Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 812
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Май след появата на всяко класиране трябва да се изчака 1-2 ч., за да е сигурно, че всичко работи.

По повод локацията - важна е, но не е всичко. Иначе НГДЕК нямаше да е това, което е. А примерно най-близкото до нас училище от гледна точка на локация е почти перфектно и все пак имаше 20 свободни места за 3 класиране.

Има го и моментът с популярността на дадено училище, примерно 22-ро упорито е лансирано като алтернатива на испанската, а да си призная почти нищо не съм чувала за училището, което сега обсъждахте като втора испанска.

# 271
  • София
Като не участваме в 3-то има ли как да видя?
Дайте ИНФО за минимални в Испанската и НПМГ, моля.
Вероятно пак ще пуснат статистика

# 272
Като не участваме в 3-то има ли как да видя?
Дайте ИНФО за минимални в Испанската и НПМГ, моля.
Вероятно пак ще пуснат статистика
За НПМГ - 481 с АЕ и 482.75 с НЕ

# 273
  • София
Аз черпя виртуално ...треперя от кеф ...73. то с Математика ..иееееее ..не знам за него , ама аз много исках там BlushBeersTada
Честито!
Значи ще ми бъде ученик. Simple Smile

# 274
  • Куциндрел
Не е всичко локацията, но все пак трябва да е удобно, а не да губиш час, час и косур до училище и обратно в лангъркане по 2-3 транспорта.
НГДЕК като им чета темата.... явно е за деца със специална нагласа. Като прочетох само с какво НЕ може да се ходи в училището ми настръхнаха космите. Все едно не е училище, а метох. От там вече си вадя моите изводи за самото ръководство, атмосфера и правила. Не, не е за моето дете и рязко се разминава с моите виждания за възпитание.

# 275
  • София
Ние отиваме на 4-то. Приет е в резервния вариант. Минималният бал на паралелката в 73-то е равен на неговия, но той има една петица в дипломата, така че предполагам, че това го измества, ако са равни баловете с приетото дете.

PaulieM, честито, радвам се за вас. Blush

# 276
  • у дома
Ние отиваме на 4-то. Приет е в резервния вариант. Минималният бал на паралелката в 73-то е равен на неговия, но той има една петица в дипломата, така че предполагам, че това го измества, ако са равни баловете с приетото дете.

Съжалявам,ето заради такива неща винаги набивам на мойте да гонят максимума...Не е ли по-добре да се запишете на 3то и да изчакате да видите свободните места за 4то?

# 277
Добре е децата да следват мечтите си, ако знаят какви са им мечтите. Моята си сменя мечтите като носни кърпи и ако ги следва всяка в съответното училище ще ги обиколи като пумпал всичките за няколко години.
Последната ни драма с японския, мечтата да ходи в Токио в манга мол. Ами няма как да я приема насериозно тази мечта, защото предишната беше да стане художник на Ривиерата
 Ако утре реши да става военна пилотка къде  да подавам  документи
Съвсем не на шега , на едната от малките съм й го предложила Wink

Честито на всички доволни!

# 278
И ние рискувахме, но не стана. Положителното е, че изчистих цялата къща, докато чакаме днес.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 15:39 от MariaNik2

# 279
Това с "елитните" училища и добрата среда там май ще се окаже доста пресилено... случайно видях части от чата , който върви в новосъздадената група в инстаграм на новоприетите бъдещи осмокласници в 91 НЕГ. Нямям думи да опиша... това ако е среда и елит... дано да са малка част от всичките и да се повлияят от "по-добрите"
Моята не е в този чат, защото няма Инстаграм.
Тя е в манга вселената. Когато и спра интернета, идва и ми говори за манга сериалите. Явно 91 во ще е поредното училище, в което няма да се впише

# 280
  • София

Съжалявам,ето заради такива неща винаги набивам на мойте да гонят максимума...Не е ли по-добре да се запишете на 3то и да изчакате да видите свободните места за 4то?
Ами не знам и аз, чудя се. Балът му е доста над минималния в това училище и предполагам, че ще успее да се прекласира там в краен случай на 4-то отново. А и ми се иска на 4-то да приключим и да се появи там това място. Ще помисля до утре.
 Вдигнали са се почти всички високобалови.

# 281
И моето е прието на 3- то класиране там, където искаше. Аз съм със смесени чувства. Каза, че ще бъде отговорен. Чака го немски език.

# 282
Това с "елитните" училища и добрата среда там май ще се окаже доста пресилено... случайно видях части от чата , който върви в новосъздадената група в инстаграм на новоприетите бъдещи осмокласници в 91 НЕГ. Нямям думи да опиша... това ако е среда и елит... дано да са малка част от всичките и да се повлияят от "по-добрите"

Какво точно пише в този чат, че е толкова шокиращо? Познавам едно от децата със 100 точки на НВО-то. Като играеха на плейстешън в мрежа майка му излизаше от стаята, защото не можела да го слуша как говорил. На мен не ми правеше особено впечатление - нормален тинейджърски изказ, дразнеха се един друг момчетата и злоупотребяваха доста с 'братче', но нищо шокиращо. По едно време играеше с тях едно момче, което наистина псуваше, но го изключих анабързо, защото и тях ги дразнеше. Понякога възрастните забравяме какво е да си млад и възприемаме тинейджърския начин на изразяване за невъзпитан.

# 283
  • София
Да ви предупредя за чатове на новоприетите в Инстаграм да не им се връзвате. Има деца, които се набутват в тях и създават проблеми. Не са от това училище, нито са за осми клас. Така си се забавляват. В чатовете на много училища ги има такива. Аз също бях ужасена миналата година, докато не го разбрах.

# 284
  • София
И ние сме от престрашилите се на 3- то. Вече можем да почиваме: Класира се там където искаше от самото начало: 1АЕГ

Общи условия

Активация на акаунт