Отговори
# 225
  • Варна
Буболина, аз както го разбирам, имаш сраствания в малкия таз. Най вероятно си оперирана. След секцио също се получава. Когато няма Мети, са много пестеливи от към разчети. Трябва да черпиш.

# 226
Благодаря. Оперирана съм.

# 227
Здравейте !  На съпругът ми му правиха скенер преди няколко дни по повод топче на шията . Заключението е увеличена сливица и лимфен възел със съмнение за карцином . Предстои биопсия която се чудим къде да направим . Всички познати ни насочват да отидем за второ мнение в  Исул или ВМА  в нашия град също има онкология и сме в голяма дилема . Някой със  близки със същата диагноза ако има моля да сподели - всякаква информация ще ми е от полза .

# 228
Доц. Рангачев - ИСУЛ, моя позната се лекува при него и е много добър.
Ако съпругът ви пуши, да ги спира на време.
Успех !

# 229
Здравейте! Пиша с питане за препоръки за патолози за хистология и имунохистохимия конкретно за меланом - дали е нещо, с което доц. Христова, Бачурска и проф. Поповска се занимават, или има други специалисти в областта?

# 230
Здравейте !  На съпругът ми му правиха скенер преди няколко дни по повод топче на шията . Заключението е увеличена сливица и лимфен възел със съмнение за карцином . Предстои биопсия която се чудим къде да направим . Всички познати ни насочват да отидем за второ мнение в  Исул или ВМА  в нашия град също има онкология и сме в голяма дилема . Някой със  близки със същата диагноза ако има моля да сподели - всякаква информация ще ми е от полза .
Здравейте! Аз бях с карцином на сливица. На лимфния възел биопсията ми беше в Александровска при проф.Станимиров,но тогава не знаех,че ще е сливица. Един ден се подух и тръгнах по мъките,по метода на изключването стигнах до диагнозата. Пия рядко и по малко,не пуша,тогава бях активен спортист и се хранех, уж здравословно. Резултатът от биопсията показа метастаза и тръгнахме да търсим от къде. Най-близо беше сливицата. На биопсия нищо не показа,но когато я изкараха вече се потвърди. За София съм чувала Златков и Рангачев,за Пловдив Пазарджиклиев. Това е от приятели по съдба. Не знам дали не е най-добре да си намерите читав онколог,който да ви посъветва,защото има вариант за лечение без операции. Направо назначават терапии. Не знам кой е по-добър вариант. Както и за биопсията,най-добре един да ви вземе,а не като мен на 1000 места,първо на едното,после на другото. Желая ви правилна диагноза,бързо и ефективно лечение и най-вече възстановяване и чисти скенери.

# 231
Ungarkata, при вас ЧПВ ли се оказа причината ?

# 232
Ungarkata, при вас ЧПВ ли се оказа причината ?
Да

# 233
Предполагам сте в пълна ремисия, моята приятелка също.

# 234
Предполагам сте в пълна ремисия, моята приятелка също.
Вече 3 години,Слава Богу! Имам последствия,но гледам да не ги мисля. Ще видим сега ПЕТ скенера януари дали няма да ме изненада.

# 235
Майка ми е на таргетна терапия за белия дроб в болница Токуда .Днес са и съобщили ,че трябва вече да заплаща все още не се знае колко ,но между 30€ и 200€ за нулев преглед .Това има ли го в другите болници ?? Нормално ли е ?

# 236
  • Варна
Майка ми е на таргетна терапия за белия дроб в болница Токуда .Днес са и съобщили ,че трябва вече да заплаща все още не се знае колко ,но между 30€ и 200€ за нулев преглед .Това има ли го в другите болници ?? Нормално ли е ?
Май само в Токуда и Сити Младост се плаща. Може да се премести те. В Надежда няма такси.

# 237
До сега не се е плащало и я предупредили от следващия път да си носи между 30€ и 200€ ,което ми се вижда абсурдно

# 238
Здравейте борбени жени!
Налага се да пиша в темата за малко разяснение, относно резултати от КТ на свекърва ми.
Историята на кратко открит рак на гърдата тази година, като е забелязала промяна преди три години, но не е посетила лекар.
Самата гърда се е самоампутирала има и отворена рана, която секретира, метастази в другата гърда, лимфи и кожа.
Мина червена химиотерапия 6 курса, бяла три.
Това е резултата от последния КТ. Моля да ми обясните по-разбираемо, благодаря!

# 239
  • Варна
Искам само да кажа, че татко се предаде. Вчера почина за съжаление.
Отказаха му втори курс химио терапия и след това се влоши, защото угасна надеждата му. Спря да се храни и да пие вода 25 дни, спря да пие помагащи лекарства.
Последната седмица изкара на легло.

Общи условия

Активация на акаунт