ТЕЛК и НЕЛК - въпроси и отговори - ТЕМА 3

• 16 895
  • 533
  •   2
Отговори
# 480
Ако работи и ползва болнични, след изтичане на болничния.

# 481
  • София
Здравейте,
за членство в СИБ пише:
"В сайта на СИБ, раздел „Контакти“ можете да намерите адрес, телефон и имейл на нашият представител за областта, където живеете и да получите информация за местонахождението на нашите организации."
За гр.София къде трябва да се отиде , в
1 Централното управление на Адрес: София ул. “Христо Белчев” 8
или
23 РО на СИБ „Света София” – София град - София, ж.к. „Младост 1”, бл. 26, вх. Б партер (вторник от 11 до 14 часа)

# 482
  • Ланкър, планините Овнерог
На Хр.Белчев нищо няма да свършите. Аз там ходих, имаше само една жена в офиса, която си нямаше идея за членствата. Даде ми телефон на някаква жена (отдавна не го знам къде е), която е в Младост. Ама да съм звъняла едикогаси, м/и толкова и толкова часа. Сложна схема някаква.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 06:35 от Гита Ог

# 483
Те нямат ли офиси и работно време?

# 484
  • SF
Нямат.
В коя община живеете? Мога да ви дам телефона на един човек, който се занимава. Някъде към Централна гара се събират в кафене.

# 485
  • София
Нямат.
В коя община живеете? Мога да ви дам телефона на един човек, който се занимава. Някъде към Централна гара се събират в кафене.

община Красно село.

# 486
  • SF
Пишете, ще ви дам телефона.

# 487
  • Бистрица
Здравейте,
на мъжа ми предстои преосвидетелстване за първи път.
Чудя се след излизане на решението в НОИ отново ли трябва да носи трудова и военна книжка? Той работи и има промяна в трудовия стаж, който обаче си е електронен за последните 2 години, откакто е с ТЕЛК.

# 488
  • Пловдив
Здравейте,
на мъжа ми предстои преосвидетелстване за първи път.
Чудя се след излизане на решението в НОИ отново ли трябва да носи трудова и военна книжка? Той работи и има промяна в трудовия стаж, който обаче си е електронен за последните 2 години, откакто е с ТЕЛК.
  Няма нищо да носи.

# 489
Здравейте, има ли някакво забавяне този месец за изплащане на пенсиите и социалните?

# 490
# 491
Има забавяне на тези със запор

# 492
Здравейте, кога излиза резултата от ТЕЛК решението в приложението на Е-здраве и реално там вижда ли се какво е решението ?

# 493
В е-здраве моето ЕР излезе на обявената дата още преди обяд, вижда се процент и до кога е.

# 494
В е-здраве моето ЕР излезе на обявената дата още преди обяд, вижда се процент и до кога е.
А вижда ли се ако има чужда помощ.

Общи условия

Активация на акаунт