Gadamer, за частната кухня едната е Хер бебе, както ти каза Цвети. В началото моята приятелка беше към нея, но се отказа, понеже според нея били развалили манджите, много мазнички били станали и почнали на често да се повтарят. Сега е на Ози и е много доволна. Ето ти сайта http://www.ozi-food.com/about.php.
Имат и една много идейна услуга, че ако примерно даден ден точно за обяд на дечко не сте си вкъщи, някъде на гости, ти носят яденето там където си. Единствено трябва да предупредиш предишния ден до 12ч. Намира се в Хаджи Димитър, носят навсякъде до колкото знам. Аз мисля с тях да почна, понеже от приятелки все чувам отзиви, че държавните кухни не били хубави. Но най-вече ми допадна това, че ти носят яденето вкъщи. A и малко ми е досадно това ходене всеки ден за манджата, а и това записване месеци по-рано. Не знам, аз съм такава, че след като са ми създадени някакви удобства и улеснения предпочитам да ги ползвам. Вече друг е въпросът, че ако не ми хареса частната ще минем на държавна. Пък ако се наложи и вкъщи ще се готви.
Отивам да подреждам, че в кухнята е малък ад. После ще снимам яйцата.
Мишенце, страшни козунаци! Моите ставаха много вкусни, но доста неугледни на вид. Ти толкова красиви си ги докарала, браво

ако все пак решиш на държавна запиши се там!!
Дайте съвет какво да правя
,да го пробвам пак другата седмица ли?

. И нашето загубено педи се уплаши,че може да се обезводним и ни даде направление за приемане в инфекциозна болница.Няма да ви казвам каква мизерия е там ,как настаняват по 2 деца от различни заболявания в една стая.Кошарата за двете бебета беше една обща
Надупчиха ми детето,то не бяха 2 вида антибиотици,глюкози ,някакви прахчета ......и накрая изследванията дадоха отрицателен резултат,т.е. не сме били за там