Отговори
# 255
  • Ботевград
Честит рожден ден, didi 777! Бъди жива и здрава  Heart Eyes
Честита нова работа на Цвети  Hug можеш да ни избереш за участие в шоуто на ноемврийките  Hug

Много хубаво време момичета, зимната ми мечта се сбъдна  Peace сега само обикаляме с количката и сваляме килца  Blush
Аз заместих две от кърменията с пюре  Crazy така ми остава супер много време за разходки, сън и гости  Hug
И на нас ни никнат зъбчета и сме малко киселки напоследък, но няма как  Tired

Хайде, весел и усмихнат ден и приятни разходки  Heart Eyes

# 256
  • София
Ей ме на и мене. Диди ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet

Аз днес мислех да се замъкна към Студ. град за срещата, но малкият докато обикалях из квартала заспа и тъкмо реших да тръгвам той се събуди с голям рев и докато го успокоя се разколебах, но следващият път (да пуснете снимки мацки). Другото, което направих е, че за малко по едни стълби щях да го изхлузя от количката, защото не беше закопчан. Досега никога не съм го закопчавала и нямам навик, но явно вече ще се наложи, защото като е без покривалото си се смъква.

Маша по въпроса с обличането навън от няколко дни го обличам с боди, отгоре една жилетка, която никак не е дебела, панталонче подплатено, чорапки и обувки доста тънки и памучна шапка. Даже не го и завивам с нищо и си му е добре. 

# 257
От няколко дни все забравям да питам ...Вашите бебоци направиха ли си някакъв режим за спане през деня и какъв?
Ники май от известно време спи по-постоянно - сутрин 1 час, следобед час и половина - два, преди къпане прави кратка дрямка от 15-20 минути.

По въпроса за обличането - тук е доста топло вече. Аз самата съм по къс ръкав. Ники е с боди с дълъг ръкав и гащеризон без ръкав, или с боди с къс ръкав, тънка блузка и тънко панталонче. Никакви якета, терлички и елечета.Ако заспи навън, завивам го с много тънко памучно одеалце-пеленка.  И оня ден пак му бяха излязли пъпчици от претопляне, колкото и да внимавам. Но...все още е рано ми се струва да го пусна по голи крачета и къс ръкав. Баткото вече съм го изголила с летните дрешки.

А, и още нещо - от 1 седмица вече съм обърнала количката във вариант летен кош. Леееко съм повдигнала облегалката, Ники е вързан с коланите здраво за по-безопасно, а и да не се опитва да става повече. Е, голям кеф му е, обожава да вижда около себе си, голям наблюдател се извъди. А и на мен ми е по-спокойно, мога да обърна повече внимание на баткото , че е голям бяс.

# 258
  Ето и обещаните снимки от мен Wink
  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2611998
  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2612023

Виждам,че коментирате обличането...и аз щях да ви питам същото newsm78-аз обличам София с боди,долни гащи и отгоре гащеризон,и покривалото на количката ThinkingКогато имаше вятър преди няколко дни,и шапка й слагах Crazy
  Bedstvieto,страхотна командировка PeaceЯ не му мисли,а върви си почини/доколкото бъде възможно Wink/-едва ли ще ти се отдаде скоро такава възможност,по-добре се възползвай-не се притеснявай за децата,нали има кой да ги гледа?!?
   За пюретата-аз досега съм давала картоф,тиква,морков и тиквичка;бях купила картоф+сметана и спанак,и карфиол+картоф-чудя се дали не е рано за тях newsm78Може да я пробвам моята лакомница Laughing-както писах и преди,може да ни ползвате за "разядка" Crazy
   Мишенце,София ми е много непредвидима с дневния сън Confused-понякога кара едни "заешки дрямки" от по 15-30 мин.,и само ако е навън спи по час-час и половина,но не по едно и също време ConfusedЕдинствените часове,в които спи като по часовник са от 20-23.00 и от 23.30-6.30.
Аз още не съм обърнала коша на количката,но мисля и това да сторя в скоро време Thinking
    newsm59Didi_777-МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!  bouquet

# 259
За обличането - боди с дълъг ръкав, памучна блузка и анцунг(незнам дали така се пише Embarassed) или жилетка и по-плътно панталонче...завивам го с памучна пелена...и моите притеснения са все дали не му е топло, дали не му е студено Simple Smile
За съня - когато сме в къщи Теди спи 40 минути, след това 2 часа будува...напоследък обаче преди обедното хранене взе да спи по около час и половина (от 10 до 11.30, плюс минус 10-20 минути) обядва в 13ч., след което почти веднага заспива (ако сме навън де), спинка до час, малко будува и пак заспива около 16 и така до папкането в 17...преди къпане пак си поспива около 40 минути...
За яденето вече мога да кажа, че си направи твърд режим - 5.30, 9.00, 13.00, 17.00 и 20.30 плюс минус половин час Simple Smile
За пюретата - яде почти всичко, което е за неговата възраст, но забелязвам, че картоф в комбинация с морков му е сред любимите  feeding
За количката - не само, че съм я "обърнала", ами и леко полегнала съм я сложила, че младежът иска да "киризи" 1stroller

Сега пратих мъжете на разходка, а аз съм се развихрила в кухнята - правя печени ребърца и пържени картофки cook от мен хапването, от мъжо  beer

Габи, абе нещо не можах да видя снимки newsm78...всъщност, то снимки има, ама теб не те виждам Mr. Green

# 260
  Срещата днес беше много приятна! Стаси и Юли са по-красиви отколкото на снимките, а мама Есма е много готина  Hug! Алекс и Каан пък са станали големи мъже  Mr. Green! Алекс искаше само до девойките да стои, а Каан се скара на Бу, защо му лежи в количката  Mr. Green! Накрая с Алекс дръпнаха един разговор по мъжки, а Бу ги гледа от страни  Joy! Ето и малко снимки: http://snimka.bg/album.php?album_id=120548&photo=28
  Ние и днес пропуснахме ваксината, че сме с леко разстройство  ooooh!! Иначе сме вече 8300 и 70 см  Mr. Green!
  Днес бяхме навън с кенгуруто и Бу беше облечен така: боди и ританки, памучна блузка, панталон, много тъничко памучно якенце, шапка и терлици!

# 261
  Дени,аз ги отварям newsm78-е,не от първия път Laughing-нали имаше някакъв проблем,може нещо да са се поразбъркали Crazy

# 262
Габи, на мен и на двата линк-а ми зарежда началната страница на Snimka.bg newsm78 Нещо се бъгва Crazy

# 263
  • София
И аз не мога да видя снимките Софи newsm78

А за днешната среща определено ме е яд Mr. Green
Рени браво на Бу. Той май е най-високото ноемврийско бебе ако не бъркам нали?

За спането сутрин спи 10.30-12.00 със събуждане за около 15 мин. в 11.00, след това навън заспива за половин час, събужда се и бодърства около час и после заспива за час и половина някъде до 17.00. След това обикновено до 21.00, когато яде не спи или за кратко задрямва около половин час най-много. Но от 2 нощи се събужда в 3.00 и си говори до 4.00-4.30 и сутрин майка му е като тресната с мокър парцал.

Да ви  се оплача - почти беше спряло да секретира очето, но от два дни сълзенето се възстанови отново, а бях толкова обнадеждена, че ще преодолеем запушените каналчета само с масажи Sick

П.С. Искам и аз бебешките рецепти - simonamarkova@abv.bg

# 264
  • София
За обличането, или НЕобличането, вижте
ТУК

Не мога да кача в снимка.бг, затова така...

Ами като е 20 градуса така го обличам, и аз така ходя... От последните дни само вчера беше с дълги гащи и горна дреха.

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 19:57 от София

# 265
  • София
Определено си изкарахме супер днес Peace Компанията беше изключително приятна. Mr. Green

Габи, много ти отива новата прическа

Мишенце, ние нямаме никакъв режим на спане през деня. Нито по часове, нито като продължителност. Както дойде.

Аз обличам Алекс така: боди, чорапогащник, чорапки, дънки, яке, пантофки и шапка. Одеалце слагам когато задуха - като се прибираме и слънцето е по-слабо или когато излизаме и не е още толкова топло. И пак ми се струва, че е много. Затова в последно време се оглеждам за по-леко якенце и шапка с козирка. Шапката но Борко е много сладка Peace

Ние се захранваме много бавно - до сега сме опитвали само ябълка и морков, но от моркова се запича. Бях решила да не въвеждам друго още 2 седмици, но ще дам и круша, за да не се мъчи детето с този запек. За сега давам около 60гр. пюре и после АМ. ooooh!

Спокойна нощ и по-малко будене на бебчовците baby_neutral

# 266
София, Борис е мноооооого сладък..Досега ви гледах снимките!! Wink SunglassesДа сте живи и здрави! Големи сладури сте..и фенове\като мен\ на бируха...Като се видим ще ударим по една.. Wink
за обличането,аз го обличам по боди с дълъг ръкав, чорапогащник, блузка, панталон, жилетка, шапка - тънка, памучна. Но ще почна вече с боди с къс ръкав. А за БЕЗ чорапогащник ме е страх още, щото духа от време на време. Иначе НЕ го завивам с нищо, само имам в багажника на количката покривало...за всеки случай.
Ние днес се разходихме в центъра. аз бях сама с бебо, и почти не можах да си направя спокойно шопинга Tiredтой мрънка, мрънка, мрънка не ще в количката #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyтака, че АКО ДНЕС СЛЕДОБЯД сте видяли и ЧУЛИ една майка бутаща количка по Витошка ooooh! Blush с РЕВЯЩО бебе- аз съм била. Като капак, за малко да си изгубим едната обувчица, добре че все съм нащрек...и един тузар ме догони та ми я даде WinkПосле за моя радост влязох в едни дънки, които не ми харесаха особено, но пък ми стоят добре, купих си  и ботуши - италиански на намаление. Много са ефектни и фешън... PeaceНа есен ще си купя сандали и обувки, и то съм се заканила \ако имам пари\ - няколко чифта Sickсега ми се струват просто ужасно скъпи. Харесах едни с платформа - супер удобни, за 135 лв Cry ама hahaha рожденния ден ми е далеч Sick
РЕжим нямаме. лягаме към 21 часа . Ставаме към 01, после към 06, в 9-10 часа яде пюре от плод\след него понякога отказва АМ\,понякога обядва цяло пюре от тиква с картоф\понякога не му се яде пюре\, към 16 часа-АМ, пюре от друг плод с АМ. Вечеря АМ.МАМИ, кажете какво да дам като пюре от зеленчук newsm78ЧБебо днес отказа карфиол с картоф..утре ще потърся Педито, защото петното на  ръчичката не му минава , а напротив, а от хомеопатичното няма ефект!!!никакъв! НЯКОЙ имал ли е подобен кожен проблем \възпаление с набъбнала кожичка на мънички мехурчета, която ту хваща коричка, ту се обелва като мокреща екзема\ и с какво го овладяхте?

# 267
  • у дома...
Добър вечер!  Simple Smile

Някой беше писал какво правило бебочето по празниците, та да покажа малко снимков материал - Анка пие бира  Laughing След като накваси устенца ако знаете с какъв ентусиазъм облиза шишето... явно ще става льоля...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=6

Обещавам скоро да ви покажа и снимки как "дъвче" морков и други зеленчуци /чесън... #Crazy/

# 268
 Благодаря вуи мамчета -купих Калгел -май наистина е от зъбките.
  Мами Ивайло доста зачерви бузките и се чудя и мая какъв слънцезащитен с фактор 50 да взема newsm78днес ми предложиха на Мустела-ама на друго място ми казаха,че бил много твърд или нещо такова и все на Клоран ми предлагат-ВИЕ КАКВО ВЗЕХТЕ??????
  Карил аз обличам Ивайло с тънко боди с дълаг ръкав-блузка тип тениска с дълго ръкавче-чорапогашник-и дънки или панталонче някакво и грейка без ръкави ама днес май беше топло за нея newsm78
   ЧАКАМ ОТГОВОРА ЗА КРЕМЧЕТО ПРОТИВ СЛЪНЦЕ baby_neutral

# 269
С Бобо миналата година ползвах Мустела - трудно с размазва, не ми харесваше. Тая година ще търся нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт