Боледуване на децата ни-тема 91

• 19 195
  • 667
  •   4
Отговори
# 660
Кой точно взе че има доста, аз съм давала Самбукол само

Знам, danaeka. Миналата година бяха изписали за първи път аб капки за 7 дни- после пак цъфна почти веднага със същата бактерия.
Как сте вие сега?

Танчето, дано сокът ви помогне и няма проблеми.

Имам чуство, че ковид върлува много сега...
Дано е само това.
Сега е времето да се пие за имунната система.
И ако успеем да си подсилим имунната система няма да има нужда да слагам грипна ваксина.
Защото според мен е най-важното естествената защита на организма.
Ще го пием цялата зима.
И ще видим дали ще има резултат.
Омръзна ми да пие тези антибиотици.
Плюс антибиотичните капки.
Пих и аз от сиропа .
На вкус е добре.Даже му хареса когато го пи.
Пише да се дава 3х5 мл.
Но заради детската градина ще го пие 2х5мл.
Знам, danaeka. Миналата година бяха изписали за първи път аб капки за 7 дни- после пак цъфна почти веднага със същата бактерия.
Как сте вие сега?

Танчето, дано сокът ви помогне и няма проблеми.

Имам чуство, че ковид върлува много сега...

# 661
Тонче, не се заблуждавай, че бъза ще подсили имунната система като противогрипна ваксина и ще го предпази от грип.
Аз спрях да давам накива неща, няма ефект, въпрос на време е имунната систима да озрее. А ваксина си слагам и съм доволна, няма пробиви.
Дани и аз бях така с ушите, ксиломитазолина ме оправи, но си кашлям още чат пат.

# 662
  • shumen
Танче,бъза не действа като ваксина.
Ваня,ще го видя днес как е и ако трябва ще взема ксилометазолин.Той сега още спи,а вчера с Африн почнах и каза,че му се отпушил носа.Моля се само да не направи отит с тая хрема и заглъхнали уши.

# 663
При нас личният се съмнява за усложнения след ковид, защото плавно и систематично зазляхме. Но не сме вдигали температура, което досега не е било при ковид. Писах по-рано за симптомите при детето, което почти месец вече не е стъпвало в ясла, а на мен ми изтичат планираните неплатени отпуски и ще видим. Уж оправихме мазния зелен конюнктивит, вчера гледам окото пак подуто, ходи на офталмолог с баща си. И на УНГ предстои да идем, платено, защото според личния сливиците са много уголемени, обаче каза да пръскаме тантум, при все че не червено гърлото и не боли и му нямам доверие вече Worried
Аз някак избутах периода на детето с АБ, инхалации, 6 вида капки в очите, ушите, носа и 3 сиропа и уж го закрепих. И на следващия ден аха да ме вкарат в болница от усложнена картина при мен. Преди това личния ме преглеждаше с детето, лекува ме с витамини и прахчета. Сега съм на най-тежката химия допустима за домашно лечение, изписана от УНГ.
Малкото има сега изписани: имунотрофина на 3 месеца, сироп с коластра за месец, довършваме опаковка вит Ц и био Гая за възстановяване след антибиотика. Правя му чай от шипка с мед, личният препоръча.

# 664
Танчето, да кажа и аз. Няма как сок да св пребори срещу грипа. Едно време са пили на поразия домашни сокове, ама са мрели от грип. Ваксината е незаменима. Аз лично съм запазила да слагаме с мъжа ми тази седмица, а скоро и детето.

Danaeka, дано св размине при вас бързо. Кой ден е днес от старта на симптомите? И моето момче е днес със жълти сополи, от петък след ясла тръгнаха, но бяха прозрачни. Може утре да му пусна секрет да видя...

# 665
Аз няма как да сложа противогрипна заради непоносимостите и ще залагам на  бъз и други неща (идея си нямам какви), моята пи 4 месеца имунотрофина и ефект нямаше грам.

# 666
Честно казано имам едно голямо недоверие към непоносимостите, но като оставим това на страна ако не се очаква тежка и животозастрашаваща реакция е по-добре ваксината. Има инжекционни и назални.... При боледуване от грип евентуалното пиене на противовирусни медикаменти е много по-тежко за понасяне от организма.

# 667
Така е, просто бяха много високи стойностите на яйцата а в описанието на ваксината пише че е култивирана в кокоши яйца, това ме притеснява иначе е назална.

Честно казано имам едно голямо недоверие към непоносимостите, но като оставим това на страна ако не се очаква тежка и животозастрашаваща реакция е по-добре ваксината. Има инжекционни и назални.... При боледуване от грип евентуалното пиене на противовирусни медикаменти е много по-тежко за понасяне от организма.

Общи условия

Активация на акаунт