Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 442
  • 916
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
Нарциса вече се задоми. И на нея й беше зор, докато се получат нещата.
Лесно няма ..

# 691
Не, на всички пишещи в темата стана ясно, че това е твоят най-голям дерт.
Много кофти опит си насъбрал.
Тези омъжените са най-активни, винаги пишат първи. Опитах - не е моето.

Нарциса вече се задоми. И на нея й беше зор, докато се получат нещата.
Лесно няма ..
Честито да и е. Но не споделя опит. Опитвам се да я интегрирам в дискусията, ама нъц.

# 692
  • Out of the Mix
Тракиец, от много време съм във форума, познавам ги всички.

Щом и най - балансираните и готини потребителки нещо не могат да хванат положително, други за кратко се появиха, не е на добре работата.

Интересно Нарцисата как е толкова хрисима и сговорлива, чак иконки, ала-бала, ама не таи недежди, не е за теб, не е и свободна, не ти и трябва, тежки неща има там, седи си кротко.
Досега да ти е теглила една и изпратила на село от нейното в твоето и обратно. Joy

П.П. Съвсем приятелски.
Peace

# 693
Звездите в БГ нали знаеш, че не отговарят много много.
Бил съм на кофти 5 и чудни 3-4. Wink

В България звездите на хотелите даже много си отговарят, ама ти не знаеш какво означават и как се определят колко са ... А от кого се определят си е мистика, нали? Wink

# 694
Тракиецо, опитваш се да внушиш, че щедрите мъже са кофти любовници, но това просто не е истина.

# 695
Интересно Нарцисата как е толкова хрисима и сговорлива, чак иконки, ала-бала, ама не таи недежди, не е за теб, не е и свободна, не ти и трябва, тежки неща има там, седи си кротко.
Досега да ти е теглила една и изпратила на село от нейното в твоето и обратно. Joy
Усетих я като хаотична и веднага ме привлече. Relaxed

# 696
  • Somewhere far away
Всъщност от моите наблюдения /и аз съм от много време във форума, но съм главно по другите раздели/, много малко хора споделят много лични неща. Така че , да кажеш, че ги познаваш всичките е меко казано нелепо.

# 697
Тракиецът си е изпатил от използвачки. Някога ще да е бил щедър, но е забелязал, че редовно го френдват, а се сексват с други, които нищо не им дават. Вероятно е имал и нещастна връзка, в която се е раздавал на макс, правил е петзвездни закуски, обеди и вечери, а гаджето му постоянно го е болял вратът. Впоследствие е разбрал, че това е заради креватните упражнения с Пешо, да го кажем, който обаче пет пари не е давал за нея.

Та така - това е картинката.

# 698
Тракиецо, опитваш се да внушиш, че щедрите мъже са кофти любовници, но това просто не е истина.
Какво беше, жената се нуждаела от четири животни. Норка на гърба, ягуар в гаража, тигър в леглото и магаре да плаща за всичко това. Народна мъдрост.

Telesilla, никога гадже мое не го е болял врата. Ако не си пасваме сексуално и нямаме химия, няма как изобщо да се развият нещата до раздване на макс.

# 699
Чак пък народна, че и мъдрост. По прилича на редпилърски тъп виц. Joy

# 700
  • Somewhere far away
Врата, гърба, кръста... може да те болят от доста други неща, които нямат нищо общо с креватни упражнения. не ги слагайте в кюпа със смешни оправдания, защото може да са сериозен проблем.

# 701
Thracian, а Пешо познаваш ли?

# 702
Аз само да кажа, че преди няколко години попаднах на хотел със столова.
Не се наложи много да се карам, за да ми върнат парите.

# 703
На мене ми се чини, че на тая възраст не му става вече, освен че и виждат кокошчиците колко е стар. В леглото не го бива, не плаща, не иска сериозна връзка, обаче има изисквания. И мустаката помакиня няма да се върже, какво остава за миланска студентка.

# 704
Хъм, не съм съгласна.
Точно та тези години хем може, хем знае.
Рано е за неможене .

Общи условия

Активация на акаунт