Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 468
  • 916
  •   1
Отговори
# 600
  • Далечният изток
Не можеш да дадеш нещо, което нямаш - Аида, 2025та.

# 601
Гледам на дневен ред е стиснатостта, та да се разпиша и за нея.
Пак от опита ми и от това което съм видял, всички самотници или такива които не задържат жена са  стиснати доста над средното ниво, като някои са си направо чудо. Не знам случайност ли е или не, но това са фактите.
Виж при самотните жени не съм забелязал такова нещо.

Някои се стискат и за тях самите, какво остава за други хора и не е да нямат пари. Разказвали са ми уникални истории, когато вечерта свършва горчиво, само защото жената искала още една чаша вино или десерт, ама те били много скъпи. Под скъпо десерт 40-50лв, не  е в Бг.
Питам го, защо ходиш на места, които не можеш да си позволиш или защо не ходиш 3 пъти вместо 10 на месец, отговор няма...
Та хора има всякакви, лошото е, че си мислят, че тяхното мислене е правилно и всичко извън техните мисли е грешно, но за сметка на това претенциите са винаги в пъти над това което те могат да предложат.

Един друг, докато бяха женени, трябваше да купи 3 неща за в тях, купува две, след 1 месец щял да купи третото, ама не защото няма пари, ами защото не можело така наведнъж, сметката се гледа всеки ден и се оставя да почива.
Естествено се разделиха, после пак се събраха и пак разделиха и повече не е имал постоянна връзка.

Доколкото знам пак от опит, жените изобщо не си падат по стиснати мъже, изключвам разни единици, имам една такива позната- двойка.
Аз не само на гаджета съм плащал доста по-често, ами и на по-близки приятелки, без да съм имал никога нищо с тях.
Разбира се и те са плащали, но примерно съотношението е поне 2/3 или нагоре, което ми се струва повече от нормално.
По-скоро важното е да има някакво желание отсреща, не само да се чака винаги.

# 602
Скрит текст:
Първия път, когато мм спа у нас сутринта му правих палачинки във формата на сърчица, всяка една палачинка я изрязвах, защото не намерих формичка за палачинки, а за сладки. Обаче аз преди това доста време оставах само аз у тях , и той ми носеше кафе в леглото, закуска не можеше да прави, но супер много оценявах, че ми купуваше от любимия протеинов пудинг 😆

Това е, Танче.  Purple Heart

Ти хубаво цитираш, каквото ти изнася, а това що не го цитира: "....И не смятам, че мъжа и жената изразяват чувства и емоции по идентичен начин, още по-малко, че отношенията са...50/50. Никога досега не съм плащала вечеря на мъж в ресторант и не бих платила, освен за повод, черпих скоро за нова работа. За рд рожденика трябва да е черпен, според мен. Никога не съм плащала и почивки, нито спане, гориво, каквото и да е на почивка."

# 603
Защото не ме интересува останалото, на мен проблемът ми беше закуската.

# 604
Ако можеше да харесваш мъже и да го играеш 'жената' в двойката, щеше да ти е най-добре, Тракиецо. Joy
Усещам завист към женския пол.

# 605
  • София
Закуската, та закуската.
Иска си филията с пастет и туй то.

# 606
Усещам завист към женския пол.

А не, вие сте постоянно под напрежение, не мога да живея така. Много комфортно се чувствам като мъж даже.

# 607
"Истинския българин се бои да не настине, и да не се мине...
А най го е страх този, който няма нищо. Парадокс!"

Страх го е да не му вземат 2- то лева, дето ги няма😀
На мъжете с пари им е кеф да плащат!

Именно, че описанието на автора за самия него е някак в противоречие с действията му. Как да повярваш?

Не мога да си представя как един мъж, който е материално стабилен и на години, ще се редува да плаща сметките с 20-годишната си приятелка, чиито доходи са от стипендията в университета и почасовата ѝ работа. И ако това не се случи - ето, няма да се получи между тях, защото той давал повече…

# 608
Не правиш причинно-следствена връзка. В примера гаджето ѝ е носило пудинг и кафе в продължение на десетки срещи, през цялото време тя не е платила нищичко, не са се редували 50/50, едната вечеря тя, другата той, защото тя ресторанти не плаща. Предполагам, че той не е плащал сумтейки, след като я е чакал нетърпеливо, потропвайки с крак. И на 11-тата среща  (образно казано, не съм им светила), когато отиват у нейния дом, тя му прави закуска сърчица...
Разбираш ли защо жената подсъзнателно е установила, че мъжът е щедър, иска да е щастлива, явно има чувства към нея и тя е решила да му направи закуска? И сега е неин съпруг? Не?

# 609
Баси златната закуска, ма нали любовта минавала през стомаха..😀😀😀

# 610
  • Пловдив
DMS Zakuska

# 611
Абе, и аз обичам да ям, ма такава фиксация към манджата, не е на добре.

# 612
  • Sofia
Един друг, докато бяха женени, трябваше да купи 3 неща за в тях, купува две, след 1 месец щял да купи третото, ама не защото няма пари, ами защото не можело така наведнъж, сметката се гледа всеки ден и се оставя да почива.

Да, крайно малоумен подход е това. Моят опит сочи, че нещата, които така и така трябва да бъдат закупени на някакъв етап, е по-добре да бъдат взети още "днес", фигуративно казано, защото в бъдеще единственото, което може да се случи, е цената им да се покачи, особено при сегашните нива на инфлация. Въобще не виждам логика да се отлага покупката на неща, които ти трябват към настоящия момент. Така, де, хубаво е да се отпуши паричният поток... Simple Smile

# 613
Изключително е трудно да обясниш на стиснат човек, защо не трябва да е такъв. Никога няма да го разбере и ще те гледа сякаш си луда. И никоя жена не харесва такива. А щом момичето е наркоманка, тя не изпитва глад а ще храни някой си там.. 😀😀

# 614

А тогава защо просто не питаш момичетата дали закусват още в първия разговор? За да знаеш дали има смисъл да се занимаваш…? Няма лошо, че си имаш критерии, но ги споделяй, за да намериш дама, която да ги покрива по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт