Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 527
  • 916
  •   1
Отговори
# 480
Жените не са ирационални. Ирационално е нещо, което пречи. Такива неща рядко са женско дело, да не кажа никога.

Хайде да не се заблуждаваме за това какви сме или не сме, жените понякога действаме под въздействието на емоция или пък инуиция, която невинаги е разбираема за мъжете. Естествено, не важи за всички, но за солидна част. Не намирам това за лошо, няма нищо по-красиво от нашето "усещане" за нещата. Да не навлизаме в духовни теми, но това отвъд познатия ни материален свят е меко казано чудесно и винаги там. Пък може и затова да сме толкова "корави", защото имаме "усещане".

Deathcrush - Мога да се съглася, но в случая той ме попита, когато парите не са били проблем, а и ме пита лично. Аз не съм в етап от живота си, в който искам деца и нямам такива ---> не мисля за пари за отглеждането им или подобни. Ориентировъчно има значение, когато с някого имате наистина сериозни отношения, а не когато сте "гаджета" от 2 месеца, та така...не мога да се похваля със знанието на много заплати, но е абсолютно нормално за възрастта и опита с отношенията, който имам. Не ме е интерсувало във връзка няколко месеца какви пари взема младежът на 24, защо би ме интересувало?

# 481
  • София
Сега се замислих, че нямам никакъв спомен на коя среща "консумирахме" за първи път с мъжа ми. Когато има кеф и желание, кой обръща внимание на тези неща Joy

Много често, когато жена ме е харесвала и е готова да легне с мен, настоява да почерпи тя. Добър индикатор на базата на моя личен опит. Досущ като ентусиазъм на детенце, докато си купува сладолед. Не следвам социални порядки от времето на дяда ми и не споря в тези случаи, за да не си развалям динамиката за положителна развръзка. Тъкмо следващият път ще имам повод да я поканя да си я почерпя аз.

Ами тогава не е ли добър индикатор, че тези, "нереципрочните", не са те харесвали достатъчно Smile

# 482
  • Пловдив
Съчувствах ти малко....ама с тоя "Биркин" (по дяволите .....ти преведе на български, част от историята на модата)🙄🙄

Виж там някоя Furla...да е в по бюджета 😄😄

# 483
  • Далечният изток
Бъркин, Бъркин... За 500 лева ще има да вземаш.
Ти за море нямаш 500 лева бе, колега... Какви чанти, кви 5 (500) лева ...

# 484
Аз се питам, предвид свръх-активността на мъжки потребители във форум за майки и кърмачки (както го нарече Аида), няма ли нейде из мрежата един бг.бекярин, който да обере целия този ергенски трафик?

# 485
Наистина да не се лъжем. Нямам нужда да оправдавам поведението си с ‘е, знаеш какви сме жените’. Не съм ирационална, всичко съм премислила и преценила, доказано впоследствие правилно. Това, че някой не харесва как мисля или че няма да изкара лична полза, не ме прави ирационална.

# 486
  • Somewhere far away
mejdinna, Разбрах- аз говоря по принцип , не отговарям директно на теб или твой пост. И говоря за по-сериозни и дълги отношения от два месеца.

А мистър Ривоукър те пита лично , защото те сваля - не знам дали усещаш.

# 487
Тракиец, харесала съм си чантичка за 5 стотака. Ще ми я купиш ли? 😆

На красива и класна жена като теб и подхожда нещо по-така... Един Биркин например. За кога я искаш?
След 2 седмици имам рожден ден. Ще ти пратя адреса.
Аз съм скромна, чак Бъркин не ща.

# 488
  • Далечният изток
Имаше един дето я наричаше бИркин. Запомнила съм го това, ама съфорумецът кой беше...

# 489
Левъла стана като тираж на 5/35 в който теглят 41.

# 490
mejdinna, Разбрах- аз говоря по принцип , не отговарям директно на теб или твой пост. И говоря за по-сериозни и дълги отношения от два месеца.

А мистър Ривоукър те пита лично , защото те сваля - не знам дали усещаш.

Така е, права си, но отговрих от куроазия. Нали съм тръгнала по пътя да стана "ветеран" във форума и трябва да тръгна отнякъде, хаха. Крачка по крачка към целта.

Колкото до чантите - винаги съм се чудила защо точно чанти и обувки искаме? Защо не една жена да направи нещо за себе си с парите или дори златото сякаш е по-добра опция? Какъв е смисълът от чанти, които струват майка си и баща си само заради марката?

# 491
  • Somewhere far away
Имаше един дето я наричаше бИркин. Запомнила съм го това, ама съфорумецът кой беше...
Положението е биРНИК.

# 492
Аида, естествено, че правилното изписване на български е Биркин. Иначе да, в махалата може и Буркин да я изписвате.

# 493
  • Пловдив
Защото както и по горе се спомена ....ирационални🤭🤗

Всъщност се продават обувки и чанти ...понякога дори на смешни пари по някакви затънтени сайтове , които са от някакви юбилейни серии и могат да струват по цяло състояние.
Сега друг е въпроса как ще имам обувки (да бе , аз като мъж ...обичам да имам обувки) и няма да ги нося а ще ги държа като инвестиция ....ама ей го , хората правят пари и от това

# 494
  • Далечният изток
Естествено, щом ти казваш...
Joy

Общи условия

Активация на акаунт