Кей-поп не е просто музика - 5

• 4 761
  • 248
  •   1
Отговори
# 210
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От вчерашната порция много си харесах Sunset.
От днешната много ми допадна In Me, а ми харесаха Misunderstood и на Treasure новата песен. Ако я нямаше смотаната рап част, щеше да ми хареса още повече.

# 211
И докато набързо проверявам какво ново на нашия хоризонт ,веднага излезе това като новина
и веднага ви я давам, ако някой много иска да ги види.

Току що ми излезе новина, че няма нужда да пътуваме до Лондон. Hug Само до Студентски град. На 6-ти февруари ще дойдат. Не знам как им слагат дати за концерти всеки ден. На 7-ми в Букурещ.

Приготвих си новия албум FTISLAND за слушане утре https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ll5i1M2zLlMZ8mBOfC6693 … =sD8QEQsq8jsLZatM

Чакам това:

Ето и един кавър от мен и отивам да спя. Утре видя какво ново друго.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 01:01 от Jillian

# 212
Редактирано!
-------------------------------------------
Stray Kids отлетяха преди 2 дни за Макао за церемонията по награждаването на TMA - https://www.youtube.com/watch?v=FMBWops0f78
Ето и изпълнението им там - https://www.youtube.com/watch?v=j3tI_uZ9xBk

---------------------------------------------
Джин отлетя за седмицата на модата в Милано.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 10:53 от profi_1

# 213
Здравейте, възползвам се от дългия уикенд уж за малко релакс, ама не се получи съвсем. Пускам какво си харесах в Ютуб с извинение, ако не съм го видяла във вашите постове.

Едно японско

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 16:19 от Jillian

# 214
BTS липсват 🥹💜

# 215
Не си единствена. Hug Purple Heart
Даже и на Ryujin от ITZY, които наскоро подновиха индивидуалните си контракти с JYP Entertainment, ѝ липсват. Ето живото ѝ изпълнение на последния им фенмитинг.

Победителите в “The Fact Music Awards (TMA) 2025”
Artist of the Year Award - Stray Kids, aespa, ENHYPEN, BOYNEXTDOOR, ZEROBASEONE, IVE, NCT WISH, TWS и NMIXX
Next Leader Award - KiiiKiii, Hearts2Hearts и ALLDAY PROJECT
Hottest Award - AHOF и CLOSE YOUR EYES
Global Hot Trend Award - NEXZ и MEOVV
Special Jury Award - aespa
TMA Popularity Award - Stray Kids
Global Hot Star Award - PLAVE
Today’s Choice - ENHYPEN
Angel N Star - Lim Young Woong
Fan N Star Choice - PLAVE – Fan N Star Choice <Group> и BTS’s Jin – Fan N Star Choice <Solo>Purple Heart
World Best Performer Award - ZEROBASEONE
World Best Wave Award - BOYNEXTDOOR
Best Music - BTS’s V – Best Music <Winter>; BTS’s J-Hope – Best Music <Spring> и BTS’s Jin – Best Music <Summer>Purple Heart
Record of the Year - Stray Kids
Muse of the Year - aespa
Sound of the Year - IVE
Icon of the Year - ENHYPEN
Honor of the Year - STRAY KIDS

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:31 от profi_1

# 216
# 217
Харесах си на Cortis и на KickFlip песните, а XG - GALA ми напомни ранната Лейди Гага, а аз много я харесвам.
С триста зора, чак сега ми остана малко време за музика.

Имаме нещичко от Шуга. Purple Heart

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 08:16 от profi_1

# 218
На мен ми хареса рокаджийското на SUHO -'Who Are You'

Само Джимин не се е ъпдейтвал скоро с какво се занимава Worried, освен че го видяхме блондин. Поне на шоуто на диор в Париж дано се появи. И Хоби се е покрил
Джей кей имаше само кратък аудио лайф , имал пъпка на носа и не щял да се показва Rolling EyesJoy

Сутринта вървейки към работа спотифая такъв плей-лист ми пусна, аз нямаше така добре да си го направя, не ми се пристигаше на работа даже Wink Като почна с BTS и Fake love, продължи с JK и Hate you, после много любимо

след него Джимин Purple Heart

the rose с Nebula и Rose Stay a little longer ,все много любими

и пристигнах с CLOSER на RM Purple Heart

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 13:02 от araselia

# 219
Малко фитнес в LA с BTS , някъде от средата

# 220
След фитнеса ето и от мен няколко нови песни, които ми попаднаха.

Приятна група ми се видяха тези последните.
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kKxRWw_WSPiBpl5i9FKppL … =qFje6QU1zWsB5-J3

Сега си седя и се чудя има ли смисъл да си взема виртуалния лайв на предстоящия концерт на Стрей кидс. Малко ми идва в повече цената и си нямам другарче, за да гледаме заедно.

# 221
Леле, какви мускули са направили! Crazy Heart Eyes
Някои и преди си ги имаха, ама сега се една категория по-високо.

На WOODZ ми хареса песента и на TIOT също. За плейлистата им обаче в момента нямам сили. newsm46

# 222
Малка корекция.
--------------------------------------------
Ех, как ми се догледа пак Хуаранг!
Виж, с Алено сърце в момента не бих искала да страдам, колкото и да го харесвам и да е причина да променя голяма част от мирогледа си и от интересите си в живота.

Мога да предложа любимия ми ОСТ на сериал, който всъщност не съм гледала. Обаче ОСТ-ът му ми е сред топ-оф-дъ-топ. Няма песен, която да не ми харесва. Ето -

---------------------------------------
Смених клипа, че без да искам бях метнала не версията с всичките песни.
Гледам Хуаранг за шести път. Пускам си песничките от него всеки ден Simple Smile Междувременно гледам и други сериали, но се убеждавам, че такъв втори няма! На "Алено сърце" му се каня, но май не ми се плаче още Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=KyvcTIX0wi4&list=RDKyvcTIX0wi4&start_radio=1
Така ми звъни телефона Simple Smile

# 223
Гледам Хуаранг за шести път. Пускам си песничките от него всеки ден Simple Smile Междувременно гледам и други сериали, но се убеждавам, че такъв втори няма! На "Алено сърце" му се каня, но май не ми се плаче още Simple Smile
Е, тук вече не съм съгласна GrinningWink -и има , но зависи кой какво обича да гледа. Съгласна съм с теб за Хуаранг и АС, но.... понеже много харесвам историческите този ми  🔝 of  🔝 Revolving Hearts

# 224
Исках да прикача нещо от сериала, който приключих вчера - Клоун на трона, но не намерих музика от него. Не е лош филм Simple Smile
но за да не е празен пост, качвам една от любимите ми песни на БТС, по - точно хореография. Разбира се, обичам всичко от тях, но това е мастър клас, според мен Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=gwMa6gpoE9I&list=RDgwMa6gpoE … amp;start_radio=1
Danifin1, ще прегледам предложенията ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт