Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 541
  • 916
  •   1
Отговори
# 345
  • Далечният изток
Теми от миналата година ли? Не се ли е регистрирал оня ден тук?!
Thinking

# 346
Нямам достатъчно пари за българското море.

Ако съм мъж и - първо, дългогодишното ми гадже ме зарязва; второ, година и половина след това никоя жена в живия живот не ми обръща внимание; трето, регистрирам се в дейтинг апп, за да има там някаква жена, но всичките три, които са ми обърнали внимание, се оказват някакви отрепки... ще се замисля дали проблемът не е в мен...

Проблемът е в мен и поемам отговорност. Това не променя факта, че дейтингът не е забавен вече. Обичам жените, иначе нямаше да се занимавам с тях.

# 347
А дейтингът бил ли е забавен някога?

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 08:04 от наивница на средна възраст

# 348
По принцип егоистите, трудно задържат и имат връзки. Ако и най- малкото усилие и жест към човека отсреща им се струва трудно и безсмислено, не се учудвам че са сами.

# 349
  • Далечният изток
Ама как бе, ти нали изкара жените виновни?! Подреди ги в първия пост - първо, трето, пето...

Ясно, финансово положение - не мога да събера пари за море...

# 350

Благодаря ти за включването, наивница на средна възраст! Тъкмо бях опрял виртуален пистолет в слепоочието си от толкова негативизъм в темата, но навременният ти въпрос ме заинтригува и е точно в десятката. Ще се радвам да споделят повече хора какво мислят по въпроса ти, като вече замълча.

# 351
Тактично заобикаля неудобните въпроси.
То, като не ти изнася истината по- добре ти да се изнесеш.
И на 200 срещи да идеш, момичетата бързо те преценяват.
Казах ти, когато не отдаваш нужното внимание и отношение, не очаквай това отсреща.

# 352
Авторът пак не отговаря на въпроса. Подканва другите да дават отговори. Е, общовалиден такъв не съществува. Зависи от конкретните хора, техните разбирания и цели.

# 353
  • София

Проблемът е в мен и поемам отговорност. Това не променя факта, че дейтингът не е забавен вече. Обичам жените, иначе нямаше да се занимавам с тях.

Не е забавен за теб Wink От споделеното в темата, бих казала, защото не умееш да се забавляваш, нито да подбираш хора, с които да ти е приятно. Въпреки че честно казано, потокът от жени (пък били те и ниско качество), който уж ти минава през леглото ти, звучи доста въображаем.

# 354
  • Out of the Mix
Направо заминавайте двамата, да научиш Тракиеца как се прави фейс ту фейс работата.

Няма как да стане, ангажиран съм.

На третия ден от акостирането ми, т.е. на около 71-вия час се забихме с една приятна дама, и отиваме да консумираме "в контекст" на хубави и романтични места.

Мадона, пак се размечта.

Мхм.
Тя само с това остава.
Виж, че каквото и да й се каже, слага бариера.
Отказва покани, излизания и т.н.
Остава си с рисунките и "анализите".
Тя връзка не иска.
Дет се вика - > минало й времето.
Въпреки че не е и така, защото все още е млад човек.
Но се иска желание, време и да е активна.

Авторът обаче подсъзнателно усеща, че след няколко години пак ще си е сам Laughing

Недей с лошо.
Животът е динамичен. Simple Smile

То и аз последните 6-7 м. бях необвързан, но това не значи, че не съм имал гаджета и компания.

# 355
Динамичен е животът, да, твоите "връзки" по статистика май продължават към 150 часа.

# 356
От темата се замислям, какви ли са цените по българското море, че дори един мъж, който:

- финансово е добре
- налага да крие колко добре като защита от материалистки

Не може да си позволи ваканция там?!

# 357
  • Далечният изток
А не се ли замисляш, че финансовото му добре е лъжа?

# 358

Мадона, пак се размечта.

Мхм.
Тя само с това остава.
Виж, че каквото и да й се каже, слага бариера.
Отказва покани, излизания и т.н.
Скрит текст:
Остава си с рисунките и "анализите".
Тя връзка не иска.
Дет се вика - > минало й времето.
Въпреки че не е и така, защото все още е млад човек.
Но се иска желание, време и да е активна.

Авторът обаче подсъзнателно усеща, че след няколко години пак ще си е сам Laughing

Недей с лошо.
Животът е динамичен. Simple Smile

То и аз последните 6-7 м. бях необвързан, но това не значи, че не съм имал гаджета и компания.
А коя зряла жена ще приеме покана за...увеселителен парк? Сериозно питам, не се заяждам.

# 359
От темата се замислям, какви ли са цените по българското море, че дори един мъж, който:

- финансово е добре
- налага да крие колко добре като защита от материалистки

Не може да си позволи ваканция там?!

Разходите му за живот са се повишили, то как да си позволи самостоятелна стая в хотел, след като приятелката му го е зарязала и вече трябва да плаща на чистачка и да си плаща храненето сам. Друго си е един мъж и една жена да делят сметката за храна и другите сметки 50/50, а мъжът да яде 2-3 пъти  повече от жената.

Общи условия

Активация на акаунт