Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 483
  • 916
  •   1
Отговори
# 420
Веси, наслаждавай се без угризения, но все пак имай едно на ум, че с този човек сте в хънимуун период и тези неща са очаквани, а ти най-вероятно ги сравняваш със стара връзка в периода на упадък. Забелязал съм, че много мъже 45-50+ са много отдадени и са готови да се откажат от всякакви граници.

# 421
Тракиеца, ти би ли черпил дамата закуска, ако не ти е минала през леглото преди това, като говориш за фиксация върху аванта? Звучиш като всяко даване да ти е пресметнато в какво ще получиш. Това се усеща и отблъсква.
Въобще случвало ли ти се е да даваш нещо на жена без да си получил секс насреща или да очакваш такъв задължително ? Ей тъй - от мерак за опознаване и сближаване, просто защото жената много те кефи.

# 422
Ще му предложа за разходите, а той ще откаже, направо съм сигурна.
Истината е, че мноого отдавна не са ме глезили по този начин. Отделно, все ми идва отвътре аз да съм тази, която се съобразява, дава, никога не съм била изискваща и често вървя срещу "интереса" си. Сума ти години ми беше обяснявано как съм била претенциозна, а то всъщност съм толкова далеч от претенция, че няма накъде повече.
Та гледам да не изпадам пак в подобни състояния.

@vesi1, нищо не му предлагай. Казвам ти го като мъж Blush Наслаждавай се на хубавите моменти заедно. Не всички мъже са пресметливи и очакват реципрочност/равенство във финансово отношение  Sunglasses

# 423
Аз се "загаджих" напоследък. Тоз човек само дава. И намек не е направил нещо да плащам. А как готвиии, и само той пазарува, приготвя и сервира. Аз най-много салата да направя. А, и два пъти съм измила чиниите...ама много се чудих дали да го направя 🤣🤣
Понеже планираме вече втора мини-почивка, се чудя дали аз да не поема хотела....но от друга страна, да не му развалям хатъра и да го уча да давам 😅
Говорим за познанство на два месеца, нали...

ПП: Разведен с големи деца....да уточня.
Като ти дават - взимаш.
Като те гонят - бягаш.

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Тракиеца, ти би ли черпил дамата закуска, ако не ти е минала през леглото преди това, като говориш за фиксация върху аванта? Звучиш като всяко даване да ти е пресметнато в какво ще получиш. Това се усеща и отблъсква.
Въобще случвало ли ти се е да даваш нещо на жена без да си получил секс насреща или да очакваш такъв задължително ? Ей тъй - от мерак за опознаване и сближаване, просто защото жената много те кефи.
Много ясно, аз обичам да черпя жени, особено ако ми допада компанията им. И нямам очаквания.
Очакванията идват, когато ми минат през леглото и съм ги поглезил (прословутата 5 звездна закуска, към нея има и други екстри). Имам си граници и не мога да взема някой на сериозно, ако в самото начало не покаже отношение. Не е контрол, а просто стандарти. Сори, ако е странно за мъж, но са се навъдили всякакви безгръбначни.

# 425
Много ясно, аз обичам да черпя жени, особено ако ми допада компанията ми. И нямам очаквания.
Очакванията идват, когато ми минат през леглото и съм ги поглезил (прословутата 5 звездна закуска, към нея има и други екстри). Имам си граници и не мога да взема някой на сериозно, ако в самото начало не покаже отношение. Не е контрол, а просто стандарти. Сори, ако е странно за мъж, но са се навъдили всякакви безгръбначни.

Не че нещо, но не оставяш такова впечатление, а точно обратното . Всички следим темата и знаем, кой кога какво е писал Sunglasses

И за да не помисли някой, че си измислям:
"...Аз си имам правило, че очаквам жената да се инвестира - ако аз почерпя, следващият път да е от нея, ако аз правя закуска, тя да пусне кафета, и т.н. - такава реципрочност не само показва уважението между вас, но и показва какъв екип бихте били вбъдеще. ...Представете си изражението ми с една мацка, на която направих петзвездна закуска в леглото докато беше в нас, а на другия уикенд у тях закусвахме 3в1 с цигара (не пуша, но нещо трябваше да сложа в устата си).  
...  
Излиза, че срещу женска компания и сексуални отношения съм длъжен да плащам сметки, да защитавам от проблеми, да боря конкуренция, да съм на разположение, да слушам оплаквания от живота, да съм готов да търпя изкуствени драми. ... "

# 426
Имах предвид, че черпя жени, без да имам сексуални очаквания към тях заради почерпката. Ако излезем пак, почерпката е от тях - доста често ми се случва, още сме на ниво приятелчета. Одобрявам, балансира динамиката.

Излиза, че срещу женска компания и сексуални отношения съм длъжен да плащам сметки, да защитавам от проблеми, да боря конкуренция, да съм на разположение, да слушам оплаквания от живота, да съм готов да търпя изкуствени драми. ... "

Изразил съм се неточно - ако някоя спи с мен, само за да и плащам сметките, по-добре да ходи при джентълмени като теб.

# 427
Ще му предложа за разходите, а той ще откаже, направо съм сигурна.
Истината е, че мноого отдавна не са ме глезили по този начин. Отделно, все ми идва отвътре аз да съм тази, която се съобразява, дава, никога не съм била изискваща и често вървя срещу "интереса" си. Сума ти години ми беше обяснявано как съм била претенциозна, а то всъщност съм толкова далеч от претенция, че няма накъде повече.
Та гледам да не изпадам пак в подобни състояния.

@vesi1, нищо не му предлагай. Казвам ти го като мъж Blush Наслаждавай се на хубавите моменти заедно. Не всички мъже са пресметливи и очакват реципрочност/равенство във финансово отношение  Sunglasses
+1 казвам го като жена на такъв мъж. Вярвам, че на такъв мъж ще му дадеш много повече от това, съответно няма да се окаже киселеещо чиче, утрепано от живота и пишещо в женски форум.

# 428
Ох, виж сега момче.
Когато харесваш някого, искаш да се грижиш за него, ще ти пука за проблемите му. А всеки човек има такива.
Малко трудно ще намериш вечно ухилена жена в облаците без проблеми.
Когато хората се сближават, споделят. Нали знаеш оная приказка, сигурно ти е тъпа, ама важи - в добро и в зло, болест и здраве.
Сори, винаги ще е актуална колкото и да те е мъка.

Самия ти не си такъв, а си мрънкало.
И ние тук ти търпим оплакванията от неуспешния ти личен живот.
Та не ставаш за връзка. Жрици ти трябват на теб. Плащаш, облекчават те и изчезваш.

# 429
И аз черпя жени, без да имам сексуални очаквания. Ако приятелката ми не е добре с финансите, ама изобщо не очаквам следващия път да плати тя. И не се чувствам използвана и ограбена.

Че дори и екскурзии съм плащала, без да очаквам реципрочност, като се замисля.

Аман от дребнави душици, правещи си тънки сметчици.

# 430
  • София
Всички мъже тук плащат дреболията и не го правят на въпрос, сигурна съм.
Текущите диалози са за спорта, спора и да разлаят кучетата.

# 431
  • Out of the Mix
Върти се, суче се, винаги се стига до две неща - парите и космите. Joy

Аз не искам никой стотинка да "ми плаща" за каквото и да било, не обичам.

Вече във връзка нещата са различни, напаснали сте се финансовo, на навици, лични разходи и т.н.

Единствено съм позволявал на жени, с които наистина имаме страхотна химия, на 10-я път да почерпят нещо, но дребно, дали ще е сок, или каквото, седнали някъде, или решила да приготви нещо домашно, не се дърпам.

(Горджъс, ти няма да ме черпиш Laughing)

Тези мъжчета, дето за едното "блюдо" после искали, очаквали "ласката", само мога да ги съжалявам.

То затова сме на този хал. Защото една жена, като се разочарова 2-3-4 пъти, и на 5-ят попада на свестен, е объркана, и минава време докато навикне на новото "нормално", което е нормалното.

Изгубени във времето и превода общо взето.

# 432
  • София
Ще те черпя, ко ще турско да е Laughing

# 433
Всички мъже тук плащат дреболията и не го правят на въпрос, сигурна съм.
Текущите диалози са за спорта, спора и да разлаят кучетата.
И аз не вярвам да са чак толкова тежък криндж в действителност. Joy

# 434
  • София
Не са, разбира се.
От позицията на форума могат да обясняват каквото искат, но в живия живот не вярвам, че чакат 10-20 лв за сметката на жената.

Общи условия

Активация на акаунт