Кей-поп не е просто музика - 5

• 13 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Джили, много ми хареса правилната песен на Минхо Simple Smile Вчера реших, че нещо съм забила и не ви разбирам какво си говорите с Профи Simple Smile
Дъщеря ми се записа на Кпоп танци при истински кореец. Много яко танцува. Но им стопява лагерите. Трудни хореографии и много натоварване. И много Стрей кидс Simple Smile

Момичета, аз след днес се отдавам на заслужена почивка и няма да влизам често във форума, затова искам да ви пожелая весели празници, изпълнени с много топлина и уют. Да се насладите на прекрасни почивни дни и много хубава музика.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 16:02 от Ahoney

# 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хъни, браво на дъщеря ти. Hands Thumbsup

Като каза Стрей Кидс, на 17 декември групата официално обяви дебютния си музикален концертен филм „Stray Kids: The dominATE Experience“, който ще се появи по кината по целия свят през 2026 г., включително прожекции в IMAX®. "Филмът запечатва незабравимия, разпродаден концерт на dominATE на стадион SoFi. С първия си концертен филм Stray Kids продължават да разширяват глобалното си въздействие, превръщайки рекордното си турне в пълномащабно кинематографично събитие. Очаква се скоро да бъдат разкрити повече подробности, включително дати на излизане и информация за билетите."

Междувременно ELLE Korea пуснаха снимките на Куки за списанието, както и кратък трейлър.
Снимките са от преди ринопластиката му.
https://www.instagram.com/reel/DSO6MI3AHLr/?utm_source=ig_embed

Има и още, ама гледам да не прекалявам. Joy

# 527
# 528
Редактирано.
------------------------------------------
От най-големите хитове на годината до наистина красивите балади и най-добрите бопове като цяло, Billboard, в сътрудничество с Billboard Korea, представя 25-те най-добри K-Pop песни за 2025 г., избор на екипа.
https://www.billboard.com/lists/best-kpop-songs-2025/hearts2hearts-style/
Е, определено не бих ги поставила в този ред, някои бих махнала и бих сложила други. Но това е изборът на екипа на Билборд, не моя. Laughing

Куки, ВИ и Джин в караоке-лайв + много смях и малко алкохол за настроение.

Тук е с неорязан звук - https://www.youtube.com/watch?v=QEO6KW-lzdY

----------------------------------------------
Джей-Хоуп озарява сцената с изпълнение на живо на "Mona List" в „It’s Late with John Mayer“. Перфектен финал на вечер, посветена на музика, спорт и часовникарство с Audemars Piguet.

И Казуха от Ле Серафим с изпълнение на SNY
https://www.youtube.com/watch?v=NNVrPEZl0o4

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 11:11 от profi_1

# 529
Профи, много ми е смешен Ви как говори 😂 Изобщо подпийнали са такива комици 👌 , само Куки главно слуша , него алкохола го умълчава явно 😂

С тая класация пък хич не съм съгласна, особено с първото място.

# 530
  • Русе
ЕХО май дават сериозна заявка за завръщане, като на  „2025 Melon Music Awards“ са представили новата си песен „Back It Up“. Защо , обаче, в състава не видях Чен и 10-я ни Принц - Бек?
Ако сте го коментирали, се извинявам! Не успявам да ви следя...

# 531
Дани, добре дошла. Добре ни засили с коледните. Hug Пожелавам ти решението на живота да се реализира супер прекрасно.
Хъни, кажи ми, че дъщеря ти ходи в неделя на танци. Heart Eyes

И на мен ми се появи във фийда този лайв. Голяма веселба за феновете.

За Стрей кидс бих отишла на кино, ама едва ли някой ще го "донесе' насам.

Нямам нещо специално днес за споделяне.

# 532
Ау,  'Never Better' много, много ми хареса. Heart Eyes

Уин, от ЕХО трима - Бекхьон, Чен и Шумин, се съдиха с компанията SM Entertainment и засега май няма да участват в общите проекти на цялата група.

# 533
# 534
Дани 💜

И за още настроение предколедно лайв на мойте хора , как мина времето , отслужиха и всичко е пак същото, сякаш не са се разделяли . Толкова е хубаво да видиш , че има неща, които не се променят , че има истински отношения, приятелство. Дори да не броиш музикалната кариера като група . Много ме радват BTS , много надежда ми вдъхват 💜

# 535
  • София
Джили, да в неделя ходи, а когато има и в петък. Да не ходиш и ти там?
А вие писахте ли писмо до Дядо Коледа? Simple Smile

# 536

Тотално разочарована от този осакатен състав на ЕХО. Не е същото без CHEN,  BAEKHYUN и XIUMIN SadSadSad М....... им и на SM въобще да не бяха правили завръщане на групата.  Май още един скандал с Лей  се оформя...........

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 17:59 от Danifin1

# 537
Оо, коледни кпоп плейлисти. Идеално, ще тормозя децата. Мерси, Дани.
Хъни, много е сладка твоята щерка Hug Аз от миналата година съм съобщила на всички какво искам за Коледа. Ама нъцки..

За моите стей приятелки, ако сте пропуснали. Японските песни на СК винаги са специални и рядко ги чуваме лайв.

# 538
  • София
Джили, питах я вчера има ли на танците жена извън тийн възраст и тя каза, че има една русичка на около 30  предполагам, че си ти.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт