Отговори
# 15
Шехерезада, не мога да те посъветвам дали да почнеш АБ или не....Мен лично ме е страх от усложнения и затова вече 2 пъти давах на малката АБ  Sad Но искам да те предупредя, че Аугментинът обикновено предизвиква разстройство, което при нас трая около месец. Ако ще го почваш, не може ли да ти го сменят с друг? Вторият път Моника пи Оспамокс и слава богу, нямаше такъв ефект. Иначе за зачервено гърло Аугментинът е най-добрия АБ (знам го от горчив опит с баткото). Дано по-бързо се оправи Мина  Praynig

# 16
  • София
Днес и аз няма да боядисвам яйца. Ще чакам в неделя, та да използвам таткото да се занимава с мъника, докато аз творя.
Тия дни сме неспокойни и не знам кое ще боядисвам по-напред. Яйцата ли, Ники ли, мене ли?

Карил, не си спомням от къде  купих стикерите, но беше от голям магазин Била или Т-маркет

# 17
Здравейте и от нас!

Аз мисля днес да боядисвам яйца, то и времето е като за седене вкъщи. Вчера си купих много идейни бои от Пикадили, разни желета, восъци, кристали... Ще видим какво ще излезе  Simple Smile А козунаци няма да меся тази година. До сега два пъти съм месила, много хубави станаха, но е голяма играчка, ужас! А и тази година няма да сме в София, в събота заминаваме, така че козунаците ги оставям за след година-две, когато беба ще яде такива неща, а не само майка и да се тъпче с тесто  Mr. Green

За детската кухня аз също съм за и като стане на годинка я записвам. Не мога да си представя как ще готвя по 5 манджи на ден, за нея, за нас  #Crazy За сега съм решила да я запиша на частна и да ми носят вкъщи. Много е удобно. Всеки ден ти носят първо, второ, трето към 10 ч. сутринта. Една приятелка с момченце на 1 г. 7 м. е така от доста време и е супер доволна. Така че това е моя вариант.

Аз мисля вече да махам зимния кош на количката и да минаваме на летния вариант. Кати вече много по-малко спи навън и я усещам, че иска да гледа. Като я извадя от количката и е супер интересно. Имам чувалче, ако е по студено и така. Само трябва да го изпера. От мамите с колички със зимни кошчета, вече минахте ли на летни?

Ето, от няколко дена искам да питам и все забравям... Lightblue, столчето за хранене на Чико дето сте взели кой модел е? Аз май го гледах някъде, имаше 2 на Чико, но едното беше без колелца. Вашето с колелца ли е? И въобще дайте отзиви за столчета, че сега минавам на тази вълна, до края на месеца искам да съм взела. Знам, че има много доволни от Чиполиното гран комфорт, като това на Деничка. Него съм отбелязала вече. Кажете за другите.

За зъбите, Кати много се плюнчи и дъвче всичко, което докопа. Вчера си свалила търлъка и така го беше изяла, че от него направо капеше вода като го взех, все едно от леген с вода съм го извадила. Аз си мисля, че тя спи щото си трае, а тя нашата кой знае колко време дъвкала ли дъвкала... Но не плаче или поне аз не забелязвам да е от зъби. Плаче си когато е гладна или иска да играе, а пък никой не и обръща внимание. Но ще взема някое гелче за всеки случай, да не сме неподготвени.

Айде, лек ден от нас за сега. Приятно боядисване на яйца!

# 18
  • София
Привет в мрачния ден!

Sbruny - много свежи закачки Peace

Аз днес ще боядисвам яйца, но чакам майка ми да дойде за компания.
Ние тази нощ спахме добре, за разбика от предната... Събужда се Борис да яде, ама нямаше драми.

Шехеразада, аз не бих дала АБ, ама това си е мое мнение. Слава Богу, нашата педиатърка не бърза с предписването му. И изобщо не бих го дала преди поне 10 дни боледуване, и след антибиограма.  Peace
Обикновено тия вирусчета минават за седмица с леки лекарства за симптомите.

# 19
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gugi кажи коя е тази частна детска кухня - и аз предпочитам да ми носят вкъщи манджите  Wink

# 20
Аз съм готова с яйцата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120999&photo=3
дано да ви харесат
 smile3502 smile3503 smile3521 smile3525

# 21
  • София
Аз съм готова с яйцата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120999&photo=3
дано да ви харесат
 smile3502 smile3503 smile3521 smile3525
Супер са. Много си бърза

# 22
Здравейте и от мен!  Simple Smile Simple Smile

Днес трябваше да сме изцяло на зеленчуково пюре на обяд(по съвет на педито), ноооо познайте.След като си хапна пюрето мишката, започна да си търси млякото и да се сърди.Миличкото ми детенце, а му се и спеше и понеже на обяд заспива след млякото, сега не можеше.Да ме прощава педито, ама я сложих на цицата и и дойде сърчицето на място.Въздъхна доволно в момента, в който взе да цока и след малко примижа и заспа.Та сега ще давам малко по-малко пюре, за да може постепенно да и махна млякото.

Верче, много свежа украса  Peace
Дима, хубавки яйца си направила  Simple Smile

Гуги
, аз махнах зимния кош преди около месец и съм супер доволна.А и малката мишка толкова се кефи, че аз бях още по-щастлива, че съм го направила.Седи все едно е в каляска и си разглежда  Joy
Столчето за хранене не знам какъв модел е  newsm78 Не пише.Но е с 4 колелца, които могат и да се стопират.Хубавото е, че има допълнителна подложка за гръбче за по-малко бебе, като нашите.А и има и полегнало положение, за да не стои седнало бебето, но то това май почти всички столчета го имат.Аз съм доволна, а и Теа така изглежда.

Ох, отивам, че се събуди  Rolling Eyes ... после ще пусна снимките от рожденния ми ден.

# 23
  • София
Дима  Hug много са готини.

Дени сетих се да те питам като замести обедното хранене изцяло с пюре засища ли го Теди т.е. след колко време изгладнява като преди с млякото или по-рано.

# 24
И ние с щерката сме готови с яйцата. Мислехме и един козунак да замесим, обаче като гледам как се мъчи слънчицето да пробие, отиваме да му помагаме навън.  Laughing Sunglasses

Ами който не е разглеждал всичките снимки така е. Седи си самичък.  Нищо, другия път ще се обадя задължително. Но и вие като решите да идвате, свиркайте. А може и аз да се разходя към Хиподрума, нищо работа. Паля гумите и съм там.    Sunglasses

Яйчицата са супер! Много готини.

Кажете на невежата как се качват снимки, моля.

# 25

Дени сетих се да те питам като замести обедното хранене изцяло с пюре засища ли го Теди т.е. след колко време изгладнява като преди с млякото или по-рано.
Не съм Дени, но да се изкажа.  Simple Smile  Моята беба изяжда количество като малко бурканче на Хип и огладнява след три и половина четири часа.  Обаче като свърши пюрето иска още. Днес й дадох малко повече пък да видим.  Правя пюрето сама и слагам 30 мл. адапте.

# 26
В момента пека първите 2 козунака, третия втасва. В къщи мирише божествено.
Добре че днес времето е ветровито и не е за излизане, та успях да свърша тая работа.
Яйцата в събота ще ги вапцаме, да си е и татито ни тук.
Снимки ще кача по-късно.

# 27
bubalina, много свежа украса! Peace
dima_dari, браво! smile3501
Мони, след като хапне в 13ч. зеленчуковото пюре, следващото хранене е около 17ч....зависи от това как спи...но смятам, че го засища, защото досега не е ревал от глад yes Аз му давам или пюре на Ганчев, или Ам-ам, защото на ХИП са по 125гр. и не му стигат... Crazy

Ох, момичета, голям рев реве от зъбите...Цяла сутрин се носим на ръце и пак мрънка...добре поне, че се наяде като хората и след това заспа на включена прахосмукачка newsm79 иначе рееееееееееееееев Sob
Аз един сешоар изгорих заради коликите, сега сигурно и прахосмукачката ще замине...ама здраве да е... Tired

# 28
здравейте! Аз вече боядисах яйцата- имах двама помощници- Ран и Мария, които се справиха добре без да намърлят цялата къща, после лепиха лепенкии накрая се и чукаха и яйца ядоха- големи са ми сладури- обаче не можах да запаметя събитието, защото нямахме фото- като го взема ще снимам и нашите яйца, ако има останали- козуннак няма да правя- баба му на Момчил ще се справи с тази работа- отдава й се на жената . аз по Коледа и Нова година обичам да ходя на гости, защото иначе има едно безкрайно готвене, чистене и тн и празника ми отива в кухнята  Sick

Гадамер, най- ползваната частна кухня е Хер Бебе- мисля, че е по 20 лв на седмица и по 15 лв за доставка. Моя приятелка бешше записала нейното бе, защото в тяхната държавна готвели мазно и беше доволна- само от време на време се дразнеше, защото примерно за закуска давали банан- ами то ще си купя, нали идеята е да е готвено...  Аз лично рредпочитам държавната, защото както казах готвят много вкусно, никак не е мазно, не ми пречи да я взимам, а и цената е почти символична - по левче на ден. Рени, нашата кухня предлага и диетично меню за деца с АБКМ - все пак е държгавна, може и в младост да има подобна услуга. Дени, можеш да запишеш Теди стига да нямаш нищо против да започне да консумира прясно краве мляко, защото в кухнята не ползват адапте- поради тази причина в София направиха кухнята за започва на 10 месеца

Красноселско- хиподрумско-бъкстонско-легерни мами , моля ви прикачете ме и мен към тази весела дружина като се оправи времето- ние с неда ходим почти всеки ден на пазар на красно село  пеша хем разходка, хем мама отслабва и дали ще минем километър повече все тая Simple Smile Ивиче, да те питам- къде ги гледахте Трите прасенца, че това е любимата приказка на Ран

Дени, аз доколкото знам реимунизацията на ДТК и полио е на 2 години, но трябва да е минала не по-малко от година след последния от първите три приема- предполагам, че з апентаксима важи същото

Бързо оздравяване на Вилхемина

# 29
  • у дома...
Мони, и Ангелинка е така - яде около 13 и след това около 17 ч. Аз и давам домашно приготвени зеленчукови пюрета като за количеството се ориентирам по едно бурканче на Ганчев - сипвам в него от пюрето и се храним. Едно бурканче събира около 180 мл. От готовите пюрета съм давала само месни и плодови на Мандев и плодови на Ганчев и Ам-Ам, чисто зеленчуковите - само домашни. Ама и месните вече сама си правя.

Аз ще боядисвам яйцата в събота - заедно със свеки и мъжо... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт