Отговори
# 45
И аз вече боядисах яйца, ама после ще снимам. Хубави станаха. Догодина и аз ще взема от тия шарените ваденки, на беба ще и харесат сигурно. До сега не съм им обръщала внимание, като дете умирах за яйца с ваденки.

Gadamer, за частната кухня едната е Хер бебе, както ти каза Цвети. В началото моята приятелка беше към нея, но се отказа, понеже според нея били развалили манджите, много мазнички били станали и почнали на често да се повтарят. Сега е на Ози и е много доволна. Ето ти сайта http://www.ozi-food.com/about.php.
Имат и една много идейна услуга, че ако примерно даден ден точно за обяд на дечко не сте си вкъщи, някъде на гости, ти носят яденето там където си. Единствено трябва да предупредиш предишния ден до 12ч. Намира се в Хаджи Димитър, носят навсякъде до колкото знам. Аз мисля с тях да почна, понеже от приятелки все чувам отзиви, че държавните кухни не били хубави. Но най-вече ми допадна това, че ти носят яденето вкъщи. A и малко ми е досадно това ходене всеки ден за манджата, а и това записване месеци по-рано. Не знам, аз съм такава, че след като са ми създадени някакви удобства и улеснения предпочитам да ги ползвам. Вече друг е въпросът, че ако не ми хареса частната ще минем на държавна. Пък ако се наложи и вкъщи ще се готви.

Отивам да подреждам, че в кухнята е малък ад. После ще снимам яйцата.

Мишенце, страшни козунаци! Моите ставаха много вкусни, но доста неугледни на вид. Ти толкова красиви си ги докарала, браво  smile3501

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 16:58 от Gugi

# 46
  • София
Леле Мишенце направо ми потекоха лигите. Страшно обичам козунаци. Браво Hug

Цвети не бих казала, че е голам гладник - през деня се назландисва ама ела да видиш какво става през нощта. А иначе мъжът ми й да го нахрани разлика няма, защото аз така или иначе ще се събудя. Абе ще мисля скоро време някакъв начин.  

# 47
Здравейте мили момичета!

Не мога да се вредя да пиша тези дни, че и аз като Маша имам гост който седи нон стоп на компа  /племенника на мъжа ми/, и затова ще напиша само няколко реда че ме чакат да стана...

Ние ще изкараме празниците в Ямбол и сигурно няма да мога да пиша повече до тогава затова искам да пожелая на всички ви ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН.
ДАНО ВСИЧКИ СТЕ ДОБРЕ,ДА НЯМА БОЛНИ БЕБЧЕТА, МАМИ, ТАТКОВЦИ, БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА.

И ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ТЕЗИ И ПРЕДНИТЕ ДНИ- ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ИМЕНИЦИ И ЛЕЛЯ!

# 48
  • София
Мишенце,  ЕВАЛА ЗА КОЗУНАЦИТЕ. Отсрами всички майки, които няма да месим. Не само са красиви, а и изглеждат много вкусни. Как ми се иска да ги опитамммммммммммммм

Руми, много хубави са станали яйчицата Peace

# 49
  • на странно място ......
Мишенце, страшни козунаци мммммм  smile3501

Руми, и аз си купих такива ваденки, само че нещо не ми стана ясно как се лепят, може ли  да ме светнш как става, моля!? newsm12

Gugi детската кухня на ул. Хр. Максимов е много добра  newsm10 ако все пак решиш на държавна запиши се там!!

# 50
Мишенце,нямаш никакви проблеми,когато дойдеш на Монтана ще се видим и ще си спретнем готини разходчици с дечицата.Ти си голяма майсторка,козунаците са супер smile3501,изглеждат много готино,а съм сигурна и ,че на вкус са без грешка.

# 51
Красноселско- хиподрумско-бъкстонско-легерни мами , моля ви прикачете ме и мен към тази весела дружина като се оправи времето- ние с неда ходим почти всеки ден на пазар на красно село  пеша хем разходка, хем мама отслабва и дали ще минем километър повече все тая Simple Smile

И мен, и мен Simple Smile

Супер! Колко много станахме. Само временцето да се оправи и навън - Оле!

# 52
Ооо, сега дочетох до края.

Леле, от тези козунаци и аз се изкуших да замеся.  Wink
Обаче съм сигурна, че моите ще ги ометат още тази вечер. Ти твоите как ги опазваш?
И яйцата са много хубави.

Номера с ваденките е да се нахлузят върху свареното яйце, но не трябва да е много горещо, че се сбръчкват, и след това се потапят във вряла вода. Лепват идеално.

# 53
момичета,имам проблем,амааа голяяяяяяяяяяяям!!
Дариян абсолютно отказва всякакъв вид зеленчуково пюре,направо ми се  newsm45 newsm45 newsm45.Като давам плодово си отваря устата и по половин бурканче на Ганчев изжда,но зел. не щееее. smile3514 newsm61 Дайте съвет какво да правя newsm78,да го пробвам пак другата седмица ли? newsm78 newsm78 Охххх,реве ми сеееее
Днес пробвахме и от детс.кухня-резултатНУЛААА
Какво да го правя това детенце  newsm12 Weary smile3518

# 54
Мишенце-козунака ти е страшен smile3501Свалям ти шапка
Руми- coolcool smile3501 smile3501

# 55
Опит с това нямам, но от други майки чух, че смесват зеленчуковото с по малко плодово. Така им било по сладичко на бебетата и го ядели. А може и да изчакаш малко и пак да пробваш.

# 56
  • София
Опит с това нямам, но от други майки чух, че смесват зеленчуковото с по малко плодово. Така им било по сладичко на бебетата и го ядели. А може и да изчакаш малко и пак да пробваш.
Дима Дари, и аз щях да предложа същото - смеси зеленчуковото пюре с ябълка или с тиква и пробвай! Дано да има ефект Peace

# 57
МИШЕНЦЕ, козунака, не само е красив, но си личи колко е вкусен, приготвен с толкова мерак, майстолък и любов!!!!!Да сте живи и здрави цялото семейство и да си прекарате добре...! ДЕЦаТА СА НАЙ- ВАЖНИ!!
ДИМА ДАРИ, не разбирам защо се шашкаш за зеленчуците, аз нищо от тях не съм давала също..След като тиквата е плод Mr. GreenЯл е тиква с картоф, ако това е захранване...Защо не опиташ да свариш или изпечеш \може би е по-добре \картоф и малко морковче, ако ги пюрираш..Според мен ще яде с удоволствие...Каките едно време определено  предпочитаха домашно приготвено, пред пюрета. Но според мен, явно детето не е узряло за зеленчуци..То освен картоф къв е избора, нима - фасул, чушка, тиквичка.. newsm78Аз купих на Бебо тиквичка с картоф, но той не искаше да го близне дори..

# 58
Karil,аз почнах с домашно приготвено,пак не ще.
Пробвах със и без АМ,нищо
Явно ще изчакам малко newsm61 smile3516

Тогава ще опитам да смеся плодово с зеленчуково ,дано да прояде feeding

# 59
Здравейте мами и бебоци!
Да ви се оплача- ние бяхме цяла седмица в болница с Вики.От миналата седмица започна едно разстройство, след всяко хранене  smile3550. И нашето загубено педи се уплаши,че може да се обезводним и ни даде направление за приемане в инфекциозна болница.Няма да ви казвам каква мизерия е там ,как настаняват по 2 деца от различни заболявания в една стая.Кошарата за двете бебета беше една обща   Close   Надупчиха ми детето,то не бяха 2 вида антибиотици,глюкози ,някакви прахчета ......и накрая изследванията дадоха отрицателен резултат,т.е. не сме били за там   #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Изписаха ни , а разстроиството ни е същото,промяна никаква. Не знам вече какво да правя  Sad
Стресира ме и отношението на сестрите и  лекарите към бебенцата.И по тоя повод има нещо,което много ме притеснява- вляха на Вики система от 500мл. за 1 час ,вместо за 5,6 часа и той се поду целия.Извиках спешно лекаря и тя заяви: "Да полул се е ,ама аз какво да направя,да го отдуя ли?"    #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моля Карил или ако има и др. медецински лица между вас да ми кажат може ли да има някави последствия върху органчетата му от това бързо пренатоварване?
  Иначе боядисах яйцата тази сутрин,но вярвайте ми, нямам никакво насторение за празнуване  Cry

Общи условия

Активация на акаунт