Кей-поп не е просто музика - 5

• 4 730
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
Danifin1, ще прегледам предложенията ти Simple Smile
Супер Hands Plus1 Но имай в предвид ,че това е епос от три части по 80!!!! епизода, но си заслужава гледането, определено Smiley Страхотно представени исторически факти както и страхотен сценарий, актьорска игра със страхотен актьорски състав.

Хайде да се върнем в ученическите години, на мен така ми звучи Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Очаквам с голяма нетърпение

Обновената класацията, на някои от вас много ще се хареса разместването и новите попълнения и със сигурност ще попищат Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

И дамската

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:36 от Danifin1

# 226
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...но за да не е празен пост, качвам една от любимите ми песни на БТС, по - точно хореография. Разбира се, обичам всичко от тях, но това е мастър клас, според мен Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=gwMa6gpoE9I&list=RDgwMa6gpoE9I&start_radio=1
Любимо Heart Eyes Purple Heart . И аз обожавам тази им хореография.

Дани Hug, клиповете от горния ти пост ще мога чак довечера от нас да ги прегледам.

# 227
# 228
Взехме билети заради дъщеря ми-13 години за корейската група, която ще идва на 6 февруари в София- XLOV. Никога не сме ходили в joy station в София и на такъв тип концерти, дано не е твърде претъпкано. Сигурно ще има доста деца.

# 229
Хванало ме е безсънието и така се лекувам. Знам, знам пак ви засипах с музика, но надявам се ,че няма да се оплаквате LaughingSunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=JUmcbjWmSn0&list=RDJUmcbjWmSn0&start_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=7A7g8eAin2s&list=RD7A7g8eAin2s&start_radio=1
Преди 16 години излезе това култово парче Two Hearts

Да си припомним и Юнка

silvi_7878 изчакай Хъни и Джили да се включат те са ходили там с техните деца.

Пп Има и доста инфо на азиатския рок небосклон, но няма да ви стресирам с него толкова рано.Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 07:36 от Danifin1

# 230
RM и V са присъствали на премиерата на новия филм No Other Choice на Park Chan Wook. Лично на мен тоалетите им хич не ми допаднаха, но самите момчета са прекрасни. А хубавият кон, както знаем, и под скъсан чул се познава Laughing.

Хареса ми мидлея на Чен, песента на Ченьол, на Еймърс песничката и с нетърпение очаквам дуетът Мингю-ЕсКупс от Севънтийн. Другото ще го слушам после.

# 231
  • София
Взехме билети заради дъщеря ми-13 години за корейската група, която ще идва на 6 февруари в София- XLOV. Никога не сме ходили в joy station в София и на такъв тип концерти, дано не е твърде претъпкано. Сигурно ще има доста деца.
Била съм само на един Кпоп концерт там с дъщеря ми на 15 (на Трендзи). Не беше никак пълно. Беше супер спокойно. Имаше предимно млади хора. Много ми хареса. Може би и на този ще отидем и нямам никакви притеснения. Джили е ходила повече от мен, та и тя ще ти каже, че няма нищо притеснително. Пък и може да се срещнем тричките там.
Казах на моята за този концерт, но тя реагира "Тези май няма да ти харесат". Ще ги преслушам и ще видим.

# 232
А така, няма да се разберем така. RM е бил  в Лондон и не ми се е обадил Smiling Imp Сърдита съм му Angry

Можехме заедно да разгледаме Тейт Модерн
Поне се е разходил спокойно из Европа без тълпи луди фенове да го преследват постоянно Sunglasses
Намерете приликите

Ей това ми оправи настроението HeadphonesMicrophoneGuitar  Рокера си личи GuitarMicrophone

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:00 от Danifin1

# 233
Засипвай ни колкото си искаш, Дани. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз само да събера сили и време да изслушам и всичко ще е супер. Затворих компа за днес, че ме заболя глава вече.
Не мога да разбера как е пропуснал РМ да се обади, значи. Joy И Банг Чан беше в Милано и хич не звънна.

Търся си място за танци, ако някой чуе тъй за кххмм, по-широко скроена група възрастово, да свирка.

Силви, Хъни, и аз си взех билет за XLOV, не съм слушала техни неща досега, но ей тъй да покажем, че има търсене. Джой стейшън е доста малка зала, само правостоящи. Т.е за по-ниските е препоръчително да са по-назад от тълпата, ако не са най-отпред. Може и да се напълни, зависи колко билета решат да продадат. Като наближи може да се разберем да се видим там. 👍Но като цяло е доста културна работа, дори за децата.

Отивам да слушам каквото успея.

# 234
Хах, и ние имаме 1 билет, ако дъщерята не успее да си дойде аз ще бъда на концерта, няма как....
Златно Макне, от този филм Алено сърце, като видя снимка и направо ми се свива сърцето. Не можах да го изгледам втори път, въпреки че го повтаряха по Диема Фемили. Това е най-високото ниво драма, която съм гледала (според мен), но те не са повече от 20тина.
Хуаранг като знам на Ви ролята как завършва и мога да го започна...
А той е пуснал стори как бяга в един парк в тъмното и няма нито един фен да тича покрай него, хаха

# 235
Редактирано.
-------------------------------------------
RM пак е на път и в много готино настроение. Отлетя за Милано за седмицата на модата. А Джин вчера се върна от там, от същото събитие.

И не са само те. И I.N (STRAY KIDS) днес потегли за Милано, също много усмихнат.

ВИ си е купил, кеш, баровски апартамент в супер луксозна сграда, за около десетина млн долара.

Дани, мерси за Woodz. Много готин, както винаги. Heart Eyes

--------------------------------------------
Не помня това дали сме го слагали, а много, много ми харесва.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:25 от profi_1

# 236
Значи, много ше се обидя ако RM не ми се обади като дойде във Варна 🤡😉😂

Добро утро 💜

Много ме зарежда Джин

# 237
# 238
Много се смях значи на EX на P1Harmony.
Тази обаче е хайлайта на албума, мисля.

Добавям, че и тази трябва да се чуе. Абе направо и трите. Дани извинявай, че редактирам след теб, ама да са си заедно. Joy

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 12:02 от Jillian

# 239

Общи условия

Активация на акаунт