МБАЛ Надежда - тема 26

• 13 621
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, може ли да ми кажете актуални цени за раждане, като раждах 2022 платихме 2700, като тогава и естествено и секцио си бяха на една и съща цена, бях в двойна стая. Цените още ли са еднакви и за естествено и за секцио, колко се доплаща за единична стая?

Към месец август - за естествено раждане платих 2950 лв., с епидурална упойка. Бях в двойна стая. На пръв поглед не е никак малка сумата, но честно казано всяка една стотинка си заслужаваше за отношението, което получих.

# 241
# 242
Имате ли лични или от познати отзиви за д-р Павлова как се справя с проследяване на бременност с тромбофилия и бъбречни проблеми?

# 243
Др Павлова е страхотна , но трудно се намират часове за нея, ако имате шанс да се доберете до нея , въобще не се чудете.  За мен най -добрите лекари са Павлова за проследяване на рискови бременности и Патрикова за фетална.

Имате ли лични или от познати отзиви за д-р Павлова как се справя с проследяване на бременност с тромбофилия и бъбречни проблеми?

# 244
За проследяване на бременност др.Бутева как е?

# 245
За д-р Павлова е трудно да се говори. Най- отдадения и прекрасен доктор. За съжаление, ако не сте препратена от репродуктивните към нея, не приема нови пациенти.

# 246
Може ли малко разяснение, какво ще рече вип пакет малък, голям и т.н. Това ст. 1 и 12 стаи ли са и какво представляват, единични ли са, каква е разликата между тях?

# 247
  • Благоевград

Аз съм с тромбофилия и бъбречни проблеми, правех кризи по време на бременността и препоръчвам с 10 ръце доктор Михайлович за проследяване.

# 248
Здравейте  резултати от микробиология за колко време излизат?правих в четвъртък
и все още няма

# 249
Здравейте! Искам да попитам за записване на ЖК задължително ли се плаща пакет?
И ако да - по колко прегледа са включени вътре?

Четейки описанието на малкия пакет, оставам с впечатлението, че са само около 3 прегледа между  12 и 24 г.с. Ако имам нужда от повече, допълнително ли се заплащат?
Насочила съм се за проследяване при д-р Михайлович и обмислям да отида на първичен опознавателен преглед при него и след това, ако има възможност, да се запиша през Регистратура за ЖК. Това ли е начинът? В момента съм 8г.с.
И последен въпрос - бих искала ФМ да я направя другаде, а не в Надежда, това проблем ли е?

# 250
Отидете на преглед и питайте, аз се записах при нея още в 12гс. С тромбофилия съм, но тя работи с д-р Паскалева, от която съм много доволна. За Павлова съм със смесени чувства - не винаги пуска изследванията от разширения пакет, докато не я подсетиш, някакси не обяснява, ако не питаш и аз си следя нещата и питам като ходя при нея, за да не изпусна нещо важно. Оставя ме сама да преценя дали искам естествено или цезарово сечение, което ми е трудно, но още не съм и влязла в 35 седмица да видя дали бебето ще се обърне. Не съм раждала при нея и не зная как действа, за сега имам наблюдения с проследяването само. Иначе е спокойна и много приятна.

# 251
  • Melmak
Здравейте! Искам да попитам за записване на ЖК задължително ли се плаща пакет?
И ако да - по колко прегледа са включени вътре?

Четейки описанието на малкия пакет, оставам с впечатлението, че са само около 3 прегледа между  12 и 24 г.с. Ако имам нужда от повече, допълнително ли се заплащат?
Насочила съм се за проследяване при д-р Михайлович и обмислям да отида на първичен опознавателен преглед при него и след това, ако има възможност, да се запиша през Регистратура за ЖК. Това ли е начинът? В момента съм 8г.с.
И последен въпрос - бих искала ФМ да я направя другаде, а не в Надежда, това проблем ли е?

Това включва основния пакет. Не е задължително да го заплащате. Аз го заплатих. При нормално протичаща бременност прегледите са 1 път месечно. Ако желаете да заплатите пакета, като минете вече в 12 седмица го заплащате на каса и лекаря ви назначава изследвания и тн.
За фм не знам дали е проблем да се прави на друго място.

# 252
Разбира се, че не е проблем ФМ да е на друго място.
За пакетите- и аз ги платих, просто ако не платите пакета, прегледите и изследванията, които се назначават ще ви излязат по- скъпо.

# 253
  • София
Здравейте! Знаете ли дали в аптеката на болницата имат налични противогрипни ваксини?

# 254
Здравейте! Знаете ли дали в аптеката на болницата имат налични противогрипни ваксини?

Може да им се обадите и да ги питате: Аптека Орфей болница Надежда - тел. 02/4235517; 0885103017. Аз винаги им звъня, ако искам да проверя за някое по-специфично лекарство Blush

Общи условия

Активация на акаунт