Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 89 079
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 190
Какви търговци са фитнес салоните?
Заглавието не отговаря на съдържанието.

# 2 191
Какви търговци са фитнес салоните?
Заглавието не отговаря на съдържанието.

Търговци са разбира се, отдават под наем услугите си, зала, уреди, инструктури..

# 2 192
  • SF
И зъболекарите са търговци.

# 2 193
Моята фризьорка работи на старите си цени в левове. Просто в ценоразписа е добавила и стойността в евро.
Тя обеща, че няма да вдига цените и явно си държи на думата.

# 2 194
Ама тя идеята е да се събират глоби в хазната, не да се намаляват цени в полза роду.

# 2 195
  • София

Ето таблица с моята лична инфлация, за сега единствените неща, които вземам сравнително редовно и са поскъпнали са таксито до летището и едно дребно покачване на любим мой шоколад от 7.00 до 7.60
Моите услуги сега ще поскъпнат с 10 процента, но това не е спекула, имам график за месец напред, така че просто пазара показва, че трябва да вземам повече и за това ще вдигна.
Но не забелязвам наистина огромно поскъпване, абонамента ми във фитнес Пулс ще го платя утре, но и да е поскъпнало няма проблем, защото двата , които ползвам стават денонощни и това е много голямо вдигане на качественото за мен поне, който често ходя много късно вечер.

# 2 196
Актуални цени на куриери , има поскъпване с около 2 лв при Спиди

# 2 197
Такситата уж на същата тарифа карат, а сметката 1-2 лева отгоре.

# 2 198
Гледам репортаж. Проверка в пекарна, че вдигнали цената на продукт с 0,50ст. Това сериозно ли е? Ако се окаже истина, ще ги глобят.
Имам чувството, че се хващаме за дребното, а изпускаме голямото.
Цените се вдигнаха преди 01.01.
Сега че някъде нещо се е повишило...
Пак по тв правиха експеримент. Купуват продукти, които са купували преди година . Ами почти същото според тях.
Според моя портфейл разликата е голяма.

# 2 199
  • Sofia
Моя позната е била във фриз.салон/”Стефан”в Лагера/ и за нещо което преди е плащала 250лв ,сега са ѝ взели 200€ 😡

# 2 200
Моя позната е била във фриз.салон/”Стефан”в Лагера/ и за нещо което преди е плащала 250лв ,сега са ѝ взели 200€ 😡

Като има балъци, ще има и тарикати. Подобни заслужават пълен бойкот.

# 2 201
  • Sofia
Аз отдавна съм ги бойкотирала.
Синът ходеше в ”Налби”,беше 35-40лв…вече е 50.
Пак започваме с домашното подстригване 😏

# 2 202
Аз за фризьор и маникюр някак не мога да съчувствам. Не са дейности от първа необходимост..
Познатата вероятно е знаела новата цена и въпреки това е седнала. После се оплакала...
Емиии..сори, ....

# 2 203
Един салон за грижи за косата. Пише, че последни дни с тези цени и после... Нови. Ами те и сегашните са уау... Накъде още?
Аз два пъти ходих. Знаех какви са и ги приех. Е, не получих очаквания резултат, та трети път няма да отида.

# 2 204
  • Sofia
Не е знаела.
Запазила е час онлайн,там все още били предишните цени.

Общи условия

Активация на акаунт