Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 468
  • 916
  •   1
Отговори
# 390
Аз много уважавам хора, които признават - егоист съм; обичам да живея сам и да разполагам напълно с времето си и парите си; не обичам да се съобразявам с никого; не искам деца; връзките ме изтощават; не намерих човек, с когото да се влюбим...

Ама "забавлявайте ме" и "вдигнете си нивото" не буди уважение в мен, независимо от мъж или жена е казано.

# 391
Има и трети вариант, да знаеш много добре какво търсиш и да си търпелив докато не го намериш.
Всеки който е решил да има връзка, би могъл да има някаква, според мен.
Въпросът е това 'някаква' дали те устройва.

# 392
  • София
До сега може би 2 пъти съм чувала подобни честни изявления. Всички останали лъжат и мажат и за миналото, и за бъдещето. Имал бил някаква връзка преди 2 години май ли беше или юни... Или май не е имал връзка от както се помни...

# 393
  • sofia
Снощи загледах първия сезон на Сексът и градът....ми нищо ново под слънцето 😅
Аз много уважавам хора, които признават - егоист съм; обичам да живея сам и да разполагам напълно с времето си и парите си; не обичам да се съобразявам с никого; не искам деца; връзките ме изтощават; не намерих човек, с когото да се влюбим...
Това може да бъде казано, от човек, който е наясно със себе си и е в мир със себе си. Особено второто...

# 394
Днес в друг сайт ми попадна нещо по темата. Цитирам по памет, беше нещо като: "Ако жената очаква мъжът да плати сметката в заведение, тя не е златотърсачка. Златотърсачките искат имения и яхти, а не порция пилешко".

# 395
Днес в друг сайт ми попадна нещо по темата. Цитирам по памет, беше нещо като: "Ако жената очаква мъжът да плати сметката в заведение, тя не е златотърсачка. Златотърсачките искат имения и яхти, а не порция пилешко".

Много зависи и по какви жени залитат - ето автора на темата си търси предимно млади жени, които имат много по-голям избор от него.
Като не им плати той вечерята ще се намери някой французин, германец, англичанин, арабин и т.н. дето да го направи.
И докато той се радва как не се е минал с два лева пиленцето излетяло и той пак си седи сам като отшелник.

# 396
Скрит текст:

Много зависи и по какви жени залитат - ето автора на темата си търси предимно млади жени, които имат много по-голям избор от него.
Като не им плати той вечерята ще се намери някой французин, германец, англичанин, арабин и т.н. дето да го направи.
И докато той се радва как не се е минал с два лева пиленцето излетяло и той пак си седи сам като отшелник.
Съгласна съм. Обаче оставам с впечатлението, че той си мисли, че тези момичета нямат почти никакви други опции освен него, и очаква да бъдат възхитени от неговата особа. Когато това не се случва, той се разочарова, обижда се и изпада в недоумение какво не са харесали у него, тъй като в собствените си очи е прекрасен.

# 397
  • sofia
Аз се "загаджих" напоследък. Тоз човек само дава. И намек не е направил нещо да плащам. А как готвиии, и само той пазарува, приготвя и сервира. Аз най-много салата да направя. А, и два пъти съм измила чиниите...ама много се чудих дали да го направя 🤣🤣
Понеже планираме вече втора мини-почивка, се чудя дали аз да не поема хотела....но от друга страна, да не му развалям хатъра и да го уча да давам 😅
Говорим за познанство на два месеца, нали...

ПП: Разведен с големи деца....да уточня.

# 398
Да не се правим, че и от двата пола няма самотници, на които много им се е искало да имат връзка, но не им се е получило, не защото са големите бохеми или защото си ценят спокойствието, а просто защото не ги бива да привличат хора и поддържат връзка. И на повечето от тях продължава да им се иска, обаче е факт, че вече са неспособни, защото са станали саможиви, егоистични и егоцентрични. Но някои са си повярвали, че са голямата работа, понеже са се навивали дълго, колко проблемът да са сами, не е в тях. Дълбоко в себе си обаче, много добре знаят истината.

Не знам, колкото повече одъртявам, толкова повече си мисля, че не им се е искало чак толкова, не си дават сметка колко струват, не са били готови да направят усилие и компромис с нещо и се опитват да премвтнат с нещо отсрещната страна. Реално извън форума и тези с не завидна външност и здраве някой ще ги хареса, и тези, които не живеят отделно от родителите си, а не живеят сами в собствено жилище или под наем, и тези с минималните доходи, че и тези с някоя характеропатия. Няма единична пречка, която би попречило май, ако човек има желание. Ама като искаш да получиш някой, който е много над теб като комплексни качества, няма как да стане май.

И между другото, отчаянието да търсиш партньор за родител на детето си го разбирам много повече от отчаянието да търсиш някой, който да те обслужва сексуално и да те обгрижва битово.

# 399
А коя зряла жена ще приеме покана за...увеселителен парк? Сериозно питам, не се заяждам.
Говорим за първа среща. Ако дадена жена ми е тръпка бих отишъл и на възможно най-скучното за мен събитие с нея. Просто е, не ми пука за събитието, няма да му обърна внимание, отивам заради компанията. Сега не знам, как е при теб, при други, но ми се струва някак универсално това, някак от самосебе си. Така, че може би Примадона не си е падала достатъчно по тоя плейбой (или хич), тогава вече остава тръпката от самото събитие и като и там няма, за какво да се хаби.

# 400
Само нивото е различно, даже съвсем обикновени жени от типа аз не съм такава изтърват козите като разберат, че благоверния разполага с доволно финанси, пък те карат на филии с лютеница преди заплата. И нямам предвид вече сериозна връзка с общ бюджет и планове за бъдещето, а още на доста по ранен етап в отношенията.

# 401
  • Далечният изток
Всякакви има, що се чудиш...

# 402
Сигурно наистина трябва много да искаш да бъдеш с точно този човек, за да се навиеш да отидеш някъде, където иначе кракът ти не би стъпил. Колкото и да ми е харесал визуално даден мъж (защото се предполага, че в самото начало никой от двамата няма представа що за човек е всъщност другият), ако ми отправи такава инфантилна оферта като увеселителен парк, вероятно ще ми намали желанието да го опозная.

Относно жените, които много се влияят от финансовото състояние на мъжа, нека все пак допуснем, че не всички са еднакви.

# 403
  • София
Мен винаги са ме изумявали жените, а и мъжете, които остойностяват човек на една манджа.
Купил ми яхния и вече му дължа нещо Laughing

# 404
Тревогите на дребните душици - дали тая ще му върне жеста с пиле с ориз или ще го мине с нещо по-евтино. И е готов да напише кандидатска дисертация на тема как да се пазим от златотърсачки.

Общи условия

Активация на акаунт