Ивиче - ама сме хубави... /снимките/ Ще се радвам да се увеличи компанията ни за разходки!
Сия - ти една руса мама ли си, голямата ти дъщеря също ли е русичка? /някакви такива спомени май ми се мотат... Мишенце - страхотни козунаци!!! Браво на теб!
Направо и на мен ми се прищя да омеся, ама май ще се въздържа... Благодаря за рецептата - все пак ще си я препиша, за всеки случай.И ние вчера боядисахме яйцата, ама няма да мога да ги покажа, че апаратчето не е при нас. Само да кажа, че идеята за восъка беше неуспешна - той трябва да е постоянно разтопен, пък и трябва някаква тъничка пръчица - с клечки за зъби не става; много бързо засъхва, т.е. трябва бързо да се рисува... Друг път няма да взимам. Но пък желатиновите бои със седефен блясък са страхотни!
Бубалинче - лек път и весело изкарване на празниците! И на мен Пловдив ми е много любим... страхотна атмосфера има!
Водих и Йоана на УНГ - оплака се от ухобол /пак/ - и сега ще си я гледам в къщи до 16-ти - тогава е на контролен преглед, и д-рката каза че ще я прати после на физиотерапия, че нейните хреми-болни уши са почти постоянни... Та така
, сега съм с двете момиченца в къщи - купон!!!Карил - честно казано направо се комплексирам като чета на какви нещица ходиш... аз за един триъгълник се чудя как да го направя...

...чакам малкия господар да се събуди и излизаме на разходка!
и весел празник! 

Че това да те боли ухо или зъб е най-гадната болка! 

Има няколко позиции на гръбчето и може да стане чааак като кошчето за колата. Коланите са мекички ... Вики се чувства добре вътре
Ей така както ми спря косопада - изчезна и целулита ... Ходя понякога при един масажист, питах го дали ще има ефект от анти-целулитен масаж. Той взе, че ми каза че много, ама изключително много рядко има ефект от тези масажи ... И така...
! Ама такава съм си - сакън да не нацапа
! Направо ми останаха очите! Аз откак сме женени с мъжо се каня да замеся козунак, но все отлагам!
Ама нищо, сега вече като ви видя направо при вас ще дойда, да не се изненадате.
.
,леко и безаварийно
да се оправят бързо и да посрещнат един от най-светлите празници с

,но за това пък си имам хубаво Великденско кътче ето споделям го с вас: