Поскъпване на стоки- фрапиращи цени

• 87 362
  • 2 234
  •   8
Отговори
# 2 220
  • Beyond the stars
Интересно, моята маникюристка пък януари каза, че не вижда защо и няма основание в момента да вдига цените. Но пък има нови клиенти, избягали от драматично спекулативни цени. Как едни могат ?
Иначе, че винаги е имало фризьор за 20лв и за 200лв е факт, проблемът е когато масово 20лв станат 20 евро при равни други условия и в един и същ салон.
А това не са услуги от първа необходимост (поне за повечето хора), най-лесно могат да бъдат прекратено ползването им. Та си мисля, че пазарът сам ще регулира спекулацията в бранша, стига да не са всички.

# 2 221
  • Другата България
Като заговорихте за хотели, в хотела в София, в който отсядаме обикновено, апартаментът вече е 90 евро.
Последно бяхме в същия /и апартамент/ през август миналата година - цената беше 140 лева.

# 2 222
Обикновено дамско подстригване тип освежаване на дължините и стайлинг, без терапии, не може да се намери под 50 лева.

И друг път съм го писала - в София за измиване, подстригване и сешоар давам по 40 лева. Очаквам да си вдигне цените, но не шоково.

# 2 223
В момента кубик вода в София е по-скъп отколкото в Хага Нидерландия.
София 2,11 евро
Хага     1,80 евро...
До преди 3 години, кубик вода от язовир Искър струваше на Софийска вода 0.05 лв.
Това е печалба на която и наркобизнеса би завидял..

# 2 224
Е, защо не сравниш със Стара Загора или Разград и Силистра, ами чак Хага... Laughing

Скрит текст:
Силистра: 6.44 лв.
Варна: 5.90 лв..
Бургас: 5.30 лв..
Стара Загора: 5.21 лв.

# 2 225
При водата има голямо значение откъде идва. Дали е гравитачна вода като в София, или се изпомпва от дълбоки кладенци като в Добруджа. После вече идва и пренос, пречистване, персонал, поддръжка, ремонти и инвестиции. Не се съмнявам, че Софийска вода има добра печалба, ама не е чак такава Simple Smile

# 2 226
Егати тарикатлъците на изипей...
Ще зареждам ваучер на детето към а1. 10 лв давам. Прибипам се...не мога да заредя, не стигат жълти ст някакви.
Връщам се, питам го тоя сульо...ми аз вкарах 5 евро вика. Ми те са 5.11 евро по курса. И заради 5 ст не мога да активирам..
Даже и 5 евро не е вкарал, а по-малко.
Не можело да вкарва в системата центове. Уж.
Ма мълча кат пукал и не каза.
Но аз съм си виновна де...

# 2 227
Обикновено дамско подстригване тип освежаване на дължините и стайлинг, без терапии, не може да се намери под 50 лева.

И друг път съм го писала - в София за измиване, подстригване и сешоар давам по 40 лева. Очаквам да си вдигне цените, но не шоково.
Къде е това, Solaris?

# 2 228
Егати тарикатлъците на изипей...
Ще зареждам ваучер на детето към а1. 10 лв давам. Прибипам се...не мога да заредя, не стигат жълти ст някакви.
Връщам се, питам го тоя сульо...ми аз вкарах 5 евро вика. Ми те са 5.11 евро по курса. И заради 5 ст не мога да активирам..
Даже и 5 евро не е вкарал, а по-малко.
Не можело да вкарва в системата центове. Уж.
Ма мълча кат пукал и не каза.
Но аз съм си виновна де...

Ако и ти си на А1 може да му зареждаш ваучера от твоя номер ако си на абонамент, мисля че можеше и от приложението, но може да бъркам с YETTEL

По - интересното е че си ги дават на кръгло число ваучерите, и то не 6€ а 5€ ... (преди беше 10 лв. = 5,11€)

# 2 229
На йетел сме, майка на вива. Никой нямам на а1.
Но видях че а1 вече са въвели зареждане с б.карта, та вкарах така още 5 евро.
Но, внимавайте с изипей ми е мисълта!

# 2 230
  • SF
Как да внимаваме? Ползвам ги ежемесечно.

# 2 231
Доста отдавна А1 има зареждане с банкова карта, аз така зареждам на детето!

# 2 232
Ами мисля написах как..сега да се повтарям ли, Есме?

Може да е имало за абонати.
За НЕабонати е от тоя месец това.

# 2 233
  • SF
Да, моля! Simple Smile

# 2 234
Давам 10 лв. Той ми вкарва под 5 евро. По негов си измислен курс.

Общи условия

Активация на акаунт