Кей-поп не е просто музика - 5

• 5 200
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъжно ми стана. Това риалити е снимано 2022 г., половин година преди смъртта на Мунбин.

А ВИ отпътува за Седмицата на модата в Париж. Още смилам факта, че от 86 кила в армията, вчера удари кантара на 66.  doh  Ето, и дрехите вече направо му висят. Wink

Малко музика да пусна.
Ей тези много ми харесаха със звученето си малко като ретро к-поп, т.е. като първо и второ поколение.

Това също много ми допадна. Напомня ми някои от песните на BTS.

Ето една песен за на Джили сдуханото настроение. Песента е много хубава - https://www.youtube.com/watch?v=ZAjFdS0BVXM
Както и това, малко в R&B стил - https://www.youtube.com/watch?v=KVpRhLIVtP8

Както много хубава е и още една песен от ОСТ-а на текущия Минкин сериал. Напомня звученето на сериал от серията с Джеймс Бонд.

И за да не заспите, докато слушате всичко горно -

# 271

Днес скромно, защото не ми се тършуваше из нета. От новите нищо не харесах. Още съм бясна, след челния сблъсък с една "новоизлюпена изкукуригала фенка на BTS". Определено в днешно време воденето на спор с факти е напълно безполезно.

# 272
  • Русе
Профи, и на мен ВАЕ173 ми харесаха! Може да са ретро, но имат не само ритъм, а и музика...Simple Smile
ВИ е смъкнал 20кг? А, стига бе?! Аз 2 кг трудно свалям...Почнали са яки репетиции.
Дани, а какво кукурига новоизлюпената фенка на БТС? Тази новина не е стигнала до мен...

# 273
Уйни, не става въпрос за спор ,тук в мама, а за такъв във "всезнаещия фб". Там някаква "новоизлюпена изкукуригала фенка на BTS" пишеща се модераторка и вече си въобразяван ,че всичко знае и не трябва да и се противоречи. Та, историята. Излиза ми във фида едно съобщение за филмите на БТС и отдолу в коментарите постната тази снимка
До тук добре, само че въпросната нова фенка въобще не е разбрала от филма ,че това са предположения на феновете за бъдещото турне?! И от долу още коментари от типа аз вече се готвя да купувам билети за еди коя си дата и еди кой си град?! Ама как ще купуваш като даже няма обявени официално от БТС дати и градове за турнето.
Ето тук още едно предположение

А тук даже и сетлист има на бъдещите концерти https://btssetlist.com/bts-world-tour-2026-country-list/?!
И тук аз се намесвам и казвам, че тази информация е недостоверна и че трябва да изчакат информацията ,която ще бъде публикувана на техния официален сайт и на други техни официални платформи, преди да твърдят каквото и да било и да тръгнат да купуват билети, ако въобще успеят, понеже знаем какви са огромни очакванията на АРМИ. Та те даже и идея си нямат колко трудно ще бъде да си купиш билет за тези концерти, даже аз се чудя дали ще успея въобще да си купя! И съответно въпросната "нова фенка" се нахвърля върху мен с обяснението как аз нищо не знам и не разбирам?!?!? Та това е накратко историята ,която ме вбеси.

# 274
  • Русе
Ами...сечеш й бизнеса, Дани! Joy Как няма да подскача?!
При младите нови певци, които се притесняват на сцена, има такова "успокоение": Мисли си ролята, пей и си представи, че го правиш на полето пред тикви. " Е, ти не си била от този вид зеленчук, затова се е подразнила.
Аз също като теб смятам, че цялото инфо за предстоящи концерти трябва да излезе от официален източник, но някои много запалени като нищо ще се вържат.

Общи условия

Активация на акаунт