Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 458
  • 916
  •   1
Отговори
# 555
  • Далечният изток
Дорис, единствената ми забележка е, че "децата" и "скованите момчета" са на по близо 40 години, така че е малко нелепо да им се обясняват тези неща...

Русата амбиция, ти живееш в такъв свят. Не ни пренасяй всички там, някои имаме съвсем различни наблюдения.

# 556
Представям си как някоя 22-годишна мадама, която говори три езика, обиколила е половината свят, учи по Милано и Амстердам, се юрва по чичките в Тиндър, плаща им пицата на втората среща, прави секс и в 7 сутринта рипва да пече баница 😁😁

# 557
  • Далечният изток
Ти не си представяш, ама авторът баш тъй си го представя живота...

# 558
Представям си как някоя 22-годишна мадама, която говори три езика, обиколила е половината свят, учи по Милано и Амстердам, се юрва по чичките в Тиндър, плаща им пицата на втората среща, прави секс и в 7 сутринта рипва да пече баница 😁😁

Защо си мислиш, че не се случва? Интересно е как възхваляме едни и принизяваме други. Очевидно имаш някакъв комплекс, ако си мислиш, че образование в Милано и Амстердам може да е фактор на привлекателност за един мъж. Ако някой е учил в чужбина и се е върнал в България да работи, ми намирисва на провал.

# 559
Въпросът не е дали нещо е “фактор за привлекателност” за един мъж, а дали такъв мъж изобщо тича в същата писта като това момиче.

За мен пък е комплексарщина да смяташ живота в родината си за провал, но разни хора - разни идеали!

# 560
Въпросът не е дали нещо е “фактор за привлекателност” за един мъж, а дали такъв мъж изобщо тича в същата писта като това момиче.

За мен пък е комплексарщина да смяташ живота в родината си за провал, но разни хора - разни идеали!

Успех да го намери, ако ще се надбягват.

Когато отиваш да учиш в чужбина, отиваш там да научиш език, да се адаптираш към местна култура и да завържеш местни контакти. Не си мисли, че чуждите университети за нещо по-различно от българските. Не бих завършил топ университет в Амстердам, за да работя като човешки ресурси или маркетинг експерт в България. Защо мислиш, че децата на номенклатурата, които завършиха в чужбина, не се върнаха никога? Е, един се върна и се застреля преди седмица.

# 561
  • София
Доколкото знам от дъщеря ми и целият кръг покрай нея, 35+ въобще не са им в кръга.

# 562

По принцип съм склонна да повярвам, че е възможно…от една страна, няма невъзможни неща и не смея да се съмнявам в човешките желания и възможности. От друга, всеки има различни комплекси, травми или каквото щеш, както и възприятия за това какво е забавно и какво не. Точно такъв тип мацка може пък именно защото винаги е имала всичко, да пожелае да “разнообрази” и да се държи по този начин, ей така, да види и това какво е. Но такъв господин, като нашия автор, едва ли ще намери толкова лесно в средите, в които е, та ѝ остава да се “юрне по чички в Тиндър.”

Въпреки това, все си мисля, че ако мацката се постави в тази ситуация, ще е за разнообразие и вероятно шансът това наистина да доведе до нещо стабилно и дългосрочно е по-скоро минимален.

# 563
Доколкото знам от дъщеря ми и целият кръг покрай нея, 35+ въобще не са им в кръга.
Какво ти казва и какво е, може да са различни неща.
Освен това, ти писа в темата, че ходиш по срещи. Бащата явно го няма в картинката. Голям проблем.

# 564
Изключения могат да се намерят във всеки житейски сценарий, но все пак, повечето пъти нещата се развиват по правило, а не по изключение.

# 565
  • София
С бащата сме я отгледали достатъчно добре. Тя е много социална, така че има много приятелки на нейната възраст, които вече имат сериозни връзки. От всички тези момичета нито една не е излизала с 35+.
Е, айде има една - ама там има тежко детство.
Един брой на около 50 други. Таман изключение.

# 566
Какво ти казва и какво е, може да са различни неща.
Освен това, ти писа в темата, че ходиш по срещи. Бащата явно го няма в картинката. Голям проблем.

Голям, голям, колко да е голям проблемът. Все пак повечето ти набори вече имат деца, някои са успели и да се разведат даже. То да не е по-лесно стар ерген да издирва 25-годишни моми в Тиндър, като Диоген с фенер.

# 567
На кукумицинка й знаем историята, твоя проблем нищим сега.
Но озлобеността ти е показателна.

Струва ми се, че нагласата ти и тънките сметки / тестчета, които правиш, биха имали повече успех не със случайно срещнати наркоманки и психически болни актриси, а с жени от твоя кръг. Беше писал, че точно тях си ги отписал.
Може би изводът от фиаското с опити за срещи цяла една година е, че не е трябвало да ги отписваш. Те ще те разберат по-добре, може да имат същия подход като теб. Може да оценят това, което си, нещо, което утайката (как беше точно думата... развалината) не е в състояние да направи.

# 568
Обикновено точно приятелите, роднините, колегите са съвсем наясно защо Х има проблем с връзките и никой не е склонен да съдейства за контакт с някоя своя сестра, братовчедка, племеница. Затова полека лека с годините се стига до единствен критерий "да е жена по лична карта", без начение психическо състояние, наркоманка ли е т.н.

# 569
кукумицинка, проблемът не е намирането, а качеството. Това е моята обратна връзка.

Uncommon, да, това е и моят извод. Хора от обкръжението, вместо напълно случайни непознати. Искам да попътувам и да си заредя батерията, преди да опитам на този фронт. Просто след доста дълго отсъствие от тези апове ми беше странно как са се изменили нещата.

не е склонен да съдейства за контакт с някоя своя сестра, братовчедка, племеница
Изтръпнах от мисълта как някой ми предлага роднините си.

Общи условия

Активация на акаунт