Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 761
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Моето съседче не е класирано. Балът се е вдигнал много. С сноколо 60 точки спрямо първо класиране и 75 спрямо второ. Сега надеждата е в четвърто и пето. Обяснявах, че много трябва да внимават с подредбата на училищата в които има реален шанс да се класират, но след мен някой им препоръчал Попов и това обърка схемата. А аз гледах да не съм агресивна и да не им се налагам. За трето препоръчвах да пишат повече училища... Дано детето да има шанс на четвърто.

# 286
  • Куциндрел
Чакам аз таблиците в Дидева, за да видя какви са резултатите на 3то класиране.
Ей сега се изтъркаля при мен да ме моли за пари за Манга, не ще да пипа неговите, стиснахме си ръцете на 10 лева той, 10 аз и да ходи за книга. Ей, сетих се, сега ще му кажа, че ако ми нарисува Манга той поне 2 листа ще му взема от онея лелеяните 3ти том.

# 287
Честито на класираните и късмет нататък за всички, които ще продължат напред. Нека смелостта ви бъде възнаградена 🤗
Ще допълня за 157-мо- открай време го знаем като втора испанска. Когато се премести в сградата на 148 ОУ табелката беше нещо с изучаване на испански език, не помня точно абревиатурата. След известно време чух слуха, че 164 са имали претенции към това име и скоро табелата беше сменена на ГИЧЕ , но реално се изучава отново само испански език + английски. Като цяло много хора споделят, че локацията не е удобна, засега няма метро и кварталът е един от не много транспортно обезпечените. Но и това се променя вече, предвид строежа на метрото. Махалата не е много далече, признавам, но...това е положението...
За 22-ро от тук знам, че Йончева ( директорът на 164) го "рекламира" като много добро училище и , че "взима" високобаловите момичета, заради квотите в испанската. Нямам други впечатления, но ако гледане баловете, то 22-ро пО има логика да е втора испанска. Въпреки, че там вече паралелките не се водят чуждоезикови.

# 288
  • София
Не успяхме да се върнем ние в Ломоносов, много ме е яд Sad Много са се вдигнали баловете. Приеха го 3то, графичен дизайн. Допреди това редене на желания дори не беше споменавал, че му е интересно това. Но е доволен. Аз не, но здраве да е...

# 289
Ние отиваме на 4-то. Приет е в резервния вариант. Минималният бал на паралелката в 73-то е равен на неговия, но той има една петица в дипломата, така че предполагам, че това го измества, ако са равни баловете с приетото дете.

PaulieM, честито, радвам се за вас. Blush
Ако питаш мен си се върнете в 35 -то , от нас ще изпадне едно място на 4-то в 388 паралелката и вашето си 1 и ето ти две. Като не е изключено и сега да има дечица от 73. да са се пробвали в първа немска и отново да има 1-2 места .

# 290
Добри новини и  от нас!Синът ми беше приет по първо желание в трето класиране и сме безкрайно щастливи и облекчени! 🙌 Цялото чакане, напрежение и колебание си струваше. Ако бяхме го подредили по-нагоре още на първото класиране, щяхме да си спестим много тревоги… Но всичко се нареди точно както трябва. 😊
Поздравления на всички деца, които вече са приети – по което и да е желание!👏 Браво и на всички родители  само ние си знаем какво ни струваше това лято!На онези, които все още чакат – не губете надежда, всичко може да се промени в следващите етапи. Стискам палци за добри новини и при вас!

# 291
Това с "елитните" училища и добрата среда там май ще се окаже доста пресилено... случайно видях части от чата , който върви в новосъздадената група в инстаграм на новоприетите бъдещи осмокласници в 91 НЕГ. Нямям думи да опиша... това ако е среда и елит... дано да са малка част от всичките и да се повлияят от "по-добрите"
Моята не е в този чат, защото няма Инстаграм.
Тя е в манга вселената. Когато и спра интернета, идва и ми говори за манга сериалите. Явно 91 во ще е поредното училище, в което няма да се впише

Да се включа и аз като някой, който само чете и никога не пише. Моето дете, върл манга фен, също ще учи в 91-во. Wink

Големи са притеснения я мъчат какви приятели ще си намери там, но при толкова много деца (7 класа по 26 души) все ще се намерят поне няколко със сходни интереси.

# 292
  • София
Ние отиваме на 4-то. Приет е в резервния вариант. Минималният бал на паралелката в 73-то е равен на неговия, но той има една петица в дипломата, така че предполагам, че това го измества, ако са равни баловете с приетото дете.

PaulieM, честито, радвам се за вас. Blush
Ако питаш мен си се върнете в 35 -то , от нас ще изпадне едно място на 4-то в 388 паралелката и вашето си 1 и ето ти две. Като не е изключено и сега да има дечица от 73. да са се пробвали в първа немска и отново да има 1-2 места .
Мерси за съвета и аз разсъждавам така. Simple Smile Малко му стана неприятно на младежа, тъй катоо на второ класиране го делеше 0.5т от желано място, сега пък е с равен бал на прието дете за друго желано, но така е трябвало да стане. Ще минавам на джин отново до другата сряда Sweat Smile

# 293
Аз черпя виртуално ...треперя от кеф ...73. то с Математика ..иееееее ..не знам за него , ама аз много исках там BlushBeersTada
Честито! Сега спокойно можете да си отдъхнете!

# 294
Моите хора не минаха напред, но нали си писахме за урока “да знаеш как се губи с достойнство”. Все пак хлапето е прието там, където беше и на 1-во класиране - в 9 ФЕГ. Но си давам сметка, че за разлика от момичетата, при момчетата това не е език - мечта. И все пак нека всички си припомним, че ДЕЦАТА ПРАВЯТ УЧИЛИЩЕТО и то без тях е само сграда. Така че да са будни, здрави, търсещи, любопитни към света и да са ЩАСТЛИВИ!

# 295
В моя кръг от приятелски семейства и деца, на нито едно момиче френският не е любим. Само едно познавам, което миналата година влезе там, за да "не похабят бала" Grinning

# 296
Честито на всички успляли да се преборят за желаните места! Късмет и стиснати палци за тези, които ще се борят на следващите класирания!
С нетърпение чакам и аз справката за максималния и минимален бал.
Преди малко обаче влязох в imfopriem с профила на девойката. Не сме участвали в трето класиране, поради липса на смелост. Обаче в секция касиране на втори етап статуса е - записан, а на трети - некласиран кандидат. Това възможно ли е, защото ние изобщо не сме кандидатстали на този етап, за да бъдем некласирани?
За 157-мо аз знам, че е втора испанска. Преди повече от 10 години синът на една колежка завърши там, но тя не беше доволна от нивото на езика там и като цяло от гимназията. Сега, като Ви чета е възможно нещата да са се променили.

# 297
За 157-мо и аз го знам като Втора Испанска. Мое роднинско дете го завърши и са много доволни.
22-ро пък не го бях чувала до миналото лято. Съвсем ни изгубиха като махнаха профилите ЧЕ.

# 298
Честито на всички, успели да се преместят напред в желанията! На останалите - късмет на следващото класиране Simple Smile

# 299
Поздравления на доволните деца и родители, за недоволните има и четвърто, дано там ви е късмета.
Може ли някой да сподели как са баловете във фреската гимназия?

Общи условия

Активация на акаунт