Кей-поп не е просто музика - 5

• 13 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Успяхте ли да си починете уикенда и да напазарувате подаръци. Аз изоставам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Това са едни от младежите, които бяха миналата година в България.

Ето и един приятен коледен бекграунд.

И една хореография за десерт.

# 496
Трейлър за еп.3 и 4 на AYS2
  Замислих се, дали мога да летя така , май няма да мога , много ме е страх от високо. Със самолет нямам проблем, обаче това е друго, дори от нашта тераса не смея да гледам надолу много-много Simple Smile(живея на осмия етаж)

# 497
Аз и от петия не мога да гледам вече. Как съм простирала прането едно време, не знам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам дали харесах днес нещо.
Ето извадка от един китайски албум.

https://youtu.be/4zDWi1rczrM?si=BX4siT52YVQZp8sE

Интересен глас.

За десерт коледно.

# 498
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
----------------------------
Нямам много време за музика тези дни, но няма как да не отбележа спечелените от Стрей Кидс 8 приза на миналите преди дни награди ААА 2025.

----------------------------
Ето и останалите наградени -

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 08:43 от profi_1

# 499
Време за награди, честито на спечелилите 👍

Топ тен кпоп албуми на 2025 според Билборд , 3ти Джимин със соло албум от 2024 без никаква промоция , докато той е в казармата, постижение е откъдето и да го погледнеш 👏👏👏

И защо го няма албума на Rose , много го харесвам 🩷

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 12:59 от araselia

# 500
Може би не го броят за кпоп, Ари.
Профи, гледах ги аз трите А, голям смях падна.

Нещо нямам вдъхновение днес.

И зимна балада, поради липса нова коледна песен.

# 501
Редактирано.
------------------------------------------------------------
Джей Хоуп за ELLE KOREA

С тези му навици, нямам нищо против да дойде малко у нас. Joy

Опитвам се да си наваксам с два сериала и съм избутала музиката на заден план. Все пак не разполагам с толкова свободно време, че да огрея на всички фронтове.

----------------------------------------------------------------
И Куки за Ролинг Стоун
https://x.com/RollingStoneUK/status/1997986772534407203/photo/1

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 08:42 от profi_1

# 502
Появи се Ролинг Стоуна Hug

Аз пък рязко се развеселих от тази песен, нищо, че не е никак какъвто и да е стил, който бих слушала.

Рокче

Една по-интересно.

И нещо за лека нощ.

# 503
Аз пък рязко се развеселих от тази песен, нищо, че не е никак какъвто и да е стил, който бих слушала.
Този стил се нарича корейски трот, нещо като нашите евърглийни.

Цитат
Корейският трот (teuroteu) или ppongjjak е най-старият популярен музикален жанр в Южна Корея, известен с характерния си двутактов ритъм, емоционален вокал с вокални паузи и прости, достъпни текстове за любовта, загубата и живота, съчетаващи корейски фолклор с японски енка и западни стилове като фокстрот, от който получава и името си. Той възниква по време на японския колониален период (1910-1945 г.) и остава популярен, като напоследък преживява възраждане благодарение на съвременни артисти и телевизионни предавания, свързвайки поколенията с носталгични, но еволюиращи звуци.

# 504
Благодаря, Дани. Grinning Утре ще пуснат още билети за P1H, ако искаш да видиш.

Днес ми се падат основно от приспивните. И без това е време за лягане.

Какво ще правим без коледно.

# 505
Редактирано.
----------------------------------------------
https://x.com/CHANEL_JP/status/1999026366675566593/photo/1

---------------------------------------------
HYBE влезе в редиците на „Голямата четворка“ на световния концертен пазар.

Според наскоро публикувания „2025 Boxscore Year-End Report“ на Billboard, HYBE са регистрирали приходи от турнета в размер на 469,2 милиона долара през последната година (1 октомври 2024 г. – 30 септември 2025 г., същият период по-долу), класирайки се на 4-то място в категорията „Топ промоутъри“. Това е покачване с пет позиции в сравнение с предходната година.
Този растеж е подкрепен от дейността на изпълнителите от лейбъла HYBE Music Group. Сред четиримата K-pop изпълнители, включени в годишната класация „Топ турнета“, трима принадлежат към лейбълите на HYBE Music Group. Водещи изпълнители като J-Hope от BTS, SEVENTEEN и ENHYPEN, заедно с Jin, TXT, LE SSERAFIM, BOYNEXTDOOR и &TEAM от BTS, проведоха общо 213 концерта, привличайки публика от приблизително 3,3 милиона души.
Забележително е, че SEVENTEEN (Pledis Entertainment) успешно завършиха мащабно световно турне, включващо стадионни концерти в Северна Америка, привличайки около 964 000 посетители. Приходите от турнето им достигнаха 142,4 милиона долара. В момента тяхното SEVENTEEN WORLD TOUR [NEW_] е в ход с 29 концерта в 14 града по целия свят.
J-Hope (Big Hit Music) демонстрира силно присъствие с първото си самостоятелно турне HOPE ON THE STAGE. Турнето му, проведено в големи градове по света, включително стадион BMO в Лос Анджелис, привлече над 500 000 фенове и генерира приблизително 80 милиона долара приходи.
ENHYPEN (Belift Lab) спечелиха 76,1 милиона долара от 25 концерта. В допълнение към разпродадените си участия в САЩ и Европа, те постигнаха важни етапи с изявите си на стадион „Аджиномото“ в Токио и стадион „Янмар“ в Осака. Те са признати за утвърдени световни топ артисти на турнета само пет години след дебюта си.
HYBE заявиха: „Нашата стратегия „Многодомна, многожанрова“, която се фокусира върху креативността на артистите и преживяването на феновете, се оказва конкурентно предимство на световния пазар. Ще продължим да представяме изключителни изпълнения на различни изпълнители от лейбъли, за да вдъхновяваме феновете и да създаваме нов модел на растеж за музикалната индустрия.“

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 08:53 от profi_1

# 506
  • Русе
Jillian, аз съм от по-старата генерация и ми хареса парчето на All 41 "Holding on" - има музика .

# 507
Профи, Шанел удариха джакпота

Ей ги момчетата в пълен състав 💜, денс практикуват

И специално за теб и за мен 😉 селфи от твоя човек 🥰

# 508
  • София
Ето нещо коледно и от мен. Не е ново, но е весело.

# 509
Ари, този ми е №2 Laughing , аз имам седем човека.Stuck Out Tongue Winking Eye
Баш №1 нищо не е пуснал.

Нещо не коледно, промъкнало сред масово коледните предложения.

Общи условия

Активация на акаунт