Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 652
  • 916
  •   1
Отговори
# 135
Добре бе, да му се не види. Ти наркоманката много ли я уважаваш, че ѝ поднесе закуска? Наистина ли за уважение става дума, или те е яд, че си се минал,? Ако те беше уважила със закуска, как щяха да ви се развият отношенията? Коренна промяна ли щеше да има?

Каква беше закуската, колко хапна жената (повече или по-малко от теб) и пр.? Явно е нещо есенциално за отношенията.

# 136
В женкар, а и без пари аз потенциял не виждам. Такива само майка им ги обича

# 137
Т.е нормално е жената са прави закуска на мъжя си и да не слугиня, но ако той си направи закуска сам е прислуга.
Че ще идел и някъде и като му направят няма да се върне?
Къде? В детската градина сервират закусчица на момченцата.

# 138
Добре бе, да му се не види. Ти наркоманката много ли я уважаваш, че ѝ поднесе закуска? Наистина ли за уважение става дума, или те е яд, че си се минал,? Ако те беше уважила със закуска, как щяха да ви се развият отношенията? Коренна промяна ли щеше да има?

Каква беше закуската, колко хапна жената (повече или по-малко от теб) и пр.? Явно е нещо есенциално за отношенията.

С наркоманката си станахме приятелчета и още сме си, отвори ни се лафче и понякога практикуваме едно и също хоби, но отвъд това просто няма как. Това със закуската просто показва, че имаме различни ценности и няма реципрочност. За мен е важно да осигуря оптимален комфорт на човека, с когато третирам някой добре очаквам и той да го прави, ако не просто няма как да се случат нещата. Ако за нещо толкова базово някой измрънка, му пожелавам да си пие хапчетата.

Нарциса, прахчето с К по нощни клубове като персонал. Укорихте ме за развалината, обаче като наркоманка не я жалите много-много Smile

За да ми е стандарт, значи са ми правили и то не веднъж. Дори жена, която няма никакви кулинарни умения. Важното е да помислиш за другия.

# 139
Е, защо ги изтърваш тези харни жени, които ти правят закуска и са склонни да те търпят дългосрочно?

# 140
  • София
Готвенето всъщност е любов.

Ми, влюби ги в себе си и ще дадат останалото.
Единия секс не е достатъчен да бърка беарнез към яйцата.

# 141
Т.е два пъти повече жени не търсят връзка,  от колкото мъже? Иначе няма как да се получи уравнението. За тиндър ясно, ако се има предвид неангажиращ секс може да са така процентите. Иначе не би трябвало търсещите жени сериозни отношния при този избор да се оплакват, че не намират подходящ, което е доста често срещано
Да не се приема като заяждане или спор, просто се хващам за това мнение. Ще отговоря като жена на почти 40, минала през различни периоди. Определено предпочитам да нямам никакви отношения с мъж, отколкото да имам такива, които не ме удовлетворяват. Авторът на темата ми изглежда твърде пресметлив и материално ориентиран. Може реално да не е точно така, но такова впечатление прави и вероятно това е една от причините да няма успех.
 Между другото, ако не греша, той спомена, че прави сравнение между положението преди 5 години и сега. Това ме навежда на мисълта, че дългата връзка, която е приключил, не е била чак толкова дълга. Както и че той самият е още сравнително млад. Това би обяснило донякъде възгледите му, които за някои от нас изглеждат инфантилни.

# 142

Търсят връзка, но не дават секс на всеки срещнат, и се запознават с мъже за връзка по други канали, не чрез приложения за запознанство. Статистически, според НСИ, мъжете без деца над определена възраст (стари ергени) са два пъти повече от жените без деца (стари моми), от които не се очаква някога да проимат деца.
Интересно тогава кой е баща на децата на два пъти повечето жени с деца? Значи пак за да излезе аритметиката трябва два пъти повече мъже да имат деца от повече от една жена от колкото обратното. Да ама това,  което виждаме е по скоро обратното или дори да кажем са по равно. В случай,  че статистиката е такава наистина обяснението е, че много самотни майки пишат баща неизвестен, при един етнос това се прави умишлено с цел получаване на допълнителни помощи за самотни родители,  както и с по ниска продължителност на живота при мъжете. С две думи нищо не означава, това което казваш.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 14:56 от rf22

# 143
Е, защо ги изтърваш тези харни жени, които ти правят закуска и са склонни да те търпят дългосрочно?

Те не са му забавни.
Човекът си търси да му е забавно, после мрънка. Но няма пълно щастие.

# 144

Търсят връзка, но не дават секс на всеки срещнат, и се запознават с мъже за връзка по други канали, не чрез приложения за запознанство. Статистически, според НСИ, мъжете без деца над определена възраст (стари ергени) са два пъти повече от жените без деца (стари моми), от които не се очаква някога да проимат деца.
Интересно тогава кой е баща на децата на два пъти повечето жени с деца? Значи пак за да излезе аритметиката трябва два пъти повече мъже да имат деца от повече от една жена от колкото обратното. Да ама това,  което виждаме е по скоро обратното или дори да кажем са по равно. В случай,  че статистиката е такава наистина обяснението е, че много самотни майки пишат баща неизвестен, при един етнос това се прави умишлено с цел получаване на допълнителни помощи за самотни родители,  както и с по ниска продължителност на живота при мъжете. С две думи нищо не означава, това което казваш.

Не, обяснението е, че повечето жени не виждат сайтовете за запознанства и дискотеките като удачен начин за запознанство с мъже за сериозна връзка и деца. Запознават се с мъже покрай университет, курсове, работа, познати, спорт, хобита, членство в групи по интереси и ъ.н.

# 145
Чакай сега, само за сайтовете ли говориш или за всички? Щото леко ме съмнява нси да води статистика за жените и мъжете ползващи сайтовете

# 146
За мен е важно да осигуря оптимален комфорт на човека, с когато третирам някой добре очаквам и той да го прави, ако не просто няма как да се случат нещата. Ако за нещо толкова базово някой измрънка, му пожелавам да си пие хапчетата.
Абе като гледам твоите не са по хапчетата, а по прахчетата, ама нейсе Joy
За да ми е стандарт, значи са ми правили и то не веднъж. Дори жена, която няма никакви кулинарни умения. Важното е да помислиш за другия.
Ама петзвездна ли беше закуската, за да ти е оптимален комфортът?

Да те светна - на повечето жени ама изобщо не им пука прави ли им мъжът закуска или не. Други са критериите.

И жените не си търсят някого с когото да го играят фифти фифти, че да си доказват по този начин взаимно уважение.

# 147
Чакай сега, само за сайтовете ли говориш или за всички? Щото леко ме съмнява нси да води статистика за жените и мъжете ползващи сайтовете

За кои всички?

Всъщност даже ни плащаха да правим подобни статистики на сайтовете за запознанства. Наистина ли си мислиш, че някой ще вложи куп пари в подобно нещо, но хич не го интересува каква е статискиката за потенциалните потребители, SWAT анализ и пр.?

И за пред рекламодатели също им трябва статистика.

# 148
  • Sofia
Да те светна - на повечето жени ама изобщо не им пука прави ли им мъжът закуска или не. Други са критериите.

И жените не си търсят някого с когото да го играят фифти фифти, че да си доказват по този начин взаимно уважение.
Абсолютно, тези сметки са много дразнещи. Като се напасне двойката разпределението на задълженията и адекватните жестове на внимание си идват на място.

Но още след първата нощ някой да ми прави закуска, ще го сметна за много неуместно (за мен - защото 1во не закусвам и 2ро той изобщо ще знае ли какво обичам и какво не). А пък да се очаква от мен да правя закуски на някакъв, който реално ми е непознат... веднага 😆 търча...

# 149
Абе, не му ли прерови хладилника, кухненските шкафове и гардероби те, не врътне ли поне 2 перални, едната с бяло, другата с цветно пране и не удари ли барем една прахосмукачка и моп след първия секс, не показва достатъчно ентусиазъм и данни на опрятна домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт