Отговори
# 90
Жени, стискам палци и аз!!! Praynig Praynig

# 91
  Жени, стискам ви палци бързо да се излекувате и двечките  Praynig  Praynig Praynig! 
  Момичета, нали се разбрахме, че няма да си честитим месечинките  newsm78? Аз само исках да ви почерпя заедно с Великденското ми зайче  Mr. Green!
  Ние се прибрахме за малко от разходка, колкото да си оставим козунака и да сменим пампата и пак излизаме  Mr. Green!
  santangela, с Бу като имахме разтройство преди 2-3 месеца, аз пиех Ентерол и чай от шипки и на него акото му беше ОК! Явно минаваше с кърмата и не се наложи да му давам директно Ентерола, а чай е изпил 2-3 лъжички!
  Стискам палци на всички болни скоро да се излекуват!
  Миленче, забравих нея вечер да ти звънна  Embarassed, а после Вали реши, че е по добре да я подаде директно в данъчното, та така  Mr. Green! Е, то не пречи да ти имам телефона за всеки случай  Wink!

# 92
Ейнджи, дано всичко с вас да е ОК!! Бързо да се възстановите!!! Praynig Peace
На всички, които имат някакъв проблем искам да пожелая да се разреши най-бързо и да си изкараме един весел Великден!!! изпълнен с много надежда и любов!
Аз, както вече знаете днес бях на втора антицелулитна и на кола на скрития ъгълник.. JoyМного съм доволна и от двете. От първото имам ВЕЧЕ ефект на корема особено. А ми предстоят още 19 процедури..живот и здраве. Ще направя и лек тен в новия солариум на мойта дружка, която се справи перфектно с ноктопластиката и горещо ви я препоръчвам!!!Ноктите са късички, ще ви пусна снимки като мога, и въобще не ми пречат!..

# 93
  • sofia
Болните бебоци и мами да се оправят по-бързо.
Аз утре ще боядисвам яйца. А козунак едва ли ще смогна да направя.
Тези термо-лепенки ги ползвам за спуканите при варенето яйца, а другите ги боядисвам

Ние успешно се захранваме. Яде тиква, картоф и морков. По половин бурканче на Хип, не иска повече и си дояжда на цица. После мисля да му дам ябълка и круша.
Научи се да пърди с уста smile3534 и всичко омазва с пюре или подгизва от плюнки.

Ох, Роси, аз заради тези гнусни болести спрях баткото от ДГ и при нас е весело Crazy, ама вече сме повече време навън.

# 94

Целувки и на теб и дано се оправиш скоро. Praynig  bouquet

# 95
Здравейте  Grinning
момичета , благодаря за отговорите Hug, размина ни се антибиотика Peace кашлицата отшумява и дано изчезне напълно Praynig

AngelEyes - бързо възстановяване Praynig  bouquet
Яйцата и козунаците са страхотни Joy БРАВО Grinning
Желая ви весел и щастлив Великден !

# 96
Най-после намерих малко време! Утре заминаваме за празниците към Пловдивския край - при родителите на мъжа ми, всъщност и мойте мама и тати ще са там, така че ще се съберем голям отбор с две бебета начело - като братовчеда на Алекс е на почти 3 месеца  Mr. Green
По този повод днес събирам багаж, подреждам, разреждам и пак наново сакове и чанти  ooooh!
Не ми остана време за месене на козунак, но пък направих една форумска торта с кисело мляко. Много е лекичка, а и бързо се прави, точно като за нас  Mr. Green ето тук съм я снимала да я видите, пък като я разрежем пак ще снимам и покажа - http://snimka.bg/album.php?album_id=87120&photo=9

AngelEyes, надявам се бързо да се възстановите и да сте здравички за празника!  Praynig

И тъй като тези дни няма да имам достъп до интернет - пожелавам на всички весел и незабравим Великден с малките слънчица !  easter easter easter

А сега лека и спокойна вечер!  smile3524

# 97
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС!!!ХУБАВ ДЕН!!!
На тези като мен, които не са боядисали яйцата, приятно забавление и украсяване!
Аз ще сръбна едно кафенце и слагам да се варят!!! Ще снимам резултата! Още козунаци не съм купила, но и това ще стане днес!
ЛЕК, слънчев и хубав ден на всички НОЕМВРИйски маймунки!!!!  bouquet  bouquet

# 98
    Здравейте,мили момичета  bouquetАз се загубих тези дни,защото компютъра ни пак нещо се скапа Confused и едва снощи го взехме от ремонт.Предполагам,не съм ви липсвала много WinkА вие на мен-да Hug
    Вече сме на Великденска вълна easter easterТози празник за мен,заедно с Коледа,ме изпълват с най-много емоции,чувствам се особено на тези дни,и може би не само защото съм вярваща,но и ги свързвам с много мили детски спомени....Баба ми/Бог да я прости/,беше много набожна и ходеше винаги на църква;особено почиташе Великден,и всяка година,може би в продължение на 20-22 години редовно ходехме с нея от четвъртък до събота на литургия;за съжаление,от 2-3 години не стигам до храма в тези вечери...
   Всъщност,отплеснах се.... ooooh!
   Аз днес ще боядисвам яйца с майка ми Wink,а на козунаците тя им е майсторка-по-късно ще ви пусна снимка-страшна е,но аз не съм наследила тези нейни умения Embarassed
   Със София сме добре-тя вече яде картоф,тиква,морков... newsm78 и май сме дотук-правя в най-различни комбинации-давам вече по 40 гр.,а останалото-АМ.Да не говорим обаче какъв зор е докато я нахраня-то не е въртене,пръхтене,в резултат на което пюрето излиза от устата й и хвърчи по нея и по мен....кротва се едва когато й тикна шишето с мляко LaughingКарил,аз избързах/сякаш ще свършат/ и купих няколко пюренца на ХИПП/досега й правя домашни/,включително и тиквички с картоф newsm78-ще видим дали ще го яде,щом Дани не го е харесал.....
    Angeleyes,оздравявай бързо,мила Hug Hug Hug
    Jenny   newsm59-ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И САМО УСПЕХИ ДА ТЕ СПОХОЖДАТ!!! Още нещо щях да казвам,ама ..... newsm78,хайде,ако се сетя,по-късно ще се включа пак.
   Приятни разходки на всички,които решат да се възползват от хубавото време  Nature Sunny
   Целувки на всички майчета и бебчета lovekiss

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 10:04 от Sophi

# 99
Jenny_b, честит рожден ден! Много щастие, късмет и любов ти пожелавам, много да те радват и обичат твоите мъже!!! И успешно доприключване!

# 100
На болничките желаем бързо оздравяване и весели празници.  Hug

На рождениците, много здраве и любов.   bouquet

Днес с щерката ще месим козунак, ако остане време, като гледам какво слънце е навън. Grinning

А това са моите щурачета.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121573

На моята бебка, за моя най-голяма изненада, тиквичката й хареса. Всичко си е до дете. Иначе на мен това пюре ми се струга голЕма гад. Но щом го папа- хубаво.
Хайде, засега чао

# 101
  • у дома...
Здравейте и от нас  Simple Smile

Честит празник на всички рожденници!

На Ани досега от зеленчуковите пюрета и харесва всичко което съм и направила - дори и омразното на всички картоф с тиквичка Shocked Най-много обаче май и харесва карфиол с картоф. Обаче виж плодовите са друга работа - това праскова, това кайсия, това круша - НЕ Naughty стиска устни и до тук! А и много силна е станала в ръцете - хваща и не пуска... Май ще става разбойничкар на мама хулиганката!

Сега я чакам да се събуди и хващаме пътищата...

Лек и слънчев ден на всички!

# 102
Честит рожден ден, jenny_b! Бъди здрава, щастлива, обичана жена и любяща мама!

Честит професионален празник, Мария! Бъди здрава, бъди всеотдайна...
бъди човек с голямо "Ч"!

Слънчев ден и много добро настроение на всички! Hug

# 103
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жени Честит Рожден Ден !!!!!

Охх, аз тия дни нямам никакво време да пиша, само прочитам набързо и това е. По цял ден сме навън в Сливен -много хубаво си прекарваме, градът е страхотен, времето също, децата и те, и възрастните също - а бе направо идилия. Досега цял ден боядисвам яйца и станаха страхотни - използвах три вида бои - едните с кристали, едни като желатин с които се рисува по яйцето и едни обикновенни, които украсих с лепенки. По-късно ще ви пусна снимки да видите, много си ги харесвам.

Личи си, че е празник - няма почти никой във форума. Вчера прекарахме Ема под плащеницата в църквата - малко минахме с лазене на четири крака, ама нищо.

# 104
  • Ботевград
Честит празник на Jenny_b

Ейнджи, дано вече със болести и гадости да не се срещате  Praynig

Мишенце, яде ми се от твоите козунаци, страшни сааааааа  Hug  bowuu   bouquet
Весели празници на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт