Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 541
  • 916
  •   1
Отговори
# 285
Имаме всяка възможност на света да прекратим отношения, без да оплюваме и да правим изводи на едро. За някой 3 в 1-то от девойката (например) може да е повод не за цупене, а да лети в облаците, защото са се събудили заедно и му е все тая и за кафе, и за баници. И това е. Такъв човек търсиш.

# 286
Всяка жена стува пари. Избери си някоя от твоя рейндж и давай нататък, щедро спрямо възможностите ти.

Защото никоя жена не иска да се нахендри на 50/50, да бачка от 9 до 18, да се прибере за втора смяна с парцала, тавите и прането, а да се очаква да е бодра, ведра и нежна.
Така се създават киселите жени.

На една обичана, уважавана и глезена жена (буквално и преносно) и личи!
Абсолютно, но той ги измерва по друг начин нещата. И смята, че това означава да е смачкан и използван, а тя готованка.

# 287
  • По света и у нас
Съгласен съм, но пък тогава има друг проблем - когато на жена всичко е наред, се отегчава.

Ето го ОКР- то, ето как той иска да я контролира дори в свободното и време. Как не може да се успокои да гледа в собствената паничка а иска да и намира занимания.
Препоръчвам ти мили, това разбиране че жената се отегчавала да си го изтръгнеш от съзнанието, защото ако смяташ ТИ да правиш НЕЙНОТО ежедневие интересно и затруднено за да не избяга от теб,  считай че такъв шут по г*за ще ти поднесе живота, че с години ще хейтиш по БГ мама-та. Ще хейтиш и пред психоаналитика ти, ще хейтиш и пред следващите горки жени които дръзнат да се гаджосат с теб.

Хаотичната съм аз,  която все на контрольори е попадала, попада и ще попада  и съм някъде ~11 години пред теб в развитието си. Знам ги тия неща, мога да ги преподавам.

# 288
  • София
Авторе, от хубавото никой не бяга, никой.

Какво било при комшията не е ясно, вън нещата изглеждат и се изговарят по един начин. Зад затворена врата не знаеш кой крив, кой прав.

Жените са много интуитивни и всякакви шит тестчета ги хващат във въздуха, а ти така олекваш.

Както ти казах и в началото, сложи си филтър на комуникацията и подбора.
Това, ако тръгна на всеки здр да му откликвам, трябва да изляза неплатена отпуска.

Имаш си критерии и очаквания, следвай си ги

# 289
  • Далечният изток
Прима, това не е ОКР, това е личностно разстройство.
Няма смисъл да се хабим.

# 290
С елемент на митомания.

# 291

Зависи за кое поколоение става дума. Вече написах какви наблюдения имам.

Твоите наблюдения не струват предвид контигента ти на избор Wink
Остава да кажеш, че си минал жените в цялата страна, тогава вече ще са ти верни наблюденията.

# 292
  • Sofia
Съгласен съм, но пък тогава има друг проблем - когато на жена всичко е наред, се отегчава.
От какво по-точно да се отегчи?
Зорлем трябва да си търси проблеми или авантюри, за да не се отегчава?

От 17г съм с ММ и още не съм се отегчила да ми показва, че аз съм неговия живот. Както казва Горджъс, от хубаво никой не бяга.

# 293
  • Пловдив
Жените са много интуитивни и всякакви шит тестчета ги хващат във въздуха, а ти така олекваш.
Ако е шит тест - ще има 2-3-10 и ще се спре, а то така се държи постоянно. Не е шит тест, ами светеща червена лампа.

Аз съм повече от 21 години с мъжа ми, от 20 сме женени. И ако така се държеше мъжа ми - нямаше да ми е мъж.

# 294
Е това е друга популярна теза в момента в меносферата - че като мъжът е добър, лоялен, работи, грижи се за дом и семейство, жената се отегчава, решава, че и липсва тръпка и започва да кръшка.

Авторът не го слагам в категория потребител на меносферата от коректност, но част от тезите, които поднася, звучат сходно.

# 295
  • По света и у нас
Това с отегчението е западняшнко, капиталистическо разбиране. Мъжа ми ми го говореше това преди да се оженим, а аз не можех да разбера какви ги блещи. После разбрах…
Явно нашия тука гледа маносферата. Поздравления на приятелката, шапка и свалям.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 21:48 от PriMadonna

# 296
  • Somewhere far away

Авторът не го слагам в категория потребител на меносферата от коректност, но част от тезите, които поднася, звучат сходно.
Баш си е такъв. С такива няма нужда да омекотяваме истината. От коректност също няма нужда . Коректност само за такива, които я заслужават.

# 297
Нося от смешките един виц баш по темата

Няма жена, която да не иска нищо от мъжа. Дори и гумената иска надуване.

# 298
Да си мъж над 30 години и да пишеш в женски форум,за да обиждаш жените и да споделяш интимните си преживявания е просто жалко..И макар да е "размазан" от критика и подигравки продължава да пише..Това е доста унизително.

# 299
  • Пловдив
Ама аз, както и повечето жени - имам хобита. Конкретно аз карам ски, събирам чайници, чета, гледам филми/сериали/определени предавания и на запис, правя сладка, като разработвам собствени рецепти, пробвам нови рецепти като готвя, опитвам се да разработвам нови рецепти. И обичам и да ръчкам форума. Е свободно време, колко да е свободно - все ще го наместя свободното време.
Че и време за нови хобита трябва да се опитам да намеря. Абсолютно съм уверена, че повечето жени са така. Имат си занимания за свободното време.

Общи условия

Активация на акаунт