МБАЛ Надежда - тема 26

• 25 503
  • 556
  •   1
Отговори
# 540
2019г също не съм доплащала за тази инжекция, сложиха ми я и никой нищо не ми е казвал, платих си цената на раждането, нито стотинка повече. Ще видим тази година как е.

# 541
И аз не съм доплащала за тази инжекция след рaждането. Родих ноември 2025. Платих си само тази, която се бие по време на бременността в 28 седмица (заради предишен аборт).

# 542
  • Melmak
Имате ли представа каква е цената на RSV ваксина?

# 543
Здравейте,
Насочиха ме към Надежда, за консултация с др. Павлова-Масларова и съответно др. Кавкова (техния кардиолог) във връзка с предишна високорискова бременност и желание за нова.
За Масларова имам препоръка, но кардиоложката не я познавам. Дали някой има опит с нея ?
Питам, защото се колебая между Надежда и Майчин дом, но след случилото се ми е трудно вече да се доверя.

# 544
Аз съм при д-р Павлова, но съм със смесени чувства. Водя се високорискова бременност, но не мога да кажа, че се чувствам много спокойна в неините ръце, не знам....ще мисля дали да не се преорентирам. Ти по какви показатели си с високорискова? А, сега прочетох, че питаш за кардиоложката. Нямам опит с нея.

# 545
Здравейте! Днес следящото ми АГ ми звънна и ми каза, че са преместили секциото ми за друга дата, без причина, някой си решил да го махне от графика. Пълен шок.. за раждалите скоро, колко време преди деня за прием пращат СМС с часа?

# 546
Аз съм при д-р Павлова, но съм със смесени чувства. Водя се високорискова бременност, но не мога да кажа, че се чувствам много спокойна в неините ръце, не знам....ще мисля дали да не се преорентирам. Ти по какви показатели си с високорискова? А, сега прочетох, че питаш за кардиоложката. Нямам опит с нея.
След прееклампсия съм и след при като предишната бременност си пострадах основно от много известна АГ, вече не знам къде да ходя и към кого да се обърна.
Засега трябва да мина при тази Кавкова, която ме наплаши допълнително и не беше положително настроена.

# 547
Включвам се по въпроса с резултатите от БХС, днес си ги получих аз на междинната фетална. Дават си резултатите.

# 548
Момичета следя бременноста си в надежда, но не сме от София а ми се иска другата седмица да изляза болничен, за две седмици, дали имат практика за издаване на болничен без да отидеш на преглед, защото следващата ми консултация е чак на 09.02

# 549
Момичета следя бременноста си в надежда, но не сме от София а ми се иска другата седмица да изляза болничен, за две седмици, дали имат практика за издаване на болничен без да отидеш на преглед, защото следващата ми консултация е чак на 09.02
И аз имах този казус, но трябва да минеш на преглед. Аз бях излязла 3 дни болничен от ЛЛ докато ми дойде часа за прегледа и при прегледа ми издадоха от там болничен. Попринцип и ЛЛ може да ти издава до 14 дни болничен.

# 550
Трябва да минете преглед, не издават болничен без.

# 551
В Парадайс в медицинския център има ли лаборатория?

# 552
Да, има

В Парадайс в медицинския център има ли лаборатория?

# 553
Септември 2025:
Без епидурална упойка: 1525 евро
С епидурална упойка: 1665 евро

Здравейте! Това цените за неосигурените ли са? Какви са за осигурените?

Видях, че е отговорено на въпроса дали в тази сума влиза и престоя, храната, неонатология. А да попитам, при удължаване на престоя, заплаща ли се допълнително?

# 554
Може да видите цените в сайта:

https://nadezhdahospital.com/polezna-informacia/cenorazpis/

Вашият престой се заплаща, за детето не.

Общи условия

Активация на акаунт