Не ползваш дейтинг апове? Най-вероятно тези, които филтрираш, пишат на мен Grin

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:41 от Анонимен

# 321
  • Out of the Mix
Ахаха, поне имаш бърза мисъл и чувство за хумор.

Най - вероятно е така.
"Препратил" съм ти "отпадъка". (не използвам такива думи, и ми е отвратително, но за да ме разбереш на твоя език). Joy

Не, не ползвам дейтинг апове, аз съм олдскуул, навън на 4 очи, а сега лятото е излишно да коментирам и е моето време, и моят сезон, натюрел, кво да правиш. Но имам качества, и опит.

Заминавам отново след няколко дни, чакат ме хубави, разнообразни преживявания.

Мога да препоръчам да направиш същото, отивай и ги почвай фейс-ту-фейс.
Па кой знае, може да срещнеш "the one".

# 322
Направо заминавайте двамата, да научиш Тракиеца как се прави фейс ту фейс работата.

# 323

Тракиец[/b], това, че си попадал на такива, не значи да задълбаваш отношения.

Елементарна филтрация не може човека.
Все едно да отида  в затвора и да се чудя защо един честен и морален няма.

# 324
Мисля и трети да им изпратя. Тийм билдинг малко, така.

# 325
  • По света и у нас
Направо заминавайте двамата, да научиш Тракиеца как се прави фейс ту фейс работата.
JoyJoyJoy
Майко мила..майко мила

# 326
# 327
Двама близнаци се напили и се питат един друг на кой свят живеят .

Sunglasses

# 328
Тихо бе, на тийм билдинг ли ти се ходи

# 329
Все едно да намеря два пича на по 26 и 29...
Мадона, пак се размечта.

Общи условия

Активация на акаунт