Отговори
# 510
Мистери+1 ,хахаха

# 511
Ох,падам от смях със солотата в Х. Значи, версиите са следните:
1. Мерт имал уговорка да играе баскет с Чачо и отишъл в Чанаккале.
2. Ходил там на почивка с Али. Тенис играл, щото от цяла Турция избрал корт на 10 мин от новата къща на Афра.
3. Водил новата кака - шок, шок шок, какъв безсрамник, как баш там решил да я заведе 🤦‍♀️
4. Ходил да гаси пожарите там, притеснил се и решил, че ще се жертва.
5. Мерт изобщо не е бил там, снимката е с ИИ.

Може и още да има, но не мога да им смогна в Х. Определено има хора, които мразят другите да са щастливи.

Мистери, избирам номер 2, заради тенис корта е отишъл. 😂😂😂

# 512
Не съм специалист по ИИ,но държа да кажа нещо относно топката на снимката. Това е техника, която се прилага в баскетбола има го и във волейбола. Понеже имам познати в сферата. Хваща се топката с цялата ръка от задната страна като изпъваш ръката напред. Така не се вижда ръката. Мерт играе много спортове,един от тях е баскетбол 🏀 Дали не знае как да хване и задържи топката така за снимка. Даже,ако човек се вгледа отзад се вижда ръката на Мерт. Облегнал се е на момчето.
Фотошоп е, когато таблета или лаптопа левитират във въздуха. Както и когато части от тялото са в странни позиции.
Тези солота,хейтъри или каквито са там нека си злобеят. Явно това им дава сили за живот. На мен обаче няма да ми развалят кефа Simple Smile
Тепърва предстои да се разберат много неща. Ще се види кой прав,кой крив.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 14:38 от Надя Б. Василева

# 513
  • Яко в Матрицата...

Широ го видяхме няколко пъти, добре че е Лютфийе ханъм, ама се питам какво стана с Хари 😄🧿

# 514

🧿♾🤍🪬🧄

# 515
Да ви каже IAто много добре се справя!
Особено с последната снимка от Бел…🤣🧿

# 516
В летящи таблети имат вяра хората, но в летящи топки - не! 🤣🤣🤣

# 517
Рени, наистина и аз почвам да се чудя какво става с Хари. Мерт никакъв не го показва. Има и още една котка - черно -бяла. С нея пък съвсем какво стана. Досега я показа само веднъж на снимка.
Бел, хората не вярват, защото все пак са топки. Летящи топки Joy

# 518
  • Яко в Матрицата...
Много му е пораснала косата, я как се вее 😎

# 519
  • София
Точка 5 отпадна 🤣

# 520
Сега , ако ни изненадат и на 23 септември 😂

# 521
Точка 2 на половина я приемам. Нали Алито беше отсвирил Мерт, Мирай и Ясир? Какво ще прави с Мерт?

# 522
  • София
Сега , ако ни изненадат и на 23 септември 😂

Здравей, радвам се да те видя при нас Simple Smile

Точка 2 на половина я приемам. Нали Алито беше отсвирил Мерт, Мирай и Ясир? Какво ще прави с Мерт?

О, Бел, вярно, нали точно според тези, дето разправят, че е бил с Али в Асос, Рамо не си говореше с него 🤣

# 523
  • Яко в Матрицата...
Казват, че ресторантът, в който отишъл Мердо на Асос, бил много близо до сета на Афра...

https://x.com/sonuvarsinsana/status/1955262118082527232?t=bJg4eg … zzFBHTT2EElg&s=19

# 524
Аз се надявам септември месец Афрам да ни изненадат с второ посещение на Лисабон например Simple Smile Може също пак Марбея. А може да отидат и на ново място,да разнообразят Wink

Общи условия

Активация на акаунт