Отговори
# 285
  • София
И аз вчера цял следобед се разхождах из Младост, а то среща в Студентски град. Нищо следващия път.
За обличането. Вчера го бях облякла с една по-дебела блузка и отгоре дънково гащеризонче, чорапки и тънка памучна шапка. Бях му взела за всеки случай и жилетка, която му облякох към 17 часа, защото почна да духа. И мен ме страх да не му е студено, но пък аз се разхождах по блузка и реших, че щом на мен ми е добре и на него ще му е ОК.

И аз ползвам кремче на Мустела. Отначало като го намажа е леко беличък, но пък като попие е добре. Все пак е фактор 50.

Sophi аз пак не мога да видя снимките от линка. Ще пробвам през албума.

# 286
  • София, Дианабад
Добро утро  Laughing
Цвети, и аз вчера купих най-различни пюрета, включително и ОВКО и смятам да го пробвам днес с ябълката и ще пиша как са.
Тали, браво на юнака и не се връзвай на педито за 4-те хранения. Вчера в списание Бебе четох пак, че след 1 година е препоръчително детето вече да има 4 храневия. Как ще накарш бебе на 5 месеца да яде по 4 пъти #Crazy
А за разходката в парка на Студентски град понеже и ние я пропуснахме може да измислим нещо в началато на другата седмица - и биричка има къде да се пийне...   cheers Ние и в зоопарк щяхме да ходим, ама аз съм несериозната.

За обличането - Борис навън е с боди с дълъг ръкав, понякога и с къс, по-плътно панталонче или джинси, чорапки, едни буйки доста топли, тънка блузка и яке. И го завивам, но Борис много плаче, ако му е топло, така че сам си казва как да е облечен.
Аз да ви питам, а колко облечени спинкат бебоците? Той спи с боди с дълъг ръкав и гащеризонче - пижамка, завит с олекотена завивка. Кога могат да започнат да спят босички?

София, страшно сладък е адаша  smile3503

Приятен ден от нас smile3521

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ newsm59 /на патерици/ !
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ! newsm51

За обличането аз съм като София, обличам я така, че като я гледам д ане ми е топло. Mr. Green

Нещо Ваяна не спи през деня, не знам какво му става на това детенце. Започва да мрънка, спи и се, а не заспива....ужас...не й текат лиги, не знам дали са зъби....но се чудя дали не избързах със захранването.... Sad
това е, оплаках се....

# 288
отдавна не съм се записвала - все навън или вътре пране, готвене.. сега таткото го изведе, че имам пет перални, пък аз - пак на компютъра!

бяхме на гости на баби две седмици и сега много плаче, все на ръце иска.

за обличането - аз май много го събличам и понякога се получава зелено ако или започва да киха. Спинка босичък, освен ако не е с вградени чорапи. Боди с дълъг ръкав, отгоре гащиризонче. така и излизаме, може и с една блузка отгоре, особено, ако гащиризонът е без ръкави. завивам го с пелена - нося си лека памучна и дебела вълнена и ги сменям или комбинирам. в чантата винаги си нося жилетчица/яке, а в количката дъждобрана, но само веднъж ми се наложи.

мисля в неделя да започвам захранването - ще му правя първо картоф. засега няма да купувам готови, помолих съседите да картофи от село и смятам с тях да оперирам. пасирам ги през сито/цедка, поне така правех с баткото и е доста лесно. следващият месец ще включа и готови от магазина. май трябва и плодово пюре да давам?? аз досега месец давам сок от ябълка и морков.

моята сага с фотоапарата продължава вече трети месец, така че последните ми снимки са от януари Sad
само една седмица успях да симам преди да се развали и така досега .голямо мотаене ме мотаят. И бебефонът унас не работи, а раоти навсякъде другаде - в магазина, в съседи. нещо с ел.инсталацията ни било..... А смятах да си купувам и камера, сега ме е страх. С този късмет - пак ще тръгнем по сервизи.

е, хубаво време на всички

# 289
  • sofia
Вчера ходихме и на консултация - 9 кг! Доки вика - Много е! Пита по колко пъти ядем на ден. Казах, че по 5 /ама скрих за нощните похапвания/ Тя рече - еее, ама много е това. Той вече е голям човек, трябва да яде по 4 пъти... ха сега как ще стане.....  Whistling
Тали, Теди на 5 м беше 9250......а баткото ми яде 4 пъти на ден.....незнам как 6 месечно бебе ще яде по 4 пъти.....като се замисля и аз хапвам по 5-6 пъти на ден Mr. Green

Цвети и ние ядяхме по 50-60 гр пюре, но вчера му хареса и омаа 125 гр (хип бурканче). Хип-а в Метро излиза към 1,65, а голям избор от марки пюрета има в Кауфланд

Нещо Ваяна не спи през деня, не знам какво му става на това детенце. Започва да мрънка, спи и се, а не заспива....ужас...не й текат лиги, не знам дали са зъби....но се чудя дали не избързах със захранването.... Sad
това е, оплаках се....
А акото как е? Теди, ако му е кофти от храна ака зелено.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 11:30 от vesi1

# 290
забравих а пиша - мишо на 5 месеца и 2 дни беше 7700 и 70 см висок. ядем 6 пъти на ден, лекарката каза, че е хармоничен като ръст,тегло-глава. не мисля,че може да яде само 4 пъти. Смятам да преминем на 5, когато го захраня.

# 291
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=67
ЦВЕТИ мислех че тази снимка я има някъде...ако е подходяща за колажа, казвай..Нещо ме мързи да снимам, язък че имам такъв апарат и ..камера..

# 292
  • София
Здравейте момичета и бебчета Hug

Алекс също си яде твърдо по 6 пъти на ден. Чак след две седмици ще знам как растем Sad, но не мисля, че се е ошишкал. То това с 4 хранения ми звуча малко като бебешка диета Mr. Green

Днес е ПЕТЪК 13 Twisted Evil Така и не разбрах на този ден върви ли ми, не ми ли върви. Ден, като ден.

За марките пюрета тук във форума оплюват всички видове, така че човек не може да си изгради реална представа. Просто трябва да пробва какво му харесва на детето, защото често някое пюре на нас ни се струва отвратително, но бебчо си го хапва с удоволствие Crazy Иначе наистина пюретата ХИП в Метро излизат по 1.55лв.

Сега не се сещам за друго. Ние ще се стягаме за разходка като се събуди Алекс. А за среща в Студ. град другата седмица няма проблем. Този път наистина ще се разберем предварително, за да може всеки, който иска да дойде да се информира навреме за датата и часа на срещата.

Хайде стига съм бръщолевила. Слънчев и усмихнат ден
 bouquet

# 293
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте  Flutter

Ние още сме в Сливен и жалко, че съм изпуснала младостката среща - като се върна да направите една и заради мене. А иначе при нас всичко е наред - и аз се чудех вчера какъв лосион да купя на Ема, добре, че казахте да не се взима този на Мустела, ще го имам предвид.

Вчера купих на Ема пюрета на Хип - морков и картоф и днес ще й дам за пръв път. По отношение на марките пюрета - Ганчев не бих дала в никакъв случай - не само, че са наблъскани с нишесте, но са и подсладени - тоест нито са полезни, а после детето не иска да яде нормална храна или други пюрета, ако няма захар в тях. Плюс това имат такива шантави комбинации, направо "манджа с грозде". А Хипп са по-скъпи, защото са най-качествени - биоземеделие, био животновъдство, екологично чисти райони в планините на Австрия, където растат плодовете и зеленчуците, берат се на ръка, без пестициди и инсектициди, използват се естесвени методи за борба с вредители като птици например, животните се хранят също с био продукти - е, това струва пари наистина, но прдпочитам да дам 1 лв. повече, отколкото да я тъпча Ема с нитрати, нишестета, захари, пестициди и т.н. Може да съм крайна, но няма да храня Ема също така и с бисквити в кисело мляко или в прясно, шоколадова каша на Нестле за над 6 месеца  #Crazy,  и т.н.

Ема навън я обличам с боди с дълъг ръкав, чорапогащник и отгоре костюмче от панталонки и якенце за навън, т.е по-плътни, не като за вкъщи. Вкъщи е само по боди и чорапогащник.
И аз не знам как ще я отучвам Ема от нощното ядене, на нея през деня й се събират 5-6 хранения, а през нощта -  ooooh! от 2 до 5, направо  Tired Отгоре на всичкото до пътуването ни в Рим през юли трябва да я отбия и не виждам как ще стане - не може да си представите каква цицоманиачка е - цицата за нея е всичко!!!!! А на мен ми идва да се гръмна - не трябваше да я свиквам така, трябваше да съм по-твърда с нея -това е едно от нещата, които изискват режим, пък каквото ще да казвате за режимите. Ето сега трябва да пътувам за 3 дни и какво - не мога да я оставя, защото упорито не иска и да помирише шише, биберон и т.н, а майка ми ще лудне, ако е така и тогава. Отгоре на всичкото през нощта като се събуди, и не че е гладна, ама ако не й дам цица ще реве истерично до...ами много време всеки случай. Кажете как да я оставя, ако тя продължава така да се буди нощем - това значи майка ми да не спи три дни, а Ема да опищи света. Нейния братовчед, който е на 2 месеца безпроблемно си хапва първо от гърда, после си дояжда от шише и няма никакъв поблем няколко дни да го гледа друг човек, а мойта Ема  ooooh! Колкото повече го мисля това с отбиването, толкова повече се отчайвам  Sad Някакви съвети от миналите по този път????

# 294
Мнооого сладък Борис на София, като модел за каляване!   Peace Нещо ме е шубе да пусна така Михаил, щото не е свикнал. Ама Борис си беше по чорапки още на 1 март, тъй че вече е кален. Иначе вчера, в голямата жега ние бяхме на разходка без одеялце, с тънко памучно боди, памучна блузка отгоре и много тънко якенце с дънки и отдолу много тънки ританки, понеже е адски горещо за чорапогащник вече. И бяхме с такова памучно каскетче като на Борис, само че със зайче. По принцип много ме е страх да не простудя ушите, но вчера не духаше изобщо. Днес, ако пак е жега, ще продължа лека-полека разсъбличането. ooooh!
За крема против слънце - аз взех от бейби серията на Нивеа - 30ти фактор, понеже смятам 50-ти за прекалено висок. Струва 11,50 лв.. Слънцезащитната серия на Нивеа е добра, според мене, въпреки че иначе не ползвам тази марка. Плътен е по лицето, изглежда по-бяло, но сравнително бързо попи. Но всички слънцезащитни кремове според мене са тежки - нали защитават и полагат върху кожата филм. Някой писа, че навсякъде предлагат на Клоран - и на мене така... Но от тази марка няма да взема! Знам, че е френска, но преди седем-осем години ми се появи пърхут и ползвах шампоана им против пърхут - не само че не мина, ами стана още повече... и беше много силен шампоан, чак ми щипеше.... Тъй че тази марка вече за мене не съществува. Тогава се оправих с безцветна къна плюс маска за подхранване на косата - още след първото нанасяне ми мина. И още нещо за слънцезащитните кремове - бях чела някъде също така, че по принцип много високите фактори за защита са даже вредни и канцерогенни, затова взех 30-ти, все пак не съм го опънала Михаил гол на плажа под палещите лъчи, я! #Crazy

# 295
Ох, аз вече не вярвам че няма консерванти в ХИП-а  Crossing Arms
Бях забравила едно сокче на хип в хладилника 2 седмици  ooooh! Вчера го извадих и от любопитство го опитах ... същия вкус като че току що е отворено  Shocked
Не съм за единя лев ... просто ми се струва че са еднакви почти пюренцата. Аз успявам да си набавям чат-пат хип с 50% намаление  Crazy  и въпреки това не мога да твърдя че хип са най добрите!
Та в тоя ред на мисли едва ли високата цена идва от това къде са расли, кво са пасли ... просто явно са турнали по-висока цена за да си мислим,че купуваме качествено папане....
Гадамер, като си дойдеш правим среща в Младост, но в различен ден от тази в студ.град  Sunglasses че ще ходя и на двете.
МОМИЧЕТА благодаря ви  Hug Много ме успокоихте!!! И аз не мислех, че Вики е дебел,но ... като рече доки - Нали се сещате,че повечето болести идват от наднорменото тегло ... И ми се сви душичката
Ползвам няколко неща на Клоран за Вики и съм доволна. Явно си е до човек ....
Аз утре май ще ходя на бейн-бол /божеее, така ли се пише????/ Пожелавам ви спокойни и щастливи почивни дни  Heart Eyes
Утре да пиете по едно кафе за нашата половин годишнина. Леле, как лети времето и малките съкровища пораснаха ... Да са ни живи и здрави!!!!!

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 12:55 от TALI1

# 296
  Дескааааа, завиждам ти за командировката! Ако колежката ти напусне - пиши  Twisted Evil! Първа пушка съм, да знайш  Wink! До сега само стоки съм експортирала, ама то живо или умряло се ша го изпратим в чужденецията  Joy! Хайде, весело да си изкараш, че и заради нас  Mr. Green!
  За спането - ние спим с потник и отгоре гащеризон - пижама  и го завивам с одеало от тия старите / на тати бебешкото одеалце  Laughing/.
  За крема - аз мисля да взема на Себа Мед! Имам една брошурка за техните продукти и мисля да ги пробвам! Баткото на морето го мажа с фактор 30 и почти не му се променя цвета на кожата, а той по принцип е много бял  Peace!
  Креми и Соня и двете ми имате телефона, а не се обаждате като идвате към Младост  Naughty! Ша взема да се разсърдя  Crossing Arms!
  Соня, вие вчера по кое време ходихте на консултация, че така сме се разминали? Ти утре на пейнтбол ли си-мацането с топчета с боя  Mr. Green?
  За среща другата седмица съм ЗА! Дано Бу вече да е здрав та най после да ни ваксинират  Praynig!
  Мацки, преди малко пробвах Боил да пие Ентерол от шише-пълен провал! Хем беше и гладен! Изцедих му в устата 10 мл. преди да вземе да протестира по-бурно! Забелязах, че въобще не е наясно какво да први с биберона на шишето  ooooh!! Как ще пием вода лятото не съм наясно  Tired!!!
  Приятна разходка на всички! Ние излизаме   bouquet!

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 13:11 от benighted

# 297
  • у дома...
  До сега само стоки съм експортирала, ама то живо или умряло се ша го изпратим в чужденецията  Joy!

Рени, с теб сме колежки явно, та аз все си мисля че човек по-лесно ще изпратиш у чужбинско, отколкото  с тираджия да се разбереш....

За пюретата - на "Мандев" съм сигурна че са без консерванти, щото вече изпуснах едно пюре да се вкисне, а беше изкарало само 36 часа отворено.

# 298
мами, хайде някой да пусне тема- аз се отказвам, защото хем ми е сложно с толкова много картинки, хем тръгвам на работа и не мога да я обновявам ако се наложи...

Да се изкажа и аз -  Хип са хубави пюрета, спор няма, но все си мисля, че се спекулира с цената- първо-не вярвам, че нсямат консерванти, нто, че са правени от зеленчуци расли в австрия- то на пюрето си пише произвездено в унгария. Но да ви кажа малко скъпичко излиза да е само на Хипп- сега яде  по малко и може, но после като започне по пюре, пюре и половина на ден- на мен ми идва в повече- естествено не бих дала боклуци на детето си и ако няма алтернатива ще купувам- за това питах за въпросното овко. Но и друго трява да си призная- като гледах Ран не съм чела по форумите и с чиста съвест съм му давала Ганчев и не само, че ги папкаше като обезумял, но и не е отказвал нищо след това. Но пък аз не виждам и нищо лошо в солетите и млякото с бисквити след 8- 9 месечна възраст. Въпрос на разбирания...

Гадамер, Ран беше същия цицоман- но като поотрасна започна да приема шише- може и с вас да се получи така докато заминнете в Рим- пробвай я

# 299
Цвети, аз бих пуснала тема, ама ... Embarassedнезнам как, пък и да знам, кой знае какво грозно ще стане първото страничЕ ooooh!
Леле, ако няма кой да я пусне КВО ЩЕ ПРАВИМ бе мацки\!!!нЕма ли да пишеме повече newsm78 newsm78 newsm78
за пюретата аз не вярвам да лъжат че Хипп е без консерванти..Но действително трудно се развалят. Може пък да е такава технологията на стерилизация, знам ли?
за бисквитите и солетите.
давала съм на каките като са били вече със зъби и нищо не им е имало..Кисело мляко са пили след 3-ти месец и то със захар, ама кой ти е знаел такива АКБМТТСТАЕ newsm78 Sick #Crazy newsm78 и незнам кви си още диагнози и това за глутена е било неразбираемо за Педитата тогава, камо ли някой да е информирал нас майките. Казваха ми бисквита, хляб и аз съм давала, казват мляко със захар и - давам...Ох, мале....еми са кво да направя...така е било по соц-а..
Ние се разходихме в квартала между летящи найлонки и така ме заболяха краката от ходене, че макар че Дани спи, реших ..и се прибрахме. Той все още спи в антрето в количката...Свалям кг с ходене, но корема така ми виси, че незнам кво ще го правя- Антицелулитния масаж има ефект и с нетърпение си чакам часовете за него. утре пак съм на линия ... Hugще докладвам колко съм свалила накрая..
Муцета гледате ли ония "вип-ове" от ББ???

Общи условия

Активация на акаунт