Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 771
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моето се класира там, където го бях записала на първо класиране. Утре просто ще скокна да им оставя пак дипломата Simple Smile другите документи им казах да ги пазят, че след два дни пак ще се видим Simple Smile Simple Smile
Явно това му е късмета. Аз премерих риска и бях почти убедена, че за там мястото му е гарантирано. Еми..явно то си е неговото.

# 301
И моите десетгодишни близнаци са фенове на манга. Не искаха да четат книги и в Италия реших да им купя комикси. Ама нали не съм в крак с модата и съм взела манга и те взеха, че много им харесаха. В последствие се оказа, че има и филмчета в Нетфликс. Имат късмет, че знаят италиански, защото май ги няма на български.

# 302
  • София
Може ли някой да сподели как са баловете във фреската гимназия?

ФЕ/АЕ  момчета - 438; момичета - 450
ФЕ/Лат  момчета - 427

# 303
# 304
Честито на всички успляли да се преборят за желаните места! Късмет и стиснати палци за тези, които ще се борят на следващите класирания!
С нетърпение чакам и аз справката за максималния и минимален бал.
Преди малко обаче влязох в imfopriem с профила на девойката. Не сме участвали в трето класиране, поради липса на смелост. Обаче в секция касиране на втори етап статуса е - записан, а на трети - некласиран кандидат. Това възможно ли е, защото ние изобщо не сме кандидатстали на този етап, за да бъдем некласирани?
За 157-мо аз знам, че е втора испанска. Преди повече от 10 години синът на една колежка завърши там, но тя не беше доволна от нивото на езика там и като цяло от гимназията. Сега, като Ви чета е възможно нещата да са се променили.
И при нас е така. Записани сме на първо.

# 305
  • София
здравейте, имам въпрос към по-знаещите...
На една приятелка дъщерята е приета на трето класиране със статус "незаписан", но ако реши да не я запише, може ли да участва в четвърто онлайн?

# 306
  • Куциндрел
Въй, така са се вдигнали баловете, че нямаше да успее сега да влезе и в това, в което в момента е приет.

# 307
Добре че не рискуваха моите. Много са високи баловете за паралеките, които искаха.

Честито на класираните деца!

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:55 от drago_2008

# 308
НФСГ много е изненадала решилите да се пробват на 3-то. Някой много се объркал с подредбата, за да влезе на 3-то с над максималния бал на 1-во за паралелката Anguished

# 309
  • София
Поздравления на доволните деца и родители, за недоволните има и четвърто, дано там ви е късмета.
Може ли някой да сподели как са баловете във фреската гимназия?
Момичета
ФЕ-АЕ 450
ФЕ-Не- 448.5
ФЕ-ИЕ- 449
Знам, тъй като ми ги изписва в желанията, беше ни вариант, ако не стане 1АЕГ

# 310
  • Куциндрел
НФСГ много е изненадала решилите да се пробват на 3-то. Някой много се объркал с подредбата, за да влезе на 3-то с над максималния бал на 1-во за паралелката Anguished
То не е само за там....

# 311
Само НФСГ обаче - а при СМГ и немската има значителен спад, както и 2АЕГ започва да остъпва на 1АЕГ, а досега все беше напред. "Елитът" започва да търпи изменения с навлизането на частните играчи, както и изтеглянето на ученици към "по-непретенциозни" училища, но които са във възход.

Интересно ще е колко закрити паралелки ще има поради липса на брой деца и в кои специалности.

# 312
И ние е нямало смисъл да рискуваме /както и преценихме/. За втори език немски нямаше да влезе и щеше пак да се прекласира с руски. Така или иначе училището и специалността са желаните. Явно му е писано да поучи малко руски.

# 313
  • София
При момичетата баловете са паднали за всички ЕГ и то не малко. При момчетата пък в повечето ЕГ са се вдигнали, което е необичайно /миналата година беше обратното - паднаха във всички/. Което идва за пореден път да покаже, че трето класиране е абсолютно непредвидимо и от него не могат да се правят каквито и да е изводи.

Аз промени в "елита" не забелязвам. С единични места и на база това кой и с какъв бал се е осмелил да играе за дадена паралелка изобщо не може да се прави извод кой на кого отстъпва, а камо ли за някакви промени в тенденциите. Показателни са първо и второ класиране и то в няколко поредни години. Трето и четвърто са лотария.

# 314
Имаш право, но все пак СМГ не играеше последните години на 3то класиране изобщо, а в Немската дори женския бал е паднал драстично и е съвсем изравнен с мъжкия. Така че на този етап дискриминация няма поне там. От друга страна, както казваш, може да е само тази година и да не е показателно за следващата. Просто е интересно да се има предвид.
Ще стискаме палци догодина, пък каквото стане.

Общи условия

Активация на акаунт