Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 616
  • 916
  •   1
Отговори
# 105
Пич, недей. Първо, не пускай такива теми тук, освен ако не си мазохист и/или нещо много различно от представящото се. Ще те оглозгат до кокал, както вече се случва и не, това не е приятно прекарване на събота сутрин. Всичко друго е.
Второ... описаното от теб е причината аз да не съм в дейтинг-апповете. Същата история, ама откъм женска гледна точка - че накрая и сексът не струва, на всичкото отгоре Joy Прегаряш в един момент, нормално е. Съвет нямам, освен да си гледаш хобитата и кефа и покрай тях - каквото изскочи. И до късмет е.

Да, ама не е същата история. Ако се обадиш на тия, с които сексът не си е струвал според ТЕБ, да правите секс, те сигурно ще се навият. За жените е по-трудно да получат оргазъм, особено пък с мъже, които не се стараят и не им дреме за друго, освен за собственото им удоволствие, но те щом са свършили и еякулурали, за тях си е струвало. Сексът за жените също така е свързан с повече рискове. Тук няма реципрочност, значи трябва да компенсират другаде. В природата така правят. Като е с двайсетилетие по-млада някоя, защо тук не се търси реципрочност и компенсация, а се чака да е нивото на материлните жестове на някой с 20 години повече трудов стаж, кариера и жизнен опит?

# 106
Ама чакайте,  той не се оплаква,  че не му се обаждат повече, а че той не го прави, защото не са му интересни с нищо. Очевидно искат да го виждат пак и да имат връзка, значи ги впечатлява. Изобщо ми се струва много се губи логическата последователност при някои потребителки.
В този форум има кръговрат, тоест определени теми постоянно се зачекват Smirk

Ще е интересно списващият да сподели в темата, която е за какво задържа интереса на мъжа към една жена дълги години, своето мнение. Така по-лесно ще можем да го ориентираме какво да си търси.

Лично мнение - не се търси нищо или поне нищо конкретно. Ако наистина темата не е пързалка, просто си прави реклама, уж оплаквайки се, и се опитва да натрупа още бройки и безплатен опит, чатейки си с дами.

# 107
На 35+ човек е редно да има деца, които да отглежда, а не той самият да се изживява като тийнейджър.
Авторът ако не е пораснал, няма да срещне пораснали жени.

# 108
Искам да видя отговорите към лирическата героиня в тема "жена съм, търся 20 години по-млад, излизам с някакви дето съм им десетата за седмицата и на масата си пишат с още пет като мен, как може тези боклуци да не се стараят повече за мен."
Там са гарантирани не 5, а направо 10 лв. от форума.

# 109
Къде прочетохте, че авторът е на 40?
Той пише, че излиза с жени 25-35 годишни.
Може и на 30 да е.

# 110
И що пък баш на развалината решил да прави закуска?
Че и да се хвали...

Няма лошо да си търси приличен партньор. Кофти вкус оставят хвалбите колко е готин и обидите към жени, от които е търсил само забавление.

Стойностен човек с принципи, морал, себеуважение няма да си ляга с всяка.
Същото важи и за жените, защото знаем, че форума бъка от жени с подобни теми. Ама той пие, ама той се друса, ама той е комарджия, ама той ме бие.
Също така това е бг мама, тук повечето са с мъже и деца.
Да идваш и да им казваш - стегнете се е смехотворно.
Не пич, ти се стегни.

# 111
Елора, заради теб се върнах да му чета първия пост, който първоначално прочетох по диагонал, че ми е твърде дълъг, и наистина е написал:

"Така че жени, няма да е лошо малко да се вземете в ръце,защото това, с което се сблъсквам (25-35г.) е много неприятно. Не казвам непривлекателно, а неприятно."

Sweat Smile

# 112
Инвестирам само в сериозна връзка с потенциал и смятам, че моята компания е равностойно приятна за който трябва, че да не се налага да плащам за внимание. Имал съм три дълги връзки, знам много добре какво прави една щастлива жена сутрин, не ми обяснявайте за майки. Просто на споменатите жени им явно им липса това умение да се свържат, защото бройките им идват в повече.

Елора, заради теб се върнах да му чета първия пост, който първоначално прочетох по диагонал, че ми е твърде дълъг, и наистина е написал:
"Така че жени, няма да е лошо малко да се вземете в ръце,защото това, с което се сблъсквам (25-35г.) е много неприятно. Не казвам непривлекателно, а неприятно."
Sweat Smile

Темата е конкретно за хората в дейтинг аповете, вече го написах два пъти, мъжката перспектива.

Под 40 съм Тайс, тук активират въображението си.

# 113
"не ходи да търсиш змии, може да ги намериш"
и
"ако не знаеш къде искаш да отидеш, всички пътища ще те отведат там"
и
"на играч се връзват само играчки"

(защото очевидно автора никъде не казва, "искам да прекарам следващите 20-30-50 години с еди какъв си човек по еди какъв си начин")

# 114
А значи, за тези, които не са в дейтинг апове, не се касае Joy

Мерси за уточнението. И това съм пропуснала. Joy

# 115
(защото очевидно автора никъде не казва, "искам да прекарам следващите 20-30-50 години с еди какъв си човек по еди какъв си начин")
Сериозно ли мъж през 2025г. го пише това?
Няма значение, всеки избира сам кога да си отвори очите.
Интересно наблюдение е, че мнозинството от дамите не искат / не мислят за деца.

А значи, за тези, които не са в дейтинг апове, не се касае Joy

Мерси за уточнението. И това съм пропуснала. Joy

Да, просто много се проектира и се получава размиване. Обясних и защо съм опрял до аповете в началото.

# 116
  • Sofia
Еми то в дейтинг апповете почти всички са кукута, честно казано не знам какво по-различно очакваш да намериш на подобно място.
Както някой каза по-горе, един нормален човек няма да тръгне да си търси партньор в дейтинг апп.

Имах една приятелка, която ги ползваше. Ама и не бих я определила за много нормална. Търсеше си само секс с непознати и дотам. Каква реципрочност, какви закуски...

# 117
Ся, като гледам, опираш до сватлъка. Закуската ти е гарантирана.

# 118
Бях попаднала на интересно видео на психолог, свързано точно с дейтинг аповете. Коментираше защо точно чрез тях рядко можеш да си намериш половинка.

Не запомних всичко, но основната причина беше, че и мъжете, и жените имат много грешна представа за динамиката там. Когато една жена си търси мъж, тя вижда 100 възможности примерно и си създава илюзията, че за тях тя е едва ли не единственият вариант, което съвсем не е така. Те също може би имат 100 опции и си мислят същото като нея.

Получава се едно огромно разминаване в очакванията, нагласите и претенциите и на двете страни и резултатът е ясен.

# 119
Момичето от съседната тема стоеше 3 години без секс, а не се забиваше с всякакви по собствените си критерии боклуци, иначе си представям какви щяха да са коментарите Wink

Иначе закуска правя на някой, с който вече сме задълбочили. Какви закуски на ниво опознавателен секс? Пичът иска пакет влюбване и сериозна връзка на етап, на който още крие кесията за да се варди от лошите златотърсачки (които по дефолт няма да имат интерес към мъж, който не е готов да демонстрира и харчи богатството си).
Чакайте сега, нека уточним какво означава развалина, че май за тва се хванахте най много.  Това не е боклук, или иначе казано к**ва, не става дума за тях тук. Развалина е жена най често не първа младост и хубост, огорчена и озлобена от неуспехите в живота си, не постигнала почти нищо до момента в живота си, за което са и виновни естествено на първо място мъжете, от първия до последния,  а не собствените и кофти избори и некадърност. Върви с много багаж със себе си и е много трудно някой да се хване с нея за нещо сериозно. Ако все още става горе долу на външен вид някой може и да се навие на нещо само за секса и за кратко, и до там, което още повече ги озлобява. А да, и мъжете хич не стават пак според същите.

По втората част, след като казваш опознавателен секс, никакви филийки, защо той трябва да развързва кесията? Нещата са взаимни,  никой не влага нищо в тези опити за нещо,  и за тва нищо не става. Малко в стил Божинката, ма си е баш така.

Общи условия

Активация на акаунт