Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 565
  • 916
  •   1
Отговори
# 465
Нарциса, напиши нещо. Градивно и по темата. Ти дейтваш ли?

# 466
  • Out of the Mix
Мне, не се черпи всичко живо навсякъде, много зависи къде си.

На някои места изключително грозно впечатление би се оставило лигондзенето на всяка маса.

Харесваш една и само с нея.

Тракиецо, за Таня ще сбиваме бивни, много е готина и точна.

Мога да ти посоча други да хейтиш, нещо не подбираш правилните мъжчемразки. tooth

Междинна, стигне ли се до 5-та среща, вече консумиране е имало -> ласки, прегръдки, докосвания, целувки и т.н.
Или не? Thinking

# 467
Тракиецо, за Таня ще сбиваме бивни, много е готина и точна.
Мога да ти посоча други да хейтиш, нещо не "подбираш правилните" мъжчемразки. tooth
И тези даже не филтрирам Grin Извинявай Таня, гарантират за теб, но искам да демонстрираш ниво в темата и да оставиш споделения чай за други теми.

# 468
Тракиецо, редно е да почерпиш всички жени на масата. Ако са отделни срещи с жени също - етикета не отпада поради количествено натрупване в графика.
Остави сметките, емоцията къде е? Не може да се държиш с едно цвете като с камък и да чакаш да цъфти.

Остави го, той явно никога не се е влюбвал. Уж твърдеше, че реципрочността не трябва да се свежда до пари, после все пак до "черпене" се стигна. Да му направят закуска, защото той направил, обаче излиза с момичета на по 20, които в повечето случаи не закусват, т.е. направил нещо за него си, не за нея? Тя, тази дама, закусваше ли изобщо?

Да не говорим за сбърканато разбиране - 50/50. Нима няма значение кой какви пари изкарва? Имах една приятелка преди години със заплата 799 лв. и гадже със заплата 3500 лв. Деляха 50/50. Редно ли е? Ако жилището е твое, трябва ли да ти плащат наем?

Revoker - имах предвид да продължава да го прави и след първата, но не съм се изразила правилно. Приемам поправянето. Иначе зависи, в случая на автора, предвид подбора на жени, вероятно и до много повече от ласки се е стигнало на този етап, прав си.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 19:58 от mejdinna

# 469
  • Out of the Mix
Междинна, теб лично те питам, авторът си е автор.
Приеми го, като паралелен лаф в темата на автора с мен. Grinning

Щото 25 е моето число. Sunglasses

А била ли си с гадже, мъж, който не си знаела колко изкарва, но парите не са му проблем?

Или ще го питаш "колко ти е заплатата"?

С други думи, всичко ако е подсигурено, пак ли ще е важна "заплатата"? Thinking

# 470
  • sofia
А защо не ти се получава с такива жени тогава? Замислял ли си се, че четеш грешно сигналите им? И защо не излизаш с тях, а с претрепани от живота?
А аз се чудех на мои приятелки, които излизат с 50 годишни ергени защо си делят и един чай. Вярно след определена възраст мъжът не е ли бил женен става неприятен за общуване.
Огромна грешка. Всички ергени и моми, след определена възраст има защо да са такива, не е случайно.
А и тези, които нямат деца, също ги разкарвах набързо. Там се учех от чуждите грешки, разбирай на приятелки.
Като става дума за връзки, при които няма тепърва да се създават деца.

Една жена трябва да е рядко тъпа , за да пита в прав текст колко получава/изкарва мъжа. Това на етап гаджета.
Важното е да има желание да споделя наличностите и да не се циганьосва...
Навремето, като заживяхме заедно с бившия ми мъж бяхме еднакво безпарични, та нямам представа как се създава семейство, когато всеки има натрупани някакви активи.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:14 от vesi1

# 471
  • Somewhere far away
Не знаех, че консумирането е ласки и прегръдки. Консумирането не е това. Консумирането си е точно акта или поне така е общоприето.
 А хората ме мислят  за наивна... Grinning

# 472
  • Out of the Mix
Абсолютно всичко за мен е консумиране, като се почне от ласките, мачкането и се стигне до акта, Кръши.

Отивам да се бръсна...Grinning

# 473
  • София
Да вървим всички да се черпим и да свършва тая драма.

Дайте левъл, не сметки.

# 474
Междинна, теб лично те питам, авторът си е автор.
Приеми го, като паралелен лаф в темата на автора с мен. Grinning

Щото 25 е моето число. Sunglasses

А била ли си с гадже, мъж, който не си знаела колко изкарва, но парите не са му проблем?

Или ще го питаш "колко ти е заплатата"?

С други думи, всичко ако е подсигурено, пак ли ще е важна "заплатата"? Thinking

А, мен лично няма какво да ме питаш, все едно сме в някакъв анонимен форум и си споделяме личните преживявания. Аз съм жена и по-често съм ирационална, отколкото не - понякога постъпвам така, понякога иначе, не се основава всяко действие на логика, че да ти кажа съвсем конкретно какво точно се е (или не) на 5-та среща. Зависи.

Кое е това "всичко"? Поне за теб? Понеже сякаш е малко субективно - за един едно е достатъчно, за друг - друго?
За твое сведение, само 1-2 съм питала за заплата и то след над година. Ама "колко ти е заплатата" точно не знам дали е било, нали сме дами, моля те.

Deathcrush - и аз се колебах при отговора си, но всеки мисли различно, за господина явно са.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:26 от mejdinna

# 475
Жените не са ирационални. Ирационално е нещо, което пречи. Такива неща рядко са женско дело, да не кажа никога.

# 476
Тракиец, харесала съм си чантичка за 5 стотака. Ще ми я купиш ли? 😆

# 477
  • Somewhere far away
Е, като сте заедно вече от някво време е редно да се споделят тия неща. Дори да е няква супер топ фирмена тайна, няма да се караме точни цифри да говорим, но поне ориентировъчно и грубо би следвало да се знае кой кво взима. И целта не е да го изръсиш въпроса като гръм от ясно небе и да питаш като абсолютен идиот "абе ти... я да те питам, каква ти е заплатата?", целта е да има споделяне.

# 478
  • Далечният изток
Той пари за море не е събрал още, ти 500 лева за чанта, и то на жена, с която още не е... ъъъ какво беше, не сте се консумирали Joy

# 479
Тракиец, харесала съм си чантичка за 5 стотака. Ще ми я купиш ли? 😆

На красива и класна жена като теб и подхожда нещо по-така... Един Биркин например. За кога я искаш?

Общи условия

Активация на акаунт