Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 565
  • 916
  •   1
Отговори
# 450
Истинският кавалер устоява на предложения за плащане от страна на жена когато излизат, без да създава каквото и да е неудобство или напрежение. Обикновено е платил преди да се стигне до момента - кой, колко ще плаща?

Готова съм да се съглася, обаче виж, сервитьорите невинаги помагат в това. Пркалено много пъти ми се е случвало, когато аз поискам сметката, да я оставят именно на мен. Жалко, автоматично затрудняват положението му.

# 451
Не говоря за буквално питане Тракиецо, а за моментът когато сервитьора носи сметката и всеки се чуди за част от секундата как ще реагира другия. Достатъчно сконфузно е да я оставиш тя да плати, а ти да ѝ кажеш "следващия път съм аз, да знаеш". Но ти си внушавай, че тя се радвала като малко дете на сладолед. В този момент вече си излязъл от графата 'мъж за дългосрочни отношения'. Ако те устройва това да си просто сексуален обект, ходи да те черпят на сладкарница.
mejdinna, не случайно казах, че кавалерът се е погрижил за сметката без дамата да разбере.
Когато дамата каже  'Моля, сметката' сервитьора ще ѝ отговори 'вече е платено, мадам'. Елементарно е.

# 452
Някак си, отдавна съм ги надраснала тия неща, кой ще плати сметка, кафе, вечеря, та нещо такова ,не би ме впечатлило от мъж.
То па голямата работа.
Може би, ако  попадна на такъв, който не плати, по бих се впечатлила, защото наистина са рядкост, особено човек който те ухажва и кани.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 18:48 от happy doc

# 453
  • София
Вяско е попътувал повечко от теб, бъди сигурен. И не е изгубил кавалерството си нейде по летищата, споко.

Някак си, отдавна съм ги надраснала тия неща, кой ще плати сметка, кафе, вечеря, та нещо такова ,не би ме впечатлило от мъж.
То па голямата работа.
Може би, ако  попадна на такъв, който не плати, по бих се впечатлила.
Ето, на Хепи ѝ дължа почерпка или закуска. Каквото си избере Joy

Това е ужасно дребнотемие, честно.

# 454
  • Далечният изток
Ама верно ли учите на елементарно джентълменство дърт мъж на почти 40?!

# 455
  • София
Гледам една американска тиктокърка. Ами "Кофи дейт" е - пият кафенце, което всеки сам си е заръчал за около 30 минутки и айде Бай бай.
Ок съм и така.

# 456
Ама верно ли учите на елементарно джентълменство дърт мъж на почти 40?!

По-скоро от благотворителност му обясняват защо е последен на опашката.

# 457

Това е ужасно дребнотемие, честно.
Така е! Просто Тракиеца все това дъвче и завърта в темите си. Спирам да го обучавам какво значи кавалер. Явно не ще да си вдигне летвата. Да прави закуски на наркоманката (която, ако разбере как я разнася и квалифицира дори приятелка няма да му е) като му е толкова акъла. Joy

# 458
Не мислиш ли, че има нужда от това? Нали му прочете първия пост? Опитват се да му помогнат, макар да е неспасяем случай, хаха. Шегувам се, да не се обиди. Надежда винаги има.

# 459
Не говоря за буквално питане Тракиецо, а за моментът когато сервитьора носи сметката и всеки се чуди за част от секундата как ще реагира другия. Достатъчно сконфузно е да я оставиш тя да плати, а ти да ѝ кажеш "следващия път съм аз, да знаеш". Но ти си внушавай, че тя се радвала като малко дете на сладолед. В този момент вече си излязъл от графата 'мъж за дългосрочни отношения'. Ако те устройва това да си просто сексуален обект, ходи да те черпят на сладкарница.
Не случайно казах, че кавалерът се е погрижил за сметката без дамата да разбере.
Когато дамата каже  'Моля, сметката' сервитьора ще ѝ отговори 'вече е платено, мадам'. Елементарно е.

Разбирам какво казваш , но има жени, които няма да се съгласят с теб. Има си жени, които ще се обидят или ще се почувстват засрамени, ако не си платят. Има си жени, които се забавляват на среща и така ще ти дадат знак, че нещата са добре. Има си жени, които ще го възприемат като мекушавост и ще ги отблъсне.
Рецептата ти е окей за филм с Пачино, но в реалният живот си има различни жени и трябва да се действа според характера.

Не мислиш ли, че има нужда от това? Нали му прочете първия пост? Опитват се да му помогнат, макар да е неспасяем случай, хаха. Шегувам се, да не се обиди. Надежда винаги има.

А така, позитивна нагласа, Междинна. Нахрани ме, но не със злоба. Ти си добрият пример тук. Ще те черпя от сутрин до вечер!

# 460
  • Out of the Mix
....сервитьорите невинаги помагат в това. Пркалено много пъти ми се е случвало, когато аз поискам сметката, да я оставят именно на мен. Жалко, автоматично затрудняват положението му.

Замислих се кой е искал сметките последните дни...Thinking

Сякаш взаимно, който види сервитьорката, маха.

Вчера бях на фамилен обяд, и с брат ми посмъртно не оставихме чичо ни да плати, нищо, че сме на негова територия, нищо, че ни е като баща, той "води", нищо, че сме били път емнаасе колко км., и то с двете коли, че пристигнахме по различно време, а аз от морето.

Преди 3 дни с една дама, само аз се разправях с поръчки и сервитьорката, след като й казах да отвори сметка на мое име.

Ако на теб ти остави "книжлето", ще ти го взема, не се притеснявай, няма как да е друго яче, процесът ми е автоматизиран, така работи мозъкът, "мускулната памет". Smile

# 461
А защо не ти се получава с такива жени тогава? Замислял ли си се, че четеш грешно сигналите им? И защо не излизаш с тях, а с претрепани от живота?
А аз се чудех на мои приятелки, които излизат с 50 годишни ергени защо си делят и един чай. Вярно след определена възраст мъжът не е ли бил женен става неприятен за общуване.

# 462
....сервитьорите невинаги помагат в това. Пркалено много пъти ми се е случвало, когато аз поискам сметката, да я оставят именно на мен. Жалко, автоматично затрудняват положението му.

Замислих се кой е искал сметките последните дни...Thinking

Сякаш взаимно, който види сервитьорката, маха.

Вчера бях на фамилен обяд, и с брат ми посмъртно не оставихме чичо ни да плати, нищо, че сме на негова територия, нищо, че ни е като баща, той "води", нищо, че сме били път емнаасе колко км., и то с двете коли, че пристигнахме по различно време, а аз от морето.

Преди 3 дни с една дама, само аз се разправях с поръчки и сервитьорката, след като й казах да отвори сметка на мое име.

Ако на теб ти остави "книжлето", ще ти го взема, не се притеснявай, няма как да е друго яче, процесът ми е автоматизиран, така работи мозъкът, "мускулната памет". Smile

Хубавото е, че нямам бързи реакции и няма да е трудно. Laughing

Иначе, дами и господа, като споделих възрастта си, авторът започна да отговаря на коментарите ми. Случайност?  Не мисля. (В кръга на шегата, да уточня, че знам ли...ама май вече ще ги спирам тези уточнения, пък ако ще, да се обижда.)

А към автора - позитивната нагласа е ключът, няма страшно. Давай, черпи ги и на 5-та среща, ще ти го върнат двойно, не се притеснявай. Риск печели - риск губи.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 19:07 от mejdinna

# 463
Тракиецо, редно е да почерпиш всички жени на масата. Ако са отделни срещи с жени също - етикета не отпада поради количествено натрупване в графика.
Остави сметките, емоцията къде е? Не може да се държиш с едно цвете като с камък и да чакаш да цъфти.

# 464
Не че давам акъл, но ми се струва, че е време инкарнацията да напусне и това изреждане на епитети да се заключи.

Общи условия

Активация на акаунт