Отговори
# 240
На консултация сме към 14.30 - 15.00 часа. И след това ще сме в парка 1stroller  yes

# 241
  • София, Дианабад
Добър ден мамета в този прекрасен пролетен ден!  Laughing

Жени, много се радвам, че вече си по-добре и ти пожелавам да се радваш много на детенце и то да е здравичко.
Цвети, честита ти нова работа!  Laughing
Миленче, може да са зъбки опредлено - аз знам, че болят преди да избият. Явно се започна- това е следващия ад след колките  Sad Мамета кажета с какви гелчета мажета венците. Аз по препоръка на Мони, мисля да купя Калогел?
Ех, каква хубава срещичка заформяте днес в парка на Студентски град,  smile3501който ни е страшно близо, но няма да дойдем, защото най-накрая ще ходя на зъболекар и Бобко ще се разходи малко с баба си, може би. Grinning

Аз сега да ви питам за захранването. Борис яде вече на обед по около 170 грама картофено пюре, понякога и с морков. Днес мисля да опитам да го смеся с тиквичка и картоф на ХИП. Но мога ли да слагам в пюрето да речем чушка или лук?  Сега има спанак, може ли да се въведе и той като храна и как да стане това? А ориз - рано ли е за бебе на 5 месеца и половина? Изобщо съм в голямо чуденка и детето яде вече втора седмица не много разнообразна храна. Помагйте, моля  Praynig
Хайде отивам да правя пюрето..  Laughing

# 242
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!

И Мария се киселяви една такава дори и през ноща на сън проплаква. Аз също мисля че е от зъби макар че не напипвам все още нищо,но ми се струва малко подут долния  венец.

Мацки дайте мейли и ще ви пратя всички рецепти на д-р Антоанета Антонова дето готви в Бон Апети, че там искат код за да видиш рецептите за предните месеци/ако не ви се гледат в neterra/.Тя готви сряда но не всяка - за месеца е веднъж или два най много.

Ние излизаме на разходка че времето е страхотно.

Слънчев ден на всички!

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 12:09 от Angeliha

# 243
Охххх,и ние сме на същото положение с тия зъби.
Хем не се виждат хем дъвче всичко с такова ожесточение,че чак страх ме хваща tooth
На мен педито ми препоръча PANSORAL GEL на билкова основа е и се ползва толкова често ,колкото е необходимо.Не е  скъп 5.50лв и май има ефект newsm10 newsm12

Майчета, Алекс реве цяла сутрин от зъбки ooooh! Не помагат нито масажчета, нито гелове - сама на ръце и пак плаче!
Пробвали ли сте да давате Панадол за зъбките и има ли ефект? newsm78

Верче, Мариянка даваше на Ема и каза, че била много по-спокойна! Защо не опиташ да му даваш хомеопатично - Хамомила 9СН! 5 гранули се разтварят в малко водичка и се дават 30-40 мин. преди ядене! Дава се 3 пъти на ден максимум 15 гранулки за деня! Можеш да ги даваш 3х5 или 5х3  Peace! Аз още не съм ги пробвала, но съм чувала, че много успокояват при зъбоникненето  Peace!
ПРОСТЕТЕ невежеството ми ,но какво точно е Хамомила 9CH и в аптеките ли да го търся newsm78 newsm78 newsm78
Наистина го чувам за пръв път   smihesorry

# 244
  Dima, това са хомеопатични гранулки на Боарон!
  Ние се мажем с Дентинокс, но ефекта е супер краткотраен  ooooh!!
 Миленче, представи си как зъба прорязва през целия венец от костта до външния му ръб и през колко нервни окончания минава  ooooh!! Зъбът веднъж като пробие и се покаже, тогава вече не ги боли мъниците  Peace! С две думи Ивко го мъчат зъбите  Tired! А колкото до снимките - много си готина, ама малко бедър да беше показала  Flutter!
  Дари, за спанака знам че има хистамини и е алерген, така че според мен е добре да почакаш още малко преди да му дадеш на Борето  Peace!
  Докторката вчера каза, че максимума на едно ядене трябва да е 200-210 гр.

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 17:41 от benighted

# 245
Здравейте, момичета.
За зъбите - и Михаил е по-нервен отпреди, а още не са почнали да растат зъби, само го сърби венецът, дори не е зачервен...Мога да си представя после какво чудо ни чака! И аз мажа с PANSORAL - аптекарката ми го препоръча пред калгела. Струва 5,20. Френски гел е, мирише на мед, сладичък, но смятам, че всичките тези гелове не помагат!
Пожелавам на болните мами да оздравяват и на всички да са им здрави бебоците!  Peace Преди малко приятелка ми се оплака, че бебето й е направило страшна алергична реакция от ПАНАДОЛА с отоци по ръцете и краката. Направо ужас! Момченцето й е около три месеца по-голямо от нашите и отдавна пие ПАНАДОл за всичко - за зъби, за температура.... Абе, не знаеш откъде ще ти дойде!
Цвети, честита нова работа и по-леко адаптиране ти пожелавам!  Peace Дано ти хареса и да не ти залипсва новинарството, че е краста. Аз също мислех, че ми е писнало от политическия ресор преди 7 години и отидох при Милен в "Здравей, България", но едва издържах по-малко от година да не се занимавам с политика... Но и на мене ми се работи друго вече, най-вече заради детето...  newsm78

# 246
Честит рожден ден на Диди 777! Бъди здрава, обичана и щастлива!

# 247
Не се бях сетила за хомеопатично лечение, ще пробвам, а пък ако не стане ще си кърмя малката докато мога да изтрая сегашното си положение.
За шампоана на Виши против косопад от собствен опит ви казвам че не действа, ползвам го около 2 месеца но ефект никакъв.
За зъбките и нас са ни погнали яко, плунки като реки се стичат от устата и, а каквото набара и е в устата. Аз мажа с Калгел ама не забелязвам особен ефект.
 Angeliha ето го моя мел : weimann@ abv.bg ще съм ти много благодарна да ми пратиш рецептите  Praynig
Приятен ден от нас...   Grinning

# 248
госта съм аз, нещо този саит ми се ебава Confused Wink

# 249
Здртавейте момичета !
Да ни е жива и здрава рожденничката , много щастлива и усмихната !  bouquet

Цвети да ти е честита новата работа! И да ви е жив и здрав новия член на семейството , който без съмнение е чаровен колкото всички вас Simple Smile

Аз съм хем щастлива , хем нещастна Sad Пращат ме в командировка в Малта , ама трябва да се отделя от децата цяла седмица Sad Да не говорим , че мъжа ми е леко недоволен от факта . Хем ми се ходи , хем като си представя , че няма да ги виждам толкова време и ми се ще да се разрева . Да не говорим как ще се притеснявам през цялото време Sad
Дуди расте като тиквичка Simple Smile Голям сладур става Simple Smile Хихихи , нали си е моето гардже Simple Smile Нали сме си наопаки , зеленчуковата супа я яде преди вечерния сън . Но пък не се буди нощем . Плодовото пюре преди 18 ч. не го поглежжда... Аб е смахната работа ! Сега се чуде къде да натикам кашата Simple Smile))) Много го тормозят зъби Sad Реве като динозавър , хапе като годзила парче небостъргач , абе голяма забава е покрай нас Simple Smile
Айде цунки , че пак имам работа Sad

# 250
Честит рожден ден, didi 777! Бъди жива и здрава!
Цвети, честита нова работа...много успехи на новото поприще! Peace И честито ти първо кормуване newsm01 ...споко, и аз на първите два курса гледах като Shocked
klukarkata, пробвай с Refresh и си виж часовника на комп-а...преди време и аз го имах същия проблем и така се оправи Peace

Пиша малко в телеграфичен стил, ама нямам време напоследък! Sad
Пожелавам на всички мъници и майчета със здравословни проблеми бързо оздравяване! Praynig
И нас ни мъчат зъбите! Sad Мъка, мъкаааааа...даже и да яде отказва понякога Теди...

Целувам ви! lovekiss

P.S. доколкото си спомням, някой спомена, че МЕРЕЛИН заминавала за Велинград, ако не ме лъже паметта!?! newsm78

# 251
Здравейте,

Пък моите зъбки вече се виждат като се смея! Верно!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82639&photo=98

Поздрави!

# 252
Добър ден мами!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ!! Да е жива и здрава! МНОГО усмивки и любов!    bouquet
Клюки,
и ние сме така, Дани става нощем, само дето сме на АМ..
Бедствие, ако има кой да пази дечковците, отиди...и ако мъжо ти е спокоен, ама да си разваляте отношенията, заради една командировка...не бива newsm78абе, квото и да решиш..ПРАВИЛНО ще е! ти най-добре ще усетиш.
МАША, това за Иванова ме закопа...ние нали сме при нея, ще го имам впредвид..
За Панадола, абсолютно е възможно. От Парацетамола по принцип стават алергични "истории" и то какви..съм виждала. Много са редки, но довождат до такива страхотии, че неможете да си представите, как изглежда такъв човек, и как приключва земния си път.. PraynigУЖАС!! не ми се помисля даже. Истината е че не бива да се прекалява с нищо..ДАже да се избягва!!! какъвто и да е било медикамент!
За зъбите аз нищо не мажа. Макар, че имаме Калгел. има Лидокаин във всички мазила, и не виждам смисъл да ги клепаме след като и той не е безобиден. А пък действието е докато не го преглътне...и малко след това...По-добре с чисти пръсти да му масажирам венците, отколкото да мажа...
Аз пак съм на масажче!!следобяд, после на разходка, ..
Хубав ден на всички! И мноооооооого спокоен и безпроблемен!!
А ИМАМ ВЪПРОС!!!!! Как ги обличате бебоците, сега като е топло??

МЕРЕЛИН на 5.04 замина за една седмица до Велинград, така ми каза ..Засякохме се на консулта.. Mr. Green

# 253
  • София
Здравейте! Ей, докторе, голяма сладурана Али със зъбата усмивка Hug

Дари, за другите зеленчуци не знам, ама ориза е една от най-нежните за стомаха храни!

Дима, Хамомила значи Лайка Peace

Маша, на това дете алергията ми се струва от прекаляване с лекарството!

Аз да се похваля, че се оказа, че нищо му няма на моят зъб, така ме беше шубе, нещо на венеца било, ще мине. И като спестих парички от зъбаря, купих на Борето едно симпатично лятно костюмче - тениска и гащеризонче!

Сега ще похапна и ще излизаме!

# 254
Карил, знам, че си при Иванова, и че има и други мами при нея - затова го разказах. А на моята колежка с бебето с алергия са й казали наистина, че най-вероятно е реакция към парацетамола. В моя гел за зъбите - панзорал, не пише да има лидокаин. Специално гледах състава. Освен да е наречено по друг начин.  newsm78
За обличането - това ми е проблемът в последните дни. Направо вече не знам как да го облека! Хем се притеснявам да не го претопля, хем да не настине. Слагам тънка шапка, памучна, дебела жилетка или яке и панталон. Под него - чорапогащник. Ама пак ми се струва, че е дебело облечено бебето. От друга страна пък духа постоянно почти, времето е променливо, а бебетата ни не са свикнали още да са разсъблечени. И одеялце слагам. Абе, ужас! Не знам вече как... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт