Хайде да не се заблуждаваме за това какви сме или не сме, жените понякога действаме под въздействието на емоция или пък инуиция, която невинаги е разбираема за мъжете. Естествено, не важи за всички, но за солидна част. Не намирам това за лошо, няма нищо по-красиво от нашето "усещане" за нещата. Да не навлизаме в духовни теми, но това отвъд познатия ни материален свят е меко казано чудесно и винаги там. Пък може и затова да сме толкова "корави", защото имаме "усещане".
Deathcrush - Мога да се съглася, но в случая той ме попита, когато парите не са били проблем, а и ме пита лично. Аз не съм в етап от живота си, в който искам деца и нямам такива ---> не мисля за пари за отглеждането им или подобни. Ориентировъчно има значение, когато с някого имате наистина сериозни отношения, а не когато сте "гаджета" от 2 месеца, та така...не мога да се похваля със знанието на много заплати, но е абсолютно нормално за възрастта и опита с отношенията, който имам. Не ме е интерсувало във връзка няколко месеца какви пари взема младежът на 24, защо би ме интересувало?