Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 92 653
  • 2 315
  •   3
Отговори
# 2 310
И като се плати доставката пак ще излезе 13 лв. Сусамов тахан купувам от Лидъл, 5 лв. е 300 грама мисля.

# 2 311
И като се плати доставката пак ще излезе 13 лв. Сусамов тахан купувам от Лидъл, 5 лв. е 300 грама мисля.

Е, на сметка е да си купи човек по-голямо количество, срокът на годност е голям, така че повече от 50 % си спестяваме.

# 2 312
Аз искам да се оплача от Lilly .
Кремчето , което по принцип си купувам на тяхната марка е с тройно по-висока цена
Но е в нова опаковка и заради това не подлежат на санкции за вдигане на цените..
Дори не им трябва нова опаковка.
Снимка отпреди няколко часа:
Скрит текст:

Не бързайте да купувате днес, от утре е на промоция!

# 2 313
Ужас, това си е за КЗП.

# 2 314
Здравейте! Направо вече не знам какво се случва с тези цени. Влизам онзи ден в Лили и направо ми се изправи косата. Един душ гел 7-8 евро, сапуни по 3 евро, ролки, дезодоранти....
В клуба на богатите май не сме чак толкова богати, а си ставаме все по-бедни.
Братовчедка ми живее в Испания и като се прибра не можа да повярва. Там една ролка е от порядъка на 1-2 евро, храната е на половина...
Не знам, започвам да търся някакви алтернативни места да се снабдяваме вкъщи, защото не се издържа само с две заплати.

# 2 315
Политиката на "Лили" явно е да обявяват най-високите цени, съответно на намаление да праскат едни зашеметяващи проценти отстъпка, след които стоката е с цена като в другите сходни вериги.
Тия тотално са се побъркали. И не са само в лили, навсякъде е мега скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт